Kort som kan få innehåll

Påsalbum har ju blivit poppis men nu kan du i en enkel handvändning göra ett kort av din papperspåse oxå!  InkyWings har små smidiga påsar i vitt eller kraft som passar utmärkt till detta.

Mät hur stor påsen är och gör en fram och en baksida och sätt fast på påsen och vips är du klar! OBS - var noga med att se till att botten går fri så du inte klistrar in den lilla flärpen på botten som kan vara uppvikt på sidan!Så här blev mitt kort. Cardstock i botten, ett mönstrat papper och sedan en bit brun cardstock igen.
Ovanpå hela påsen satte jag biten med ugglan från en Overlay (Hambly), den sattes fast med ett par glue-dots under själva ugglan så dom inte syns igenom.  Till sist några blommor och löv som dekoration. Braden sitter bara igenom papperet och inte genom påsens sida.

OBS! När du gör hål för "handtaget" så stansa ett lager åt gången och sätt ihop, stansa nästa lager, sätt ihop och stansa igen. Stansen brukar inte gilla mer än ett cardstock åt gången.  För att enkelt göra ett sånt här avlångt hål kan man stansa två lagom stora hål (cirklar) med en bits mellanrum, och sedan tar man linjal och kniv och skär mellan hålen så hela området blir öppet.

Påsen från sidan och bakifrån:

 

Påsen fyller du enkelt med lotter, godis, en liten leksak eller något annat lämpligt till den som ska få kortet. :-)

/Lisa

Kommentarer
Postat av: AnnikaS

Men vilken oerhört smart och kul idé! Den skall testas.

kram Annika

Postat av: Evelina

Vilket sött kort! Fick ett oerhört pysselsug efter att göra en sådan liten påse nu...

2008-07-30 @ 17:56:55
URL: http://wih.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Kul idé Lisa! Och jättefint blev det, trots att du inte använt några stämplar ;)§Kram, Gunvor

2008-07-31 @ 10:08:32
URL: http://gunvors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback