Bröllopstider

Ännu är det säsong för bröllop, och här kommer två bröllopskort med den fina motivet som Lindalovisa har gjort. Som dekor på det ena kortet vellum klippt med dekorsax och fastsatt med öljetter, och några hjärtebrads. På det andra grungeboard. Motiven målade med ProMarkers.  Texterna hittar du här.

   

Ännu ett bröllopskort - motivet stämplat med distress och embossat. Glans från guld också i hörn och i papper samt i guldembossad text. De små rosaröda glansiga detaljerna är gelépenna som jag embossat med clear."Må lycka och välgång följa dem"!

Kort som kan få innehåll

Påsalbum har ju blivit poppis men nu kan du i en enkel handvändning göra ett kort av din papperspåse oxå!  InkyWings har små smidiga påsar i vitt eller kraft som passar utmärkt till detta.

Mät hur stor påsen är och gör en fram och en baksida och sätt fast på påsen och vips är du klar! OBS - var noga med att se till att botten går fri så du inte klistrar in den lilla flärpen på botten som kan vara uppvikt på sidan!Så här blev mitt kort. Cardstock i botten, ett mönstrat papper och sedan en bit brun cardstock igen.
Ovanpå hela påsen satte jag biten med ugglan från en Overlay (Hambly), den sattes fast med ett par glue-dots under själva ugglan så dom inte syns igenom.  Till sist några blommor och löv som dekoration. Braden sitter bara igenom papperet och inte genom påsens sida.

OBS! När du gör hål för "handtaget" så stansa ett lager åt gången och sätt ihop, stansa nästa lager, sätt ihop och stansa igen. Stansen brukar inte gilla mer än ett cardstock åt gången.  För att enkelt göra ett sånt här avlångt hål kan man stansa två lagom stora hål (cirklar) med en bits mellanrum, och sedan tar man linjal och kniv och skär mellan hålen så hela området blir öppet.

Påsen från sidan och bakifrån:

 

Påsen fyller du enkelt med lotter, godis, en liten leksak eller något annat lämpligt till den som ska få kortet. :-)

/Lisa

InkyWings öppet igen!

Nu är jag tillbaka igen efter semester, ledighet och flytt av lager. :-)

Förhoppningsvis kan allt rulla på hyfsat normalt, men ha lite överseende med att det fortfarande kan vara saker som är slutsålda i shopen som jag inte hunnit med att ta bort.  Det är den närmaste veckans projekt att försöka uppdatera webbutiken allt eftersom jag packar och bekräftar ordrar etc.

Byte av webbutiksystem kommer att skjutas upp till senare i höst då jag inte har tid att sätta mig och flytta över nämare 4000 produkter just nu. ;-)  Vilja och tid går inte alltid hand i hand.

Nu är jag dock "installerad" här ute i nya lagret och trivs som fisken i vattnet. Nu har jag gott om plats att röra mig på jämfört med tidigare och jag törs även säga VÄLKOMMEN att besöka lagret för att shoppa "live" om du är i närheten. Slå en signal först bara och avtala tid så du vet att jag finns på plats.

Stor invigning av lagret kommer bli 30-31 augusti med erbjudanden och fika för den som tittar in. Lite jippo kommer även synas i webshoppen så klart. :-)

Nu skall jag sätta mig och bekräfta en del ordrar som jag redan börjat smygpacka under helgen. :-)  Hoppas ni fortsätter njuta av det underbara vädret vi har fått. Orkar du inte vara ute solen så smyg in och pyssla en stund och ta något svalkande. :-)

/Lisa

Sol!

Ja nu är det verkligen sol och sommar! Lite för varmt för min smak, men det brukar ju inte vara alltför länge! Här ett sommarkort i lite mustigare färger - lite bränt - precis som många gräsmattor nu...  Sienna, ockragult.
Motivet är
"glad pojke" stämplat med Distress och svampat på med olika distressdynor med Blending foam. Som dekor en bit "fusk-mesh" från en rulle självhäftande vävtejp målad med Cracle paint.


Sommar och sol - biltur!

Man ska ju inte ligga och steka för länge i solen - så då passar det ju bra med en biltur - eller hur?Jag har använt ett OH som jag duttat svagt med stream och denim alcoinks - utspätt med blending solution.
På andra sidan har jag stämplat
Tims bil  - sedan monterade jag detta på en bit karta över Mississippi.
Lite frimärken, en hörndekal, en biljett och sedan en expo sticker. För visst stämmer det att man är ute och åker med pärlan?!

Ha det gott i sommarvärmen!
Chruss

Och idag ser det ut så här!

Idag har vi hunnit med lite till. Skruvat tavellister och hängrännor + en stor wire-hylla.Nu är det mest småplocket kvar + att jag ska fixa ställ till papper mm. men det får komma efter hand.
Mot slutet av nästa vecka (v.30) kanske jag börjar packa ordrar - se det som en bonus om jag hinner med detta tidigare än jag sagt från början. Från den 28e Juli skall jag iallafall ha öppet som vanligt i web-butiken och för den som är sugen på att titta förbi så är det bara att slå en signal och bestämma tid. Senare kommer jag lägga ut några dagar/tider då det blir möjligt att komma förbi och handla utan att avtala tid först så vet ni garanterat att jag kommer finnas på plats då!

Så här såg det ut igår!

Gissar att många är nyfikna så här kommer ett par bilder på "röran" ute i ladugården. :-)


Maken skruvar hyllor för brinnande livet. :-)  Det är 4e hyllan som är på "G" här.
Notera att vi fått in packbänken till vänster i bild oxå där alla stämpelbackar står. (bara hälften av dom syns i bild)


Största hyllan på plats - detta är tänkt att bli hörnet för stämplar och montering mm.  Har även fått på plats ett par klädkrokar ifall nån blir långvarig här inne... fniss...


Och en liten vy när hyllorna är uppställda på plats och jag har börjat plocka upp saker från backarna! Blir ju en hel del plockandes kan jag intyga! Gäller att bestämma vilken plats allt ska få... inte helt lätt. :-)
I förgrunden skymtar ett av "pysselborden" som sedan skall ställas under fönstren. Nån som har 12 stapelbara stolar till salu för billig peng? ;-) (nått i stil med stolar som brukar finnas i bystugor etc tror jag vore lämpligt)

Japp, det är läget just nu det!

Det plockas och plockas...

... ute i ladugården kan jag lova! Idag kom alla hyllorna på plats (blev ihopskruvade) med god hjälp från min man och en kompis till honom. (man kan inte annat än tacka och bocka för den hjälpen!)  Sen var det bara att börja riva tag i backarna som stod närmast och försöka pytsa ut och bestämma sig för "ordningen" i lokalen. Tror jag hittat en liten riktlinje att gå efter så nu är det bara att fylla på allt eftersom. Hur spännande som helst!

Håll tummarna för att allt går smidigt och flyter på och jag får allt på plats dit jag vill för då kommer jag öppna några dagar tidigare än jag lovat förut. Det datum som är sagt är den 28e men det kan som sagt bli lite innan! :-)

Tack för att ni har tålamod och väntar med era beställningar under min semester. (som jag är allt annat än ledig på!) Så fort allt är på plats och jag hittar allt jag behöver så börjar jag packa ordrar och slänger in en notis om att det är öppet som vanligt PLUS att den som bor i närheten faktiskt kan komma förbi och handla! :-) (ring först!!)

EDIT:  Så klart får även dom som inte bor i närheten komma förbi och handla!! :-DD Här är vi inte omöjliga... fniss... Kommer troligen sätta upp något datum varje månad oxå då ni garanterat vet att det är "öppet" och utöver det så är det bara att slå en signal och kolla om jag finns på hemmaplan.

(bilder kommer kanske under morgondagen - har fotat lite vad som hände under dagen idag)

Ha en fortsatt härlig sommar!
/Lisa

Sommarlov!

Jag har semester just nu men tillbringar en och annan minut i pysselhörnan iallafall - det är avkopplande!
Hoppas ni alla har det BRA!Stämplat får och text med svart memories, gräset är promarker.

Ha det bäst!
Chruss

Ytterligare en vecka stängt.

Påminner om att InkyWings har stängt och så måste jag meddela att jag förlänger perioden med en vecka. Vi passar på att lägga vår semester i samband med flytten av lagret eftersom vi fått chansen att göra det.

Det kommer alltså att se ut som följer:


STÄNGT:  v. 27, v. 28, v.29 + v.30  pga flytt! :-)

HALVFART: v.31, v.32, v.33  eftersom det är sommarlov mm för barnen! (ngt längre levtid etc)Jag har nu beslutat mig för att stänga igen helt några veckor för att kunna flytta ut lagret i ladugården i lugnt och ro. Det är nämligen ingen idé att försöka bära in alla saker efter mässan utan smidigt om jag kan förpassa dom på rätt ställe direkt. Därför stänger jag igen en stund. Risken när nämligen att varorna inte kan packas upp på ett par veckor och då är det ingen höjdare att försöka expidera några ordrar. :-)

Ni som har lagt ordrar och väntar på att jag öppnar igen får ha lite mer tålamod. :-)  Det kommer dock bli bra bara allt är på plats och mycket lättare för mig att jobba på lite större ytor. 

Ha en fortsatt skön sommar!
Lisa

Smygkik från ladugården

Idag har vi varit där ute och målat, kapat foder och lister och pysslat lite med småsaker.

Finns en del kvar men nu närmar det sig med stormsteg!

Så här såg det ut nu ikväll.Tror ni att det kommer bli bra? :-)
Ingång genom dörren man ser rakt fram. (den stora)

Sommarläsning

Det är nu man ska läsa alla dom där böckerna... Helst ute, under ett parasoll med något läskande i ett glas bredvid sig! Ett lästips från mig är "Tusen strålande solar".
Jag har gjort ett bokmärke för mina sommarböcker - InkyWings nya fåglar och journalingträdet är stämplarna jag har använt. Har färglagt med Promarkers och chalkat.


Semesterstängt

Påminner om att InkyWings har stängt följande veckor:

STÄNGT:  v. 27, v. 28, v.29 pga flytt! :-)


HALVFART: v. 30, v.31, v.32, v.33  eftersom det är sommarlov mm för barnen! (ngt längre levtid etc)

Jag har nu beslutat mig för att stänga igen helt några veckor för att kunna flytta ut lagret i ladugården i lugnt och ro. Det är nämligen ingen idé att försöka bära in alla saker efter mässan utan smidigt om jag kan förpassa dom på rätt ställe direkt. Därför stänger jag igen en stund. Risken när nämligen att varorna inte kan packas upp på ett par veckor och då är det ingen höjdare att försöka expidera några ordrar. :-)

Men när jag öppnar igen och kör igång så ska det förhoppningsvis bli riktigt bra och forfarande är planen att ha en härlig invigning i slutet på augusti. Håll öron och ögon öppna! (InkyWings öppnar dock innan dess, men invigningen kommer när allt är HELT klart!)

Fortsätt dock inspireras här i bloggen av ett litet men naggande gott DT-gäng! :-)  Vi har nu påbörjat den spännande forskningen bland alla som sökt till DT och jag har stora förhoppningar om att hitta ett par som vi kommer välkomna in i gänget! 

Nyaste motiven

På mässan i Leksand förra helgen släppte InkyWings en omgång nya stämplar - flera journaling-motiv och också en rolig fågel som flyger eller sitter still. Här har jag gjort ett exempel med den sittande fågeln, som finns i två olika storlekar. Bakgrunden har jag färgat in med en svamp som jag duttat i Adirondackdyna, färg "Stonewashed". Man börjar i ytterkanten och drar svampen inåt mitten av pappret och fortsätter så tills man är nöjd.Och här är den flygande varianten, alla tre storlekarna:En bit punchinella skymtar också fram på kortet - den finns nu i butiken i alla möjliga färger.

Genom den här hobbyn har jag fått många nya vänner genom åren och ibland kanske man vill skicka en liten hälsning med ett stämplat kort eller så. Då är det bra att ha adresserna samlade på något fiffigt sätt så att man slipper leta varje gång. Jag plockade därför fram min Bind It All och fixade till den här adressboken. På framsidan finns ett journaling-träd som är ett av de nya motiven./Ingrid

Fler bilder från Papperskraft

Hänvisar över till min egen skryt-blogg eftersom jag lagt dom där.

Vet att även Ingrid har lagt upp en del foton från mässan i sin blogg! Kika runt!