Kan avslöja....

Att det finns GODA chanser ännu att få sin beställning GRATIS idag! ;-)

Se inlägget nedan..... order nr 6 och 26 som inkommer idag får sina varor
helt utan kostnad!!!  Det kan bli DU!

/Lisa

Onsdag - en "pressad" dag...

Idag ägnar jag förmiddagen åt att stå vid stämpelpressen.
På eftermiddagen ska jag plocka ihop ordrar som har blivit betalda och göra i ordning dessa så dom kan postas. Om jag hinner så börjar jag packa dom sista ordrarna från den 29e + ordrar från igår den 30e.

Jag kommer även plocka ihop lite vinster mm till er som vunnit UM-stämplar i utlottningar och tävlingar under InkyWings födelsedagsmånad.

Grattis även till LILO som vann InkyWings vinst inne på
www.alltomscrap.se efter att ha varit med och svarat på frågorna under förra veckan.  Din vinst skall också plockas ihop nu under veckan och skickas.

Dagens erbjudande:

1) FRI FRAKT - en solklar etta - det uppskattar ni verkligen - då har ni chansen att utnyttja det än en gång.
Butiken har automatiskt ställts in för fri frakt - notera att detta kan jag BARA erbuda inom Sverige. Vill du ha ditt paket skickat utanför Sverige så får du betala faktiskt frakt + expeditionsavgift och istället få 10% rabatt på dina beställda varor! Ingen rabattkod behöver uppges för detta.


2)
25% på InkyWings egna omonterade motiv har också slagit väl ut. Många har passat på att beta av sina önskelistor med detta erbjudandet.
Nu har du ytterligare två dagar på dig att utnyttja detta härliga erbjudande! Rabattkod: IW-UM25% (rabatten dras av manuellt vid din personliga bekräftelse)


3)
Den här rabatten har inte varit önskad i bloggen vad jag kunnat se, men med tanke på att det har varit många som utnyttjat den så ger jag er ytterligare en chans att köpa dessa set med stämplar till ett riktigt bra pris! EZ-monterade stämplar till ca 25:- /st - det är oslagbart!!
Vad pratar vi nu om? Jo, Dee Gruenigs härliga motiv från Posh Impressions. Ordinarie pris är 359:- / ark men dessa två dagar har du chans att köpa ett ark för endast 299:- Rabattkod: DEEEZ289:- (rabatten dras av manuellt vid din personliga bekräftelse)


Är du kvar och firar med oss?
Tisdagen den 30 och Onsdagen den 31 Januari kommer dom som lägger order nr 6 och nr 26 att få sina varor helt GRATIS!!!
(2 personer per dag)
Shoppa loss och hoppas att det är just DU som har den stora turen att lägga en order i precis rätt tid! Du får reda på vid din personliga bekräftelse om du är den lycklige vinnare av detta härliga erbjudande! Vinnarna kommer läggas ut med namn under torsdagen (1/2) både här i Butiken och i bloggen.

Ha en härlig onsdag!
/Lisa


Vinnare från den 25 Januari

Här är dom 6 "vinnare" jag lovade att dra bland er som fredagen den 25 Januari kommenterade meddelandet i bloggen med att tala om vilka stämplelmotiv ni skulle vilja se hos InkyWings framöver.
Många härliga förslag har ni haft och jag tror faktiskt flera av er skulle kunna få er önskan uppfylld!

Jag har inte planerat något datum för "stämpelsläpp" i vår ännu, men att det ska komma nya stämplar är helt klart så får vi se när det kan bli aktuellt! :-)

Här har vi vinnarna utan inbördes ordning.
Finns du med på listan e-mailar du mig med vilken stämpel du önskar dig ur InkyWings egen UM-linje.

Susanne Nilsson kl. 16:08

Bitte Leo  kl. 23:41

Lisa Nilsson kl 15:19

Jaana kl. 10:09

Millasew  kl.  21:11

Ethel kl. 12:19

GRATTIS till er alla!

MISSA INTE INKYWINGS HÄRLIGA ERBJUDANDE 30-31 Januari - rulla ner ett par inlägg!

/Lisa

Bubblor över er!

Bubblor över er!

Här smäller champagnen eller pommacen så det sprutar över ALLA som läst, tävlat, vunnit, kommenterat under den här fantastiska månaden - hoppas ni har haft lika kul som vi!

Det här kortet - bakgrunden är gjort genom att jag la ett bubbligt annorlunda plastpapper som jag hittade i gömmorna på en Big&Juicy-dyna som heter Soothing Sunset, tog en brayer och rullade fram och tillbaka ett par gånger så plasten färgades in. Lyfte upp papperet och la den på en bit blankt papper och rullade brayerna ovanpå igen så att jag fick ett alldeles eget designat papper....
Sedan stämplade jag flaskan som kommer från Stampendous och texten från InkyWings.
Sådana spännande bakgrunder kan man även göra med bubbelplast, som en del varor brukar vara inlindade i och som är så kul att sitta och klämma på....Så titta dej omkring hemma -finns mycket att leka med!

Rulla nu ner och titta på Lisas härliga erbjudande de sista dagarna nu i hennes jubileumsmånad!


Chruss


Avslutningserbjudande 30 - 31 Januari

Nu är det en rungande avslutning på InkyWings födelsedagsmånad. TUSEN TACK till alla som beställt och hängt med på erbjudanden, chatter, tävlingar osv som vi haft! Hoppas ni lagt till InkyWings blogg på er runda för där kommer fortsätta hända saker titt som tätt.


Dom tre populäraste erbjudandena under denna månad har varit dessa:

(passa på att utnyttja dom än en gång!)

1) FRI FRAKT - en solklar etta - det uppskattar ni verkligen - då har ni chansen att utnyttja det än en gång.
Butiken har automatiskt ställts in för fri frakt - notera att detta kan jag BARA erbuda inom Sverige. Vill du ha ditt paket skickat utanför Sverige så får du betala faktiskt frakt + expeditionsavgift och istället få 10% rabatt på dina beställda varor! Ingen rabattkod behöver uppges för detta.


2)
25% på InkyWings egna omonterade motiv har också slagit väl ut. Många har passat på att beta av sina önskelistor med detta erbjudandet.
Nu har du ytterligare två dagar på dig att utnyttja detta härliga erbjudande! Rabattkod:  IW-UM25%  (rabatten dras av manuellt vid din personliga bekräftelse)


3)
Den här rabatten har inte varit önskad i bloggen vad jag kunnat se, men med tanke på att det har varit många som utnyttjat den så ger jag er ytterligare en chans att köpa dessa set med stämplar till ett riktigt bra pris! EZ-monterade stämplar till ca 25:- /st - det är oslagbart!!
Vad pratar vi nu om? Jo, Dee Gruenigs härliga motiv från Posh Impressions.  Ordinarie pris är 359:- / ark men dessa två dagar har du chans att köpa ett ark för endast 299:-  Rabattkod: DEEEZ289:-  (rabatten dras av manuellt vid din personliga bekräftelse)


Är du kvar och firar med oss?
Tisdagen den 30 och Onsdagen den 31 Januari kommer dom som lägger order nr 6 och nr 26 att få sina varor helt GRATIS!!!
  (2 personer per dag)
Shoppa loss och hoppas att det är just DU som har den stora turen att lägga en order i precis rätt tid! Du får reda på vid din personliga bekräftelse om du är den lycklige vinnare av detta härliga erbjudande!  Vinnarna kommer läggas ut med namn under torsdagen (1/2) både här i Butiken och i bloggen.


Kika in i bloggen under dessa sista januaridagar så får du härlig inspiration av Design Teamet på temat färgsprakande avslutning! Undra just vad dom kan hitta på - även jag väntar med spänning!



Den 31 Januari beställer jag från en grossist i USA som har det här utbudet:
http://www.papercraftsource.com

Vill du att jag tar hem någon av varorna som finns på denna sida åt dig så beställer du detta från mig SENAST den 31 Januari. Även betalningen skall vara insatt på mitt konto senast den 31 Januari. 

Skriv varans namn + beställningsnummer + pris i Dollar och pris i SEK när du beställer.

Du räknar dollarpriset x 10 och får då fram ett pris i Svenska kronor som varan kostar. Frakt tillkommer från InkyWings till dig enligt våra vanliga villkor. 

Notera att det inte går att göra en beställning via sidan ovan eftersom den är gjord som en referenssida till återförsäljarnas kunder.
(du kan dock lägga i en varukorg och sedan ta en kopia av din lista och e-maila mig för att på så vis få med alla nummer som behövs vid beställningen)

Med reservation för slutförsäljning hos grossisten har jag dina varor hemma på ca 2-3 veckor.


Dagens erbjudande 29 Januari

Efter en härlig helg med lite bättre temperatur är det åter en kall morgon här i Rälta. Man får värma sig så gott det går.
Hoppas ni orkar vara kvar och fira dom sista dagarna här i Januari med InkyWings - det har varit en härlig kalasmånad!

29 Januari:  Köp 4 fp Brads - Betala för 3 (billigaste på köpet)
Använd rabattkod: BRADS4=3 när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)


29 Januari :
  Köp 3 Embossingpulver - Betala för 2. (billigaste på köpet)
Använd rabattkod:  EMBOSS3=2 när du checkar ut.  (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)


Tack till alla som firat med InkyWings i helgen och lagt en beställning. Jag kommer börja gå igenom dessa nu på fm och packa och bekräfta så fort jag kan.


Success!

Här kommer ytterligare ett mosaikkort. Det finns en onlinekurs i butiken där du kan se hur man gör Mosaikkort. Stämpeln är från Paperbag studios.

Ha en bra vecka,
Sara
Success!

Puss & Kram! - GRATTIS ELISA!

Tack för bidrag till min lilla maskningstävling!

Vinnaren är Elisa med det karamellrosa kortet Puss & Kram! GRATTIS!

Maila till
inkywings[snabel-a]inkywings.com och önska dig en hjärtestämpel ur Inkywings egen linje!

/Sara
Puss & Kram! - GRATTIS ELISA!

Kort med EP

Kort med EP

Det här kortet, där är flickan från Paperbag studios stämplad på beige papper med Memories chestnut. Sedan har jag inkat in hela bilden med embossingink och strösslat clear EP över och embossat.
Det ger en blank lite bubblig yta som gör kortet spännande för mottagaren!

Du, vi ses väl i chatten snart?
Chruss

Idag finns vi i Chatten!!

Jag (Lisa) + mitt DT (Sara, Chruss & Ingrid) finns i chatten på stämpelsnack mellan
kl. 10.00 - 11.30 idag söndag!
Kom dit och snacka stämplar med oss. ;-)

Vi försöker svara på allt vi kan om dom stämpelrelaterade frågor du har. Det kan handla om
stämplar, bläck, tekniker och annat du har frågor om! Prova oss. ;-) 

Adressen är:  
www.stampelsnack.se .  Länken till chatten finns längst upp till vänster - du behöver
inte vara registrerad för att hänga med och chatta.

Helgens erbjudanden i webshoppen är:

27-28 Januari:
Populär återkommande - 25% rabatt på alla InkyWings egna omonterade stämplar! Använd rabattkod: IW-UM25% när du checkar ut. (rabatten dras manuellt på din personliga bekräftelse)


27-28 Januari:
30% rabatt på *EN* valfri vara. Du skriver i meddelanderutan vilken vara du vill utnyttja rabatten på! (rabatten dras manuellt på din personliga bekräftelse)

Flyttande Barn
Det här satt jag och lekte med igår kväll.... hÄngla-barnen och en hus-stämpel från Stampendous.
Jag stämplade barnen och maskerade dom (se Saras Maskningskurs!) och stämplade sedan husen "bakom" barnen. Allt är målat med distresser.

/Lisa


Nya uppiggande färger!

Så - nu har jag lekt en stund på morgonen här i Bloggen.
Hoppas att ni blir pigga och glada av det ni ser. :-)

Min DT *Sara* har gjort bannern längst upp.
(Chruss och Ingrids Bannrar kommer ni få se längre fram...)

Helgens erbjudanden i webshoppen är:

27-28 Januari:
Populär återkommande - 25% rabatt på alla InkyWings egna omonterade stämplar! Använd rabattkod: IW-UM25%  när du checkar ut. (rabatten dras manuellt på din personliga bekräftelse)


27-28 Januari:
30% rabatt på *EN* valfri vara. Du skriver i meddelanderutan vilken vara du vill utnyttja rabatten på! (rabatten dras manuellt på din personliga bekräftelse)

/Lisa


Underbara Stampscapes!


Jag är väldigt förtjust i naturstämplarna från
Stampscapes som man kan bygga upp scener med. Men det är faktiskt inte helt nödvändigt att ha många olika motiv, utan man kan göra väldigt stämningsfulla kort med bara några få stämplar. Här visar jag ett par exempel där jag bara har använt EN enda Stampscapes-stämpel, kombinerat med text från InkyWings. Bakgrunden har jag brayat med regnbågsdyna, som ger fina effekter. Motiven är stämplade på glossy papper med svart Memories-dyna.

Ville bara säga

Stämpel "Pine Row - 150E" och Adirondack regnbågsdyna i färgen "Winter Sky".

Framtiden

Stämpel "Oak Branch - 203G", Big & Juicy dyna i färgen "Gum Drop".

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man bygger upp en scen, så har vi lagt upp några online-kurser steg-för-steg på InkyWings hemsida. Fler exempel på Stampscapes-kort finns förstås också i galleriet.

Ha en riktigt bra helg!

/Ingrid

Beställning från USA inom kort!

Glöm inte att den 31 Januari beställer jag från en grossist i USA som har det här utbudet:
http://www.papercraftsource.com

Vill du att jag tar hem någon av varorna som finns på denna sida åt dig så beställer du detta från mig SENAST den 31 Januari. Även betalningen skall vara insatt på mitt konto senast den 31 Januari. 

Skriv varans namn + beställningsnummer + pris i Dollar och pris i SEK när du beställer.

Du räknar dollarpriset x 10 och får då fram ett pris i Svenska kronor som varan kostar. Frakt tillkommer från InkyWings till dig enligt våra vanliga villkor. 

Notera att det inte går att göra en beställning via sidan ovan eftersom den är gjord som en referenssida till återförsäljarnas kunder.
(du kan dock lägga i en varukorg och sedan ta en kopia av din lista och e-maila mig för att på så vis få med alla nummer som behövs vid beställningen)

Med reservation för slutförsäljning hos grossisten har jag dina varor hemma på ca 2-3 veckor.


MOSAIK-kort

Ett stort härligt Grattiskort gjort med MOSAIK-teknik. Undrar du hur man gör? Välkommen till chatten på söndag kl.10!!

/Sara

MOSAIK-kort

Dagens erbjudande 26 Januari

26 Januari:
Idag bjuder jag på lite fredagsfirande.... nämligen 10% på hela sortimentet! Butiken sköter detta själv och du får rätt summa vid din utcheckning. Reservation för slutsålda varor så invänta som vanligt din Personliga bekräftelse från mig.


Grattis till Ulrica som vann gårdagens Auktion och fick stämplarna till ett otroligt fyndpris!
Grattis även till Louise som vann utlottningen på ett litet hemligt stämpelpaket bland dom som gissade vad summan skulle landa på i auktionen. (vinsten lottades ut eftersom man kunde gissa under pågående auktion)


Glöm inte att boka in Chat på SÖNDAG kl. 10.00 - 11.30 då jag + mitt design team finns tillgängliga och svarar på frågor om det mesta som rör vår stämpelhobby. 
Vi håller till i chatten på
www.stampelsnack.se så titta in där på söndag förmiddag!


Idag börjar jag gå igenom mitt omonterade sortiment och ser vad som fattas och försöker pressa upp detta. Notera att det är *många* stämplar att gå igenom och det tar tid att pressa så allt kommer inte bli uppdaterat idag och inte heller under nästa vecka.... det kommer ta flera veckor! Dom mest populära motiven hinner kanske ta slut en omgång till innan jag hunnit igenom hela sortimentet så har du saknat något motiv så håll utkik lite då och då så du inte missar din favorit!


Ha en härlig fredag!


Är du här av ren nyfikenhet ikväll?

Kommentera DETTA inlägg med en gissning på vad auktionen kommer stanna på kl. 22.00 ikväll och du har chans att vinna en hemlig stämpelvinst.
Skriv en summa i ditt inlägg.

Vinsten lottas ut!

Jag säger GRATTIS till Louise vbg - lotten föll på dig denna gång! E-maila mig så kommer vinsten på posten inom kort.


PS - ni som ännu är här online - passa på att önska motiv i ett inlägg strax nedanför IDAG så har du chansen att vinna något där med!

Här kommer auktionen att ske!

Kommentarer som ges på detta inlägg skall ENDAST tillhöra auktionen - dvs du bjuder på stämpelpaketet som auktioneras ut ikväll med start 20.30

Bloggens klocka gäller.

Auktionen slutar 22.00 och jag lägger ett inlägg vid den tiden och när mitt inlägg är registrerat är auktionen avslutad! Den som då har högst bud i sitt inlägg INNAN mig är vinnare av stämplarna.

Startbud är 500:- och budet höjs i minst 10 kronorsintervaller.  Bud är bindande och frakten ingår i slutpriset.

Hoppas ni har bänkat er och laddat med lite godsaker och ett härligt glatt humör. Jag har en härlig skål med russin och nötter och en stor panna te framför mig.
/Lisa

Auktion på omonterade stämplar! (kl: 20.30)

Ikväll kommer jag auktionera ut en grab-bag med omonterade stämplar som InkyWings säljer! (notera - inte bara InkyWings egna alltså!)
Värdet på grab-bagen är ca 1500:-   (jag skriver ca, för då har jag räknat med att dom 30 omonterade som är med från InkyWings egen linje kostar ca 15-20:- /st, men dom flesta är faktiskt större och kostar mer än så!
Utgångspris:  500:-   porto ingår!
Den som lägger första budet lägger alltså ett bud på 500:- eller mer.
Bud ökas i hela 10-kronors intervaller.

Bud tas emot som kommentarer här i bloggen under det inlägg jag skriver ikväll strax innan auktionen skall starta. Budgivningen startar 20.30 (klockslag som bloggen anger gäller!) och slutar 22.00.
(JAG går in och lägger en kommentar vid 22.00 och när min kommentar om att budgivningen slutar har kommit in så är auktionen avgjord!) Med reservation för att bloggen hakar upp sig eller annat så skjuts auktionen upp alt. görs om .

Kommer två bud med samma summa så gäller det bud som kom in först enl. bloggens klocka!
Buden är bindande och den som när auktionen är slut har lagt det högsta budet förbinder sig att betala in vinnande summa inom 10 dagar på InkyWings bankgiro. Stämplarna skickas hem till vinnaren så snart betalningen gått in på kontot.

Du måste vara över 18 år enl. våra vanliga köpvillkor för att handla från oss = vara med på auktionen!

Här kommer så bilden på den härliga påsen med omonterade stämplar:


Klicka på bilden så får du upp en stor tydlig bild!

Innehåll enl. följande:
30 UM från InkyWings
2 hÄnglar & Wings
1 Posh Clearstamps ark
1 Posh EZ-mount ark
1 Posh EZ-monterad stämpel
1 ark UM från Angi B & Co
2 UM från Eureka.
Totalt värde ca 1500:-

/Lisa

Dagens erbjudande 25 Januari

Ytterligare en kylig morgon här i Rälta och jag hoppas ni har varma fötter.

Ikväll händer något spännande här i bloggen - nämligen en auktion på en härlig påse med omonterade stämplar! Bild + utgångspris kommer läggas upp nu på fm. och auktionen startar kl. 20.30 ikväll. Mer info om detta kommer i meddelandet med bilden! Häng med!!


Passa på att utnyttja dagens erbjudanden i butiken!


25 Januari:
För varje 200:- du handlar omonterade stämplar för idag får du köpa ett ark EZ-mount för 50:- (ord.pris 70:-)  Handlar du omonterade stämplar för 400:- kan du alltså köpa två ark EZ-mount för 50:-/st osv.
Använd rabattkod: UM200=EZ50 när du checkar ut. (rabatten dras manuellt på din personliga bekräftelse)


24-25 Januari:
   
Våga prova embossing! Du får en valfri burk med embossingpulver (ord. pris 40-60:-) vid köp av stämplar för minst 250:- (du kan köpa både monterat och omonterat)  
Använd rabattkod:   FRIEMBOSS  när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse) 

Äntligen fredag!! Löningsdag.... eller är det kanske BE-löningsdag??? Vad tycker ni? Det tycker jag!
Alla som kommenterar detta inlägg IDAG med att skriva vilka motiv ni saknar hos InkyWings och gärna vill se här under våren och sommaren är med i en utlottning av omonterade stämplar från InkyWings egen linje.
Jag tror....
att jag ska.....
dra hela.......
 6 vinnare som får varsin valfri UM hemskickad!   Så sätt igång!!!

/Lisa


Dagens erbjudande 24 Januari

Häng med på ytterligare ett "värmande" erbjudande.

24-25 Januari:   
Våga prova embossing! Du får en valfri burk med embossingpulver (ord. pris 40-60:-) vid köp av stämplar för minst 250:- (du kan köpa både monterat och omonterat)  
Använd rabattkod:   FRIEMBOSS  när du checkar ut.
(rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse) 

Passa på att kika in i onlinebutiken under onlinekurser... där hittar du en ny härlig kurs om embossing som Chruss ställt samman. Det du behöver för att embossa ett stämplat motiv är:
Stämplar, kladdig stämpeldyna, embossingpulver, papper och en värmekälla. (funkar med spisplatta, brödrost eller varmluftspistol)  Våga prova!!! Du får ett superläckert resultat!

Glöm inte Saras maskningstävling... läs i ett inlägg längre ner där Sara gjort ett härligt valentine-kort med MASSOR av hjärtan! Häng med!

Och du - du glömmer väl inte att kika in här i morgon TORSDAG!???
Jag ska göra i ordning en härlig auktion med omonterade stämplar som du har chans att bjuda på under torsdagskvällen.... missa inte det!

/Lisa

Dagens erbjudande 23 Januari

Det är kyligt här i Rälta - jag erbjuder dig något "värmande...  Kryp upp i fåtöljen och mys.
Gör en härlig kopp te/choklad/kaffe och hitta en inspirerande tidning och svep om dig filten....
Glöm inte raggsockorna så du håller dig varm om fötterna. :-)

Vad gör du för kort så här års?
Kyliga vinterkort, hjärte-kort, grattiskort eller något annat spännande?
Skriv en rad i bloggen och tala om vad som inspirerar dig och vad du gör för kort så kanske du kan inspirera någon annan!

Glöm inte att ge en kommentar här i bloggen under Januari med vilket erbjudande som är/har varit det bästa - jag kommer nämligen återkomma med dom "tre bästa" erbjudandena den 30e och 31a Januari.

23 Januari:  
Allt som är "läsbart" eller "tittbart" (dvd) får du IDAG 10% på. (är varan nedsatt får du 10% på det redan nedsatta priset!)
Använd rabattkod:   LÄSBART10%  när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse) 

22-23 Januari:
Alla monterade stämplar 10% rabatt.
Använd rabattkod: MONT10% när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse)


22-24 Januari:

Refiller till stämpeldynor (oavsett märke) köp 4 betala för 3. (billigaste på köpet)
Använd rabattkod: REFILL4=3 när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse)



Håll utkik här i bloggen på TORSDAG KVÄLL klockan 20.30! Då kommer jag ha en auktion på en grab-bag med omonterade stämplar som InkyWings säljer! (notera - inte bara InkyWings egna alltså!)  Värdet på grab-bagen + utgångspris + ett foto kommer dyka upp under Torsdagen.
Bud tas emot som kommentarer här i bloggen under den notis jag kommer lägga in då. Budgivningen startar 20.30  (klockslag som bloggen anger gäller!) och slutar 22.00.
(JAG går in och lägger en kommentar vid 22.00 och när min kommentar om att budgivningen slutar har kommit in så är auktionen avgjord!)  Med reservation för att bloggen hakar upp sig eller annat så skjuts auktionen upp alt. görs om .

Ha en bra stämpeldag!
Lisa

Mera maskning ...

Sara har ju visat ett kort på bloggen där hon har använt masknings-tekniken och här kommer ett till! Jag har utgått från en frimärksram som är en färdig stämpel från Stampers Anonymous. Sen har jag maskerat med Post-It-lappar och stämplat tjejerna i ruta efter ruta. Stämpeln kommer från Paperbag Studios, Just denna stämpel finns på ett ark med omonterade motiv som heter "Laugh". Texten som är utklippt kommer från samma motiv.


Frimärkstjejer

Glöm inte tävlingen (kolla Saras inlägg nedan!) och stämpla lugnt!

/Ingrid

Vinnare av presentkortet!

Mellan den 15e och 19e januari lottade jag ut ett presentkort på beställningssumman bland alla som beställde då.  Min man har dragit en vinnare nu.....

Vi säger GRATTIS till Maria Pääjärvi som blev den lyckliga vinnaren.

Ett stort tack till alla som är med på InkyWings födelsedagskalas! Än är det inte slut, vi håller igång kalaset ända fram till den 31a. ;-)

/Lisa

Vi har en vinnare i vår Grattis-kort tävling!

Det kom in 5 bidrag till denna tävling som har annonserats här i bloggen.
Tillsammans med Design Teamet har jag röstat fram en vinnare som kammar hem priset på

10 st valfria omonterade stämplar från InkyWings egen linje.


Vi säger GRATTIS till Theresia Claesson!

Här är Theresias bidrag:

Theresia Claesson

Övriga härliga bidrag som kom in till tävlingen var dessa:

Monica, Lisa N, Lena L , Elisa W.

Tack till er alla för att ni ville vara med och tack för att vi får visa era härliga kort!

/Lisa


Dagens erbjudande 22 Januari

22-23 Januari:  
Alla monterade stämplar 10% rabatt. 
Använd rabattkod:   MONT10%  när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse) 


22-24 Januari:
   
Refiller till stämpeldynor (oavsett märke)  köp 4 betala för 3. (billigaste på köpet)  
Använd rabattkod:   REFILL4=3  när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse) 


Fler onlinekurser kommer läggas upp i shopen under veckan - håll utkik.
 

Glöm inte att kika förbi här i bloggen lite då och nu och se vad mitt DT har för sig. Kanske kan det rent av dyka upp en tävling igen?


Boka in söndag! Då chattar vi!
Chatta med oss!  Du frågar och vi svarar (efter bästa förmåga) !
Söndagen den 28e Januari finns jag (Lisa) + mitt Design Team tillgängliga i forumet Stämpelsnacks chatt kl. 10.00 - 11.30.  Vi svarar på frågor som rör stämplar, stämpeltekniker, stämpeltillbehör och annat relaterat. Kanske du vill ha reda på hur ett speciellt kort är gjort? Vill du ha tips på en teknik eller hur du ska lösa din förvaring - kom och fråga oss!

Återkommer lite senare med vinnare av presentkortet på beställningssumman från förra veckan!

/Lisa


Nu beställer du hÄnglars klubbkit Online!

Nu är det klart - nu har du möjlighet att beställa *klubbkitet* online.
Det kommer vara den här sidan som gäller för ALL beställning av just klubbkitet framöver!
http://www.inkywings.com/hanglarShop/
Läs igenom sidan med villkor etc eftersom det blir ett nytt beställningssätt för dig!

Styckeförsäljning av hÄnglar & stÄnglars stämplar kommer fortsätta hos InkyWings!

hÄnglar välkomnar och presenterar Agneta *Agno* Nordin som ny medlem i sitt DT.
Agneta kommer tillsammans med Anna *Heffaklumpen* Nilsson att ge dig härlig inspiration med hÄnglars stämplar.  En egen hÄngla-blogg kommer startas inom kort där inspiration och nyheter
kommer släppas löpande!

Här är ett par smakprov från det senaste klubbkitet "Hjärtliga hälsningar".
  

Det rosa kortet är gjort av Anna och det lila kortet är gjort av Agneta.

Info om klubbpaketet finns nu alltså på sidan som är länkad till enl. ovan och ev. frågor kring detta ställs direkt till Marie. Kontaktinfo hittar du på sidan!   *InkyWings svarar inte på info om klubbkitet*

Hoppas nu det börjar landa lite klubbpaket hemma i lådorna idag.

/Lisa med Marie på telefon.....


du och jag! - TÄVLING!

Mitt i all vinterkyla som helt plötsligt kommit över oss behövs lite värmande hjärtekort!

Här har jag använt en
hjärtestämpel och maskat den massa gånger så det blev en hel hög med hjärtan till slut. Vilken dag som helst finns det en onlinekurs i butiken om hur man maskar. Kika gärna på den!

När du "gått kursen", och testat tekniken så mailar du oss (inkywings{snabel-a}inkywings.com) en bild av ett kort du gjort. Senast lördag 27/1. Stämplarna du använder ska vara Inkywings egna eller sådana som hon säljer!

Designteamet och Lisa väljer ut ett vinnande kort och du som gjort det får en valfri HJÄRTESTÄMPEL från Inkywings egen linje. Vi offentliggör vinnaren på chatten vi har den 28 på förmiddagen.

Lycka till!
Sara

du och jag!

Oooops, det kom snö och blev kallt på kalaset!

Oooops, det kom snö och blev kallt på kalaset!

Hoppsan! Helt plötsligt fick lilla Eskilstuna en hel del snö och det blev kallt och det blåser! Huset kändes som en igloo och vår hund satt ute och ylade för sig själv....månne han också såg en pingvin på taket???

Första igloon är stämplad med en blå blendingblox-dyna som är i flera blå nyanser, resten är marvypennor som jag målat direkt på stämpeln med.
Texten är egen handstil :-D och stämplarna är Posh Impressions!

Ha en fortsatt skön helg!
Chruss

SÖNDAG kl. 16:50
Flikar in här och talar om att jag precis nu sitter och uppdaterar onlinebutiken med hela FYRA steg-för-steg kurser som Chruss har gjort i ordning! Kika förbi och lär dig något nytt!
/Lisa

Ett litet erbjudande på lördag kväll...

Tycker du liksom jag att det finns roligare saker att göra än att titta på TV?
Då kan du glädja dig åt att du hittar det här erbjudandet som gäller från och med NU (20.30 lördag kväll) och fram till söndag kväll kl. 23.59.

20 Januari (kl. 20.30) - 21 Januari (kl. 23.59):  
Cateyes och Dew Drops,  köp 4 och betala för 3. (billigaste på köpet, du kan blanda)
Använd rabattkod:   CAT+DEW4=3  när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt på din personliga bekräftelse)

I övrigt gäller detta härliga erbjudande hela helgen.
20 - 21 Januari: InkyWings egen linje med omonterade stämplar 25% rabatt hela helgen! (gäller alltså ej andra företags omonterade stämplar)
Använd rabattkod: IW-UM25% när du checkar ut. (rabatten dras manuellt när du får din personliga bekräftelse)

Blir du först att kommentera detta inlägg??? GRATTIS - då har du vunnit en valfri omonterad stämpel från InkyWings. E-maila mig din adress så kommer stämpeln på posten! :-)

Ha en fortsatt härlig lördagkväll.
/Lisa

Dagens erbjudande 19 Januari (+ helgens erbjudande)

Sista dagen för utlottning av presentkort!


Vinn ett presentkort på din beställningssumma.
  Japp, det är vad du kan göra om du beställer varor mellan måndag den 15e kl. 06.00 och  fredag den 19e kl. 23.59.  Under helgen drar jag en vinnare och vinnaren meddelas per e-mail + annonseras här under nyheter + i vår blogg. (säg till om du inte vill att jag sätter ut ditt namn!)  Presentkortet ställs ut på slutvärdet för din beställning innan frakt - dvs summan som blir när rabatter och annat är draget.


19 Januari:
Staz-on stämpeldyna i färg. (gäller ej svart)  NU  69:- /st  (ord.pris 91:-)
Använd rabattkod:  STAZFÄRG69:-  när du checkar ut. (rabatten dras manuellt när du får din personliga bekräftelse)


18 -19  Januari:
  Clearstamps från Stampendous NU 120:- /fp (ord pris 161:- , gäller dom stora förpackningarna alltså)
Använd rabattkod:  CLEARSTA120:-  när du checkar ut. (rabatten dras manuellt när du får din personliga bekräftelse)


Två vinnare från gårdagens utlottning av "önskestämpeln" här i bloggen är dragna och presenterade i meddelandet under detta.
Vinnaren från Grattis-kort tävlingen kommer presenteras efter helgen.


OBS datumet för nedstående erbjudande, det börjar inte att gälla förrän lördag 00.01 och pågår till söndag 23.59.
20 - 21 Januari:   InkyWings egen linje med omonterade stämplar 25% rabatt hela helgen!  (gäller alltså ej andra företags omonterade stämplar)
Använd rabattkod:  IW-UM25%  när du checkar ut. (rabatten dras manuellt när du får din personliga bekräftelse)

Tycker du InkyWings blogg är lite färglös och tråkig? Det ska snart bli bättring på det. Jag har utmanat mina 3 DT-are att göra en fräsig banner till bloggen och sen ska jag försöka trixa hit lite roligare och gladare färg. Först ska dom få göra klart sin utmaning och en av dom utses till vinnare.
Hoppas ni tycker det är lika spännande som jag!

Ha en härlig helg med mycket pyssel för det ska jag ha! :-)
/Lisa


Gårdagens "önskestämpel"-utlottning

Passade på att fixa en liten dragning här direkt på morgonen ifrån gårdagens önskechans. ;-)

Vi har två lyckliga vinnare av sin önskestämpel.... 
GRATTIS TILL....

....


....


....

 Cathrin  som önskade "Angus Ängel"  4416E

och

Elisa  som önskade "Lång swirlad bård"   6606L

E-maila mig på inkywings[snabel-a]inkywings.com  med adress så jag vet var jag ska skicka era stämplar.

Dagens erbjudande 18 Januari + TÄVLING I BLOGGEN!

Ett par dagar kvar på detta erbjudande:


Vinn ett presentkort på din beställningssumma.
  Japp, det är vad du kan göra om du beställer varor mellan måndag den 15e kl. 06.00 och  fredag den 19e kl. 23.59.  Under helgen drar jag en vinnare och vinnaren meddelas per e-mail + annonseras här under nyheter + i vår blogg. (säg till om du inte vill att jag sätter ut ditt namn!)  Presentkortet ställs ut på slutvärdet för din beställning innan frakt - dvs summan som blir när rabatter och annat är draget.


18 Januari:
Vita fyrkantiga kuvert  IDAG  20:- /fp (ord pris 30:-)
Använd rabattkod:  KUVERT20:-  när du checkar ut. (rabatten dras manuellt när du får din personliga bekräftelse)


18 -19  Januari:  Clearstamps från Stampendous + Posh NU 120:- /fp
(ord pris 161:- , gäller dom stora förpackningarna alltså) Även Clearstamps från Posh får hänga på... gäller Coffee & Tea, Boo och Leaves! (ord. pris 179:-/fp)
Använd rabattkod:  CLEAR120:-  när du checkar ut. (rabatten dras manuellt när du får din personliga bekräftelse)

Idag den 18e är det sista dagen för grattistävlingen - se info längre ner!

(inlägget heter "Grattis till 6-åringen")


TÄVLING:
Skriv en kommentar IDAG vid detta inlägget och berätta vilken din "önskestämpel" är bland InkyWings  egna omonterade linje. Bland alla kommentarer med dagens datum kommer jag att dra TVÅ vinnare som får den stämpel dom har önskat sig!  (du får bara önska en gång)
Vinnarna presenteras i morgon under dagen.

/Lisa


Lev Livet!

Efter en lång och trevlig jul- och nyårshelg har nu vardagen kommit igång igen. Vi har byggt om här hemma under helgerna så något pyssalnde har det inte blivit av för min del. Förrän nu då! Har gjort kort med stämplar från Paperbagstudios. Du hittar fler kort i vårt inspirationsgalleri. Detta kort får markera starten på ett nytt år med mitt nyårslöfte: att Leva livet! 

/Sara

Lev Livet!

P.S Glöm inte alla finfina kalaserbjudande och tävlingen! D.S

Dagens erbjudande 17 Januari

Sista dagen för båda dessa erbjudanden:


15-17 Januari :
  35% på alla monterade stämplar med julmotiv!
Jag fick igen en liten låda julstämplar som jag haft utlånade till försäljning på lite julmarknad som jag helt glömt av.... fynda bland som sista exemplaren!
Använd rabattkod:  MONTJUL35% när du checkar ut.   (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)


10-17 Januari:
  Fri Frakt på Svenska beställningar.
Använd rabattkod:  FRIFRAKT   (kan ej kombineras med andra rabatter, frakten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse!)
(jag kan tyvärr inte erbjuda fraktfritt utanför sveriges gränser - du får istället 10% rabatt på din beställning före frakt.)
Fraktfritt gäller ej personliga stämplar, presentkort el. förbeställningar från USA.


17 Januari:
   Köp 4 fp Brads och betala för 3. (billigaste på köpet)
Använd rabattkod:  BRADS4=3  när du checkar ut.
(rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)


Ni glömmer väl inte bort tävlingen? Ett grattiskort gjort med stämplar från InkyWings egen linje eller nån av de som säljs i webbutiken???  Kom igen - ni har till den 18 januari på er!
Vinsten är 10 st valfria omonterade stämplar från InkyWings egen linje - och där finns det många fina att välja på.  Mer info om tävlingen finns längre ner i Bloggen!


Chatta med oss!
  Du frågar och vi svarar (efter bästa förmåga) !
Söndagen den 28e Januari finns jag (Lisa) + mitt Design Team tillgängliga i forumet Stämpelsnacks chatt kl. 10.00 - 11.30.  Vi svarar på frågor som rör stämplar, stämpeltekniker, stämpeltillbehör och annat relaterat. Kanske du vill ha reda på hur ett speciellt kort är gjort? Vill du ha tips på en teknik eller hur du ska lösa din förvaring - kom och fråga oss!

/Lisa


Glöm inte Grattiskorttävlingen!!!!

Glöm inte Grattiskorttävlingen!!!!

Ni glömmer väl inte bort tävlingen? Ett grattiskort gjord med stämplar från InkyWings - hennes egen serie eller nån av de hon säljer i sin webbutik???
Kom igen - ni har till den 18 januari på er!
Vinsten är 10 st valfria omonterade stämplar ur InkyWings egen serie - och där finns det många fina att välja på.

Tulpanen ovan kommer från Penny Black, målad med distresser. Hipp Hurra är ur Lisas egen serie likaså paketen som jag har stämplat med Watermark-dynan. Lite ''ruff'' i kanterna och lite öljettbank så är det klart.
Stämpla lugnt!
Chruss

16 Januari

Gårdagens erbjudanden kvarstår.... Fri frakt + kanonerbjudande på monterade julstämplar!
Härlig vinstchans för dig som beställer under veckan - läs mer under 15e januari.


Idag blir det en liten mellandag, familjeomständigheter styr och jag tar det lite lugnt med företagsbestyren.

Butiken är uppdaterad med hur långt jag packat och jag har även lyckats ta bort en del varor som varit slut som jag missat osv.  Har du inte fått din bekräftelse nu på förmiddagen från sista omgången så hör av dig. Jag har packat ikapp allt som hittills har kommit in så chanserna är goda för en snabb bekräftelse just nu!


Njut av Chruss härliga hästkort - vill du göra ett lika kort? Stämplarna finns hemma i lager och arket heter "Barnyard" från Posh Impressions.


Jag (Lisa) + hela design teamet (Sara, Chruss & Ingrid) planerar att finnas tillgängliga för chatt i nån timme en söndag framöver. Troligen siktar vi på den 28e kl. 10.00 - ca 11 eller 11.30.  Mer info kommer när det är helt spikat om det blir den dagen - men det kan vara värt att notera redan nu alltså så du vet att det är på gång!  Då har du chans att fråga oss direkt om du har stämpelrelaterade frågor, vill veta hur vi gjort ett speciellt kort, en teknik eller något annat.  DU FRÅGAR - VI SVARAR! (så gott vi kan) :-)

Info om var och när kommer alltså så fort allt är spikat !


Ha en härlig dag - här i Rälta töar det för fullt med +6 grader och snön vi fått smälter med raketfart.

/Lisa


Gullehästen eller en champion...

Gullehästen eller en champion...

Ett kort med Posh Impressions-stämplar som jag gillar skarpt.
Jag använder glossy (blankt) papper, målar med Marvys tuschpennor på stämpeln och
stämplar.
Stalldörren har jag stämplat på papperet samt på en skräpbit. Klippt ut stalldörren och ''luckan'' på skräppapperet, lagt den på det stämplade blanka papperet och stämplat hästen - dvs jag har maskat.

Lite prisrosetter vajjar i vinden :-D

Stämpla lugnt!
Chruss

Dagens erbjudande 15 januari

Ett par dagar kvar med fri frakt! PASSA PÅ!!!


Vinn ett presentkort på din beställningssumma.
  Japp, det är vad du kan göra om du beställer varor mellan måndag den 15e kl. 06.00 och  fredag den 19e kl. 23.59.  Under helgen drar jag en vinnare och vinnaren meddelas per e-mail + annonseras här under nyheter + i vår blogg. (säg till om du inte vill att jag sätter ut ditt namn!)  Presentkortet ställs ut på slutvärdet för din beställning innan frakt - dvs summan som blir när rabatter och annat är draget.


15-17 Januari :  35% på alla monterade stämplar med julmotiv!
Jag fick igen en liten låda julstämplar som jag haft utlånade till försäljning på lite julmarknad som jag helt glömt av.... fynda bland som sista exemplaren!
Använd rabattkod:  MONTJUL35% när du checkar ut.
  (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)


10-17 Januari:
Fri Frakt på Svenska beställningar.
Använd rabattkod: FRIFRAKT (kan ej kombineras med andra rabatter, frakten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse!)
(jag kan tyvärr inte erbjuda fraktfritt utanför sveriges gränser - du får istället 10% rabatt på din beställning före frakt.)
Fraktfritt gäller ej personliga stämplar, presentkort el. förbeställningar från USA.

Glöm inte att ge en kommentar här i bloggen med vilken rabatt du gillar bäst under Januari månad. 3 av dom "bästa" rabatterna kommer att återkomma den 30+31 Januari efter era önskemål!  Det kan oxå löna sig att lägga en liten kommentar.... kom ihåg att vi har jubileumsmånad och allt kan hända!! ;-)

Stämpla lugnt!
Lisa


Vinnare!

Hejsan!
Ursäkta dröjsmålet - vi fick strömavbrott här ett tag så jag kommer nu som först med vinnaren som min dotter drog!

Ett stort GRATTIS till Veronica Swahn som vinner 5 st omonterade stämplar hos InkyWings.Lägg en beställning på 5 vinnarstämplar hos Lisa (skriv i meddelanderaden att det är vinnarstämplar).

Ett varmt tack till alla som tävlade - jättekul att ni ville vara med. Fortsätt kika in här, man vet aldrig vad Lisa och vi andra hittar på. Glöm inte heller Grattiskorttävlingen!

Var rädda om er i blåsten!
Chruss

Tävling! + dagens erbjudande.

Tävling!

Dags för en tävling!
På kortet ovan har jag använt 4 st av InkyWings stämplar. Leta reda på ordernumret i onlinebutiken eller i
PDF-filerna så kan du vinna 5 st UM (omonterade) stämplar ur InkyWings egna serie.
Maila ditt svar till [email protected] senast söndagen den 14 januari kl 18 så kommer jag att dra en vinnare!
Texten är lite suddig på min skärm så jag skriver att den handlar om en blomma för att undvika missförstånd....

Lycka till!
Chruss

Ytterligare en dag med FRI FRAKT.... du passar väl på?

10-17 Januari: Fri Frakt på Svenska beställningar.
Använd rabattkod: FRIFRAKT (kan ej kombineras med andra rabatter, frakten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse!)
(jag kan tyvärr inte erbjuda fraktfritt utanför sveriges gränser - du får istället 10% rabatt på din beställning före frakt.)
Fraktfritt gäller ej personliga stämplar, presentkort el. förbeställningar från USA.


Och ett helt nytt erbjudande.... som kan bli ett riktigt FYND om du börjar räkna vad varje stämpel kostar...

12-14 Januari: Superpris på alla EZ-monterade ark från Dee Gruenig. (Posh Impressions)
Ordinarie pris 359:- DESSA DAGAR ENDAST 289:- / ark!!! Du sparar 70:-. Går bara inte att missa - det finns hur många härliga stämplar som helst.
Använd rabattkod: DEEEZ289:- när du checkar ut! (rabatten dras manuellt vid din personliga bekräftelse)

Glöm inte heller att skriva en kommentar här i bloggen någonstans under Januari vilket erbjudande du gillar bäst - då kommer det att återkomma dom två sista dagarna i Januari!!

ÄR DU NATTUGGLA??
Då kan det löna sig att lägga en order mellan 22.00 lördag - 06.00 söndag.  (13-14 jan)
Ordrar som kommer in då och har rabattkod:  NATTUGGLA  kommer få en liten överraskning nedpackad värd ca 30-50:- !

Glöm nu inte att ha en absolut underbar helg i solskenet! Det har jag börjat haft (med ridtur och promenad) så därför är det sen uppdatering av bloggen idag med erbjudande.... ;-)
/Lisa

Ny dag - nya erbjudanden hos InkyWings! (12 januari)

Ytterligare en dag med FRI FRAKT.... du passar väl på?

10-17 Januari: Fri Frakt på Svenska beställningar.
Använd rabattkod: FRIFRAKT (kan ej kombineras med andra rabatter, frakten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse!)
(jag kan tyvärr inte erbjuda fraktfritt utanför sveriges gränser - du får istället 10% rabatt på din beställning före frakt.)
Fraktfritt gäller ej personliga stämplar, presentkort el. förbeställningar från USA.


Och ett helt nytt erbjudande.... som kan bli ett riktigt FYND om du börjar räkna vad varje stämpel kostar...

12-14 Januari:   Superpris på alla EZ-monterade ark från Dee Gruenig. (Posh Impressions)
Ordinarie pris 359:-  DESSA DAGAR ENDAST 289:- / ark!!!   Du sparar 70:-.  Går bara inte att missa - det finns hur många härliga stämplar som helst.
Använd rabattkod:  DEEEZ289:-  när du checkar ut! (rabatten dras manuellt vid din personliga bekräftelse)

Glöm inte Chruss födelsedagstävling!  (rulla ner och läs mer)

Och du - håll utkik här i bloggen varje dag - när du minst anar det släpper jag ett nytt bra erbjudande eller hittar på något annat roligt som kan innebära fina priser eller besparingar i kassan! :-)

/Lisa

Dagens erbjudande! (11 Januari)

Fri frakt fortsätter....

10-17 Januari: Fri Frakt på Svenska beställningar.
Använd rabattkod: FRIFRAKT (kan ej kombineras med andra rabatter, frakten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse!)
(jag kan tyvärr inte erbjuda fraktfritt utanför sveriges gränser - du får istället 10% rabatt på din beställning före frakt.)
Fraktfritt gäller ej personliga stämplar, presentkort el. förbeställningar från USA.

även embossingpulvererbjudandet gäller idag!

10-11 Januari : Köp 3 Embossingpulver - Betala för 2. (billigaste på köpet)
Använd rabattkod: EMBOSS3=2 när du checkar ut. (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)

11 Januari:  Köp 4 fp Brads - Betala för 3  (billigaste på köpet)
Använd rabattkod:  BRADS4=3  när du checkar ut.  (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)


TÄVLING:
I inlägget under detta (där Chruss gjort ett fint grattis-kort till 6-åringen) hittar du nu även en tävling! Du kan vinna 10 valfria UM-stämplar från InkyWings egen linje... rulla ner och läs vad som gäller. :-)

Glöm inte att kommentera i bloggen vad du gillar för erbjudande bäst under Januari månad - lönar sig med att tre av dom fina erbjudandena kommer tillbaka som jag skrivit förut + att det finns *goda* chanser för att det blir utlottningar här i bloggen rätt vad det är bland dom som skrivit kommentarer!!

/Lisa

Grattis till 6-åringen!

Grattis till 6-åringen!

Javisst ska hon leva, ja visst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade ååååååår!
 Det ljus som är längst fram sitter fast med distanskuddar, sådana där små klisterbitar som ger kortet en 3-D utseende. Kortet är 10,5 * 10,5, en lagom storlek till blommor och buketter.

Har du något grattiskort i beredskap att visa upp? Maila till inkywings[snabel-a]inkywings.com så vi får se vad du kan hitta på. Grattiskort är alltid bra att ha ett lager av!

EDIT AV LISA:  Sänder du in ett Grattis-kort senast den 18 Januari är du med och tävlar om 10 valfria omonterade stämplar av InkyWings egen linje!  (stämplarna du använder på kortet måste vara från dom företag jag säljer på hemsidan!)


Stämpla lugnt!
Chruss

Dagens erbjudande! (10 Januari)

Detta kan du ta del av i butiken idag! Gäller vid nybeställningar.

10-17 Januari:  Fri Frakt på Svenska beställningar.
Använd rabattkod:  FRIFRAKT   (kan ej kombineras med andra rabatter, frakten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse!)
(jag kan tyvärr inte erbjuda fraktfritt utanför sveriges gränser - du får istället 10% rabatt på din beställning före frakt.)
Fraktfritt gäller ej personliga stämplar, presentkort el. förbeställningar från USA.

10-11 Januari :  Köp 3 Embossingpulver - Betala för 2. (billigaste på köpet)  
Använd rabattkod:  EMBOSS3=2 när du checkar ut.  (rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)

Glöm inte att "rösta" på månadens bästa rabatt genom att skriva en kommentar här i bloggen om vilken rabatt du gillar bäst - då kan det bli en av dom tre som återkommer dom två sista dagarna i Januari!

/Lisa


InkyWings har födelsedag!

Nu är InkyWings tillbaka igen efter en härlig julledighet. Tyvärr lite dåligt med snö, men den milda temperaturen har inbjudit till utevistelse ändå. Det har blivit en del pyssel, men framför allt tid att umgås med familjen och tid att inte göra något alls...


Tisdagen den 9e Jan. kommer jag mestadels bekräfta ordrar och uppdatera webbutiken!


***InkyWings firar 6 år i Januari!***

Företaget har nu funnits i hela 6 år och vi påbörjar vårt 7e år...
Detta känns helt fantastiskt att ha fått vara med så länge och jag hoppas att InkyWings kommer hänga med i många år till! Det kommer bli några mindre förändringar och omstruktureringar hos InkyWings under året och jag hoppas att det blir bra även för dig som kund.


FÖDELSEDAGSERBJUDANDE:
 

9 Januari (9.00 - 23.59) :  30% på alla monterade stämplar med julmotiv!
Använd rabattkod:  MONTJUL30% när du checkar ut.
(rabatten dras av manuellt när du får personlig bekräftelse)

Fler erbjudanden kan dyka upp när som helst under Januari månad! ;-)

Rösta på ditt favoriterbjudande här i bloggen genom att skriva en kommentar om att du gillade det erbjudandet bäst så kommer jag välja ut dom TRE populäraste erbjudandena och återkomma med dom den 30e + 31a Januari som avslutning på denna födelsedagsmånad!


En del av förändringarna började redan före jul - dvs jag började rensa ut varor som nu ligger på REA för att bättre kunna koncenterera mig mer på just stämplarna + dynor och andra tillbehör som ligger närmast stämpelhobbyn. I dagsläget går det inte att ha "allt" i lager eftersom marknaden erbjuder alldeles för mycket härliga prylar, istället blir det ett smalare spektra med varor i lager och tillgång till mera via förbeställningar.

-----> MEN - jag har fortfarande tillgång till att beställa hem otroligt mycket annat som jag inte kommer lagerföra i webshopen! Planen och tanken är att jobba mycket mot en återförsäljare som erbjuder allt som finns på den här sidan: 
http://www.papercraftsource.com Jag kan ta hem allt* ur denna katalog! (* Notera att "Solvent Based" (produkter med alkohol) kan INTE beställas hem då dessa inte får fraktas med flyg.) Mer info om hur du beställer finns under länken Förbeställningar.

I takt med att intresset växer för att få hem produkter från USA kommer jag beställa oftare och oftare! Jag har satt upp beställningsdatum varannan månad under hela 2007 till att börja med och finns behovet utökar jag till en gång i månaden eller mer.  Produkterna har jag oftast hemma på ca 2-3 veckor.

Jag kommer även fortsättningsvis beställa hem ur den "vanliga" tillbehörskatalogen. (där finns tyvärr ingen hemsida med utbudet men jag kommer plocka hem nya kataloger som släpps nu i Januari)


Nytt för i år
är att jag åter accepterar beställningar från Europa inkl. Norge + USA och Kanada. (endast dessa länder till att börja med) Information om beställning, betalning etc finns under länken med våra villkor!


hÄnglar & stÄnglar:
  Jag fortsätter mitt samarbete med Marie och kommer som enda webshop att erbjuda styckeförsäljning av hÄnglar & stÄnglar online. Utbudet kommer ökas på allt eftersom. Tyvärr kan jag inte påverka vad jag får hem i dagsläget så är det några hÄnglar ni saknar får ni ha tålamod - dom kanske dyker upp framöver....


DESIGNTEAMET:
  Till god hjälp även under 2007 kommer jag ha mitt härliga Design Team bestående av Chruss, Sara och Ingrid. 

Fortsätt fynda i REA-kategorin!!