Dagens tidning

Ett litet kort inlägg eftersom jag hittade följande nyheter:  ;-)

Dagens tidning


Det som är hemma nu är hemma.... bilen är packad och snart bär det av!
Ser fram emot en härlig helg i Göteborg med er alla!
/Lisa

Förberedelser

Just nu är det full uppladdning inför mässan i Partille i helgen!
Du missar väl inte *
PAPPERSKRAFT* ??

InkyWings kommer ha med sig så mycket som bara får plats i bilen!
Alla omonterade kommer finnas på plats att köpa - förbered gärna en lista. Kataloger kommer att finnas att bläddra i för att göra listor på plats. 
 
Glöm inte att komma fram och säga HEJ!

Själv har jag inte hunnit med att stämpla så mycket men ni får gärna njuta av dessa härliga kort
som Anna-Lena Blomqvist gjort och e-mailat mig!

A-L Karl Johan


A-L Kantarell

Blir ni inte lite sugna att gå ut i skogen och plocka svamp? :-)

/Lisa

Det är en tröst att hösten är så vacker...

Åh, vilken fantastisk höst vi har! I alla fall på denna sida av Sverige. Sommarens värme finns liksom kvar på något sätt och solen värmer oss. Idag har det varit härligt. Imorgon kanske det regnar, för det lär det ju göra en del under höstmånaderna. Då, i regnet och mörkret, är det verkligen en tröst att hösten är så vacker!

Bakgrunden på kortet är gjord med walnut ink tintz. Jag har stämplat träden  och texten med memories pine tree green. Tagen är infärgad med adirondack Rust. Löven och lager-på-lager-papper är fastsatta med
eyelets som är särskilt anpassande till Silent settern.

Njut av hösten! Det ska jag.
/Sara

Hösten är här


Höstpyssel

Idag har det varit lite regn och rusk här i Torslanda och då har jag passat på att sitta vid pysselbordet en stund. Detta är två av korten som jag gjort med de nyaste motiven från InkyWings och på båda har jag använt mig av färdigt bakgrundspapper. Det är ett praktiskt sätt att få liv i bakgrunden utan att stämpla. Motiven är målade med Distress-refiller och detaljerna är utstansade med Quickutz eller stansar. Känns lite konstigt att göra julkort redan i september, men tiden går fort och snart är vi där ...

/Ingrid

Höst i svampskogenTomtenisseMassor av nytt i onlinebutiken!!

Jag sitter i skrivande stund och laddar upp massor av nyanlända varor i onlinebutiken!

Du hittar Color Wash, Clear Resist, Adirondack Rainbow Pads, Brayers, Svart Glossy Papper, Liquid Pearls, UTEE, Kool Toolz, Frosted Crystal EP, Dew Drops (Versa Magic = chalks), Lumiere akrylfärger på småflaskor, Dove Blender Refill, Cut-able Strips - massa nya!, Crackle Accent, Matte Accent och Sepia Accent. 

Säkert har jag glömt något, men det märker du om du tittar in i butiken klickar in till Nyheter. En del saker är påfyllda som varit slut i lager också!

Vad du kan göra med alla dessa läckerheter? Lite tips finns vid varje vara, men ett par saker ligger mig varmt om hjärtat...
1) Lumiere-färgerna! Helt underbara metallic-akrylfärger! Otrolig användbara till i princip allt! Du målar på papper, t yg, silke, trä, metall osv. Fixera med värme så kan du tvätta tyget - så det är helt toppen om du vill designa en egen läcker tröja!!!

Lumiere på Linne
Detta är målat och stämplat på ett svart linne. (maskerat med frystejp)

2) Dew Drops Versa Magic - En liten smidig dyna som i första hand är tänkt som stämpeldyna så klart, men blir helt underbar att "inka kanter" med. Bläcket torkar matt och får ett kritaktigt utseende. Finns i många härliga färger så det är bara att välja och vraka!

3) Svart Glossy Papper! - Ja, vad kan man säga, svart... blankt.... passar till härliga tekniker med färg - varför inte prova Lumiere-färgerna på denna!? Blir uuuuuunderbart!  Glitter och lack och annat "bling-bling" gör sig fint mot det svarta.

Det var några varor som jag själv gillar extra mycket!

/Lisa

Stämpla på band

På det här kortet har jag stämplat lucian och hennes Staffan på stickerspapper och målat med Marvys tuschpennor. Satt dem direkt på mörkblå bazzill som får vara den mörka lucianatten...
Små detaljer fick lite
Dimensional Magic, ett slags lack som ger en förhöjd glänsande yta när det torkat. Kul detalj att framhäva en del saker på kortet.
Sedan tog jag en bit bomullsband och stämplade texten Sankta Lucia och satte fast med brads.
Ha en skön stämpelhelg! /Chruss

Stämpla på band

Bråda tider hos InkyWings!

Medan tomtemor Lisa plockar blommor och säljer på torget i Rälta slår Nisse o Nissa in julklappar så det står härliga till!
Jag har stämplat alla stämplarna, målat Nisse o Nissa med
Marvy tuschpennor. Monterat på mörkblått bazzill och sedan vit kortstomme. /Chruss

Bråda tider hos InkyWings!


Prima blommor - här var det prima blommor!

Iallafall några.... fick chansen att ta hem några olika sorter så då gjorde jag det!
Härliga pappersblommor som verkligen sätter pricken över i som dekoration!
Du fäster dom enkelt med glue-dots, en limklick eller en brad (påsnit).
Kika in i butiken under Tillbehör - Dekorationer - Blommor så springer du på dom!

Prima blommor
/Lisa

Svampkurs

Svampkurs

Här ska Nizze hålla kurs för alla smånizzar!
Den bruna bakgrunden har jag skapat på glossy papper genom att svepa och dutta med
Walnut Ink Tintz som har en dutt i toppen - hur smidigt som helst. Ovanpå detta har jag stöpplat med en rund borste färg direkt från memories chestnut. När jag var klar med det började jag stämpla låååånga träd och en massa småsvampar med svart memories.
Tomteläraren stämplade jag på stickerspapper och målade med tusch och distresser. Klippte ut och satte dit på kortet.
Alla stämplar och tillbehör finns hos InkyWings !

Svampsoppa

Hösttider är för många riktiga svamptider. Full fart ut i skogen för att hitta guldgruvorna först av alla. Själv är jag inte av den sorten (kan alldeles för lite) utan jag nöjer mig mig de härliga svampstämplarna. Dom tillsammans med en innehållsrik receptbok om soppor inspirerade mig till dagens kort: "svampsoppa".

Svamparna är stämplade med svart memories och färglagda med mina "
Marvy Brush Markers". Vill gärna rekommendera dessa tuschpennor för dom är användbara till mycket. Man kan färglägga direkt med dom, man kan färglägga med dom via en doveblender, man kan måla med dom direkt på stämpeln och sedan stämpla...osv... Dom kostar en del, men det är verkligen värt vartenda öre tycker jag. Kanske en bra julklapp på önskelistan ;-) Bakgrunden är skimrande och ditkluddad med "Metallic rub on´s" på fingertopparna. Texten är gamla bokstäver jag fått från ett kontor. Snörena är papperssnören.

/sara

Svampsoppa


Minnesanteckningar / stämpelkomihåg

Jag tänkte nämna ett par bra tips så här när vi börjar närma oss innesittakvällar med mys i soffan och en ny inspirationstidning samt hur du håller reda på dina stämplar.

Är du ny på stämplingen kan det vara bra att redan från början märka upp i en bok eller pärm vad det är för stämplar du har och varifrån de kommer. Både för att undvika dubbelköp (det tar inte alls lång tid att samla på sig en hög stämplar....oh nej! ) och för att ha kontroll på från vilket företag de kommer.

Inom stämplingen förekommer det nämligen ett ord, angelpolicy eller änglaföretag. Detta står för att företaget som du köper stämpeln ifrån har en del regler om hur du får använda deras produkter. T ex vill de att du ska märka bak på kortet varifrån stämpeln kommer, du får göra ett max antal kort per år för att sälja, ingen mekanisk reproducering (kopiering). Katalogiserar du dina stämplar från början så är det där väldigt enkelt så småningom samt bra om du vill sälja en stämpel och den blivande kunden frågar efter detta.

Jag har personligen 2 stora pärmar som jag har flikat in och delat upp på olika ämnesområden som Antikt, barn, blommor osv - passar mej som hand i handsken. Problemet är bara att det är lite svårt att ta med sig på mässor....men jag har grepp om dem än så länge. Man kan ju stämpla i en liten anteckningsbok också som är lättare att ta med sig. Alla har vi våra knep och det gäller att hitta sitt eget.

Jag har även en anteckningsbok där jag skriver ner tips för mej själv, både ny teknik eller ett snyggt kort som jag kanske vill lifta (göra en kopia av vissa delar) och att komma ihåg det i huvudet är inte alltid lätt så skaffa en anteckningbok du med! Varför inte köpa en trist billig sådan i bokhandeln och stämpla upp en snygg framsida?
Så kan du skriva ner tips, från vilken tidning du såg det i, rita av en ide du fick efter att ha sett något ex en annons, skriva in en länk m m och ta fram den när inspirationen tryter eller når du har tid att göra just den där tekniken. Tro mej, minnet sviker en ibland och det är så lätt att ta fram boken och titta.

Har Du något bra tips att dela med dej till oss?
Välkommen att lämna en kommentar här i bloggen eller varför inte bli medlem i vårt forum
Stämpelsnack?

Här finns en länk till en sida med massor av information om utländska företags angelpolicy:
Änglalista


Sankta Lucia - eller Staffan?

Börjar ni komma in i höstens pyssellunk? Kvällarna blir mörkare och kallare, vinden viner och en och annan regnskur gör att man inte direkt propsar på att få gå ut!? (ok, det gäller kanske preciiiiis idag då när det för en gångs skull var varmt och solen skiner, men vänta ni bara.... hösten kommer med besked, det lär ingen komma att ändra på! )  ;-)

Jag har iallafall pysslat lite!
Norpade Staffan ur Luciatåget och gav honom ett eget litet kort med stjärnor och blad. Letade upp några spillbitar av mönstrat papper som kunde gå ihop med det gula som jag ville ta upp från stjärnorna på "struten". Sen blev det stjärnor med blad och även gula fotoankare i kanten... gjorde sig rätt bra till slut.
Staffan är stämplad på stickerspapper och urklippt och satt direkt på bakgrundspapperet. Målade honom med distresser. Lätta skuggor på det vita görs enkelt med färgen "weathered wood".

Sankta Lucia - eller Staffan?

En liten nyplockad kantarell från skogsbrynet....
Tog den lilla textbakgrunden och stämplade på ett distressat papper och rev sedan ut en bit.
Färgade kanterna ytterligare med lite olika distresser (bla Tea Dye och Old Paper) innan jag smackade dit det på kortet.  Kantarellen är stämplad på stickerspapper och färglagd med distressfärg. (Mustard Seed)
Kantarellen


Och till slut.... ett litet Halloweenkort oxå.
Den lilla pappersrutan är gjord på samma vis som ovan (med Kantarellen).
Hatt och pumpa är urklippta ur tjockare papper och fastsatta på kortet. Pumpan är fastsatt med
distanskuddar.  Texten stämplad direkt på kortet .
Halloween

Det var lite inspiration som jag lyckades knåpa ihop härom kvällen i mitt lilla hörn!
/Lisa

Stämpelföretag ut - stämpelföretag in....

Stampers Anonymous kommer tyvärr att försvinna från InkyWings små hyllor...
Det är ett fåtal stämplar på väg hem från S A, men sedan kommer jag inte ta hem fler.
En glädjande nyheter är istället att Stamps Happen kommer göra en "come back"!  Det har dykt upp en chans att kunna ta hem dessa igen! Jag har även lite bättre möjligheter att få hem stämplar från Paperbag Studios och det ser ut som att jag kan få hem clearstamps från My Sentiments Exactly!

Jag kommer inte ha speciellt stort lager hemma från någon av dessa, utan försöker jobba mer med förhandsbeställningar om det finns intresse och är möjligt.

En del tillbehör kommer även att försvinna ur "butiken" efter hand som det blir utsålt. Det du alltid kan vara säker på att hitta hos InkyWings är stämplar, stämpeldynor och färgläggningsfärger. Resten av utbudet kan alltså variera ganska kraftigt.

Tipsa gärna om vad det är du som KUND vill hitta hos InkyWings. Kanske något som du bara har hittat hos oss, och inte vill ska utgå ur sortimentet? Eller något du tycker skulle passa bra att ta in i vårt sortiment.

Underbart med nya stämplar!

Ingrid med nya stämplarna

Nu har mina två DT-kollegor redan hunnit presentera sig, så det är hög tid för mig att göra mitt första inlägg på InkyWings blogg (på en blogg överhuvud taget, måste jag erkänna!). Ingrid heter jag och bor i Torslanda utanför Göteborg med min familj. Fick upp ögonen för den här hobbyn hösten 2000, och det blir bara roligare och roligare. Här sitter jag i mitt pysselrum och klipper ut alldeles nypressade stämplar som jag fick med posten från Lisa i veckan. Känns som rena julafton! Sen dess har jag hunnit göra några exempel, bl a detta kort med gula, härliga  kantareller.

Kantareller

Svamparna är stämplade med svart Memories-dyna (min absoluta favorit),målade med en blandning av Distress-refiller i färgerna "Mustard Seed" och "Spiced Marmelade" och sen utklippta och fästa på kortet. "Mossan" är grönt papper som jag rivit. Texten "Höst" är också från InkyWings (faktiskt min egen handstil som blivit stämpel - känns extra skoj).

Cheva-collage

Elisa Wall har designat tre collage i den nya kollektionen. Jag gillar dom väldigt mycket och har här lekt med "Chevan". Jag stämplade collaget med Distressdynan Frayed Burlap på akvarellpapper. Direkt efter stämplingen smetade jag ut färgen med fingertoppen. Repris fyra gånger. Den femte gången smetade jag inte ut, utan lät det torka och monterade sedan med 3D-kuddar på bakgrunden. Öljetterna är ditsatta med min "Silent setter" som är ett verktyg jag varmt rekommenderar. Alldeles ljudlöst sätter man öljetterna på plats. Kanon om man pysslar sent på kvällen!

/Sara

P.S Fler nya kort jag gjort finns i
inspirationsgalleriet! D.S

Cheva-collage


Halloween

Ett kort i sann Halloween anda blev det med de nya stämplarna från Inkywings. Den oranga färgen är Distressink Spiced marmelade. Den svarta dynan är Staz-on (torkar bra även på glatta ytor). Satte häxhatten på pumporna för att skoja till det lite.
/Sara
Halloween


Kort från InkyWings nyaste designer Lisa Andersson!

Vilken dag!
Ännu ett mail i min dator med två kort gjorda med motiv från nyaste kollektionen!
Det är Lisa Andersson själv (hon som ritat motiven) som gjort dessa kort.
Titta och njut... och skriv gärna en rad om du är in hit och besöker bloggen - alltid roligt
att få veta vad ni tycker!

Tomtar

Luciatåg

/En annan Lisa vid tangenterna.

Härliga kort i min mailbox!

För nån timma sedan landade två härliga kort i min dator - dom kommer från Anna-Lena Blomqvist!
Visst är dom härliga? Kunde inte motstå att dela med mig lite till er oxå. :-)

En liten ängel vid min dörr....
Himlen runt hörnet


Visst kommer det farandes minnen med "tomtar och troll" när man ser det här
underbara kortet?
I svampskogen

TACK Anna-Lena för att du delade med dig! ;-)
/Lisa


Nytt i butiken

Ett par korta rader i all hast....
Ville tala om att jag fått upp några nya saker i butiken idag. Bla Det nya Svarta QK-handtaget med alfabetet Metro. Det finns end. ett par i lager så fundera snabbt! ;-)
Kika in i onlinebutiken och knappa in dig på nyheter så du inte missar något!
http://www.inkywings.com/Shop/index.html

/Lisa

Buuuussiga spöken

Fick till ett litet Buuuu-ssigt kort igår. Sitter och leker med min bunt papper som jag gjort med distressfärgerna och lite vatten - snabbt och enkelt!

Buuuussiga spöken

Spökena är stämplade på Stickerspapper och urklippta och fastsatta på kortet. Det är det lååånga spöket som kom nu i September!  Den lilla mini-batman + hatt och pumpa är just "minisar" som inte finns i katalogen, men kan hittas i fyndlådor på mässor mm! Dom stora orginalen finns i katalogen nu från September. Ordet "Buuu" är stansat från Sizzlits alfabet "Roundabout".

Mässan i Partille känns avlägsen men ändå så nära. Jag vet att det swischar till rätt som det är och så ska man packa bilen och åka....!  Som vanligt funderar man på hur mycket (eller lite) man ska ta med sig och hur man ska få plats i bilen, på bordet osv osv. Det finns en del att planera.

Kommer du till mässan så glöm inte att komma fram och hälsa - det är alltid lika roligt att få ansikten på folk man bara "ser" via datorn.

/Lisa

Nya kort

Grattis på 2-årsdagen


Visst är det en söt stämpel? Vem kommer inte ihåg de små sparkbilarna som förde lite oväsen men ack så älskade? Här har jag stämplat  bilen och de två ljusen och målat med akvarellpennor och sedan använt dove blendern för att jämna ut färgerna.
Dove blendern är en penna som är fylld med en glycerinblandning - helt ofarlig och syrafri. Väldigt lätt att ta med sig på resor etc och måla varsom helst. Rekommenderas varmt!
Grattis stämplat med en turkos dyna och båda motiven har jag dragit lätt med dynan runt kanterna.
Monterat på svagt mönstrat papper och sedan på bazzill.
Lite eyelets för att pigga upp motivet nertill och en bit band fastsatt med häftklammer.

I naturen..finns det smådjur....


I naturen finns det smådjur......
Här har jag använt alcoinks - jag har duttat på färg på ett glossy papper (glossy är ett högblankt papper, inte fotopapper) med hjälp av ett litet handtag med filtbitar. Den blå är stonewashed, den gröna är meadow och den bruna är ginger - jag har även använt blendern för att få färgerna lite mildare.
Sedan har jag stämplat trollsländor, mamma Ingela igelkott med 2 småkottar samt en nyckelpiga. Nyckelpigan målade jag dessutom hennes vingar med en röd och svart tuschpenna.
N'et är en chipboardbokstav (pappersbokstav) som jag har dels målat med walnut ink tintz - en färg som kommer i en liten flaska med duttkork i toppen - helt suverän att bara ''dutta'' färgen! Uppepå tog jag lite ginger alcoinks. Monterat på grön bazzill.

Christina aka Chruss

Dags för min presentation. Gammalt foto - jag vet - men när stämpelbordet ser ut som en tromb har gått fram där så är det bäst att städa först. Hemma hos mej pågår en ständig omorganisation...av någon märklig anledning...inte köper vi väl så mycket till vår hobby? Måste helt enkelt vara någon husalf som tassar omkring och krymper för mej...Mitt senaste inköp var lite bazzillpapper - det är mitt favoritpapper nummer ett till basen på mina kort, alla typer av dem vanliga linnestrukturen, raw silk, crisscross osv. Ingen hejd här inte!
På stämpelfronten är det Lisas nya som gäller - mycket svampar, perfekt för vår familj som älskar kantareller, trattkantareller och trumpetsvamp! Stämpla kort och ge bort med en liten korg svamp, stämpla etiketter på burkar med torkad svamp...mmmmmm...
Förra året gick jag på svampsökarkurs med vår samojed Lufsen. Det gick bra på kursen och ett fåtal försök hemma ute i skogen tills den stora dagen D. Jag visste att det var ett ställe med fina och många kantareller så här skulle testas. Jojo, visst ställde han sig vid dessa underbara gulingar..visst använde matte beröm och klickade och dök ner vid honom. För att titta upp och undra varför han darrade så i bakbenen...helt paralyserat ställd vid svampen...tittade jag upp och där står en Ä L G ! Så det är bara att börja om från början!
Naturen och familjen som består av make och dotter, en hund, 2 katter och höns är mitt liv och min hobby är det väl ingen tvekan om?

Christina aka Chruss


Rosa chock

Vilken rosa chock det blev! Jag brukar mest stämpla i brunt och grönt, men ibland så gör jag nåt helt annat. Det här blev verkligen en "rosa chock". Collagestämpeln är stämplad med resistdyna på ett glossy papper. Efter att jag torkat den ordentligt med varmluftspistolen tog jag fram min brayer och brayade över papperet med Adirondack Wild plum. Den silvriga kanten är gjord med en krylonpenna. På själva kortet stämplade jag texten "Tack för uppvaktningen" och embossade med silver EP. Sen monterade jag kortet med handgjort papper, garn och en stor retroblomma. I blommans mitt har jag fäst "Class a peel stickers".
/Sara

Rosa chockKarl Johan

Lite onsdagsinspiration kanske??
Vad sägs om en Karl Johan svamp direkt från skogen? ;-)

Karl Johan

Bakgrunden är gjord med distressrefiller på ett teflonark som man sen sprayar vatten på.
Doppar kortet och drar runt lite och stryker det hela torrt med nått "gammalt" strykjärn.
Svampen är stämplad på vitt Stickerspapper (finns i butiken) och urklippt. Stickerspapperet är
ogenomskinligt så man inte ser bakgrunden igenom - helt perfekt!
Fastsatt med brads i hörnen.

Du - du missar väl inte att InkyWings första DT har presenterat sig lite längre ner? Läs lite
om Sara och framförallt - spana in vilken härlig pysselhörna hon har!

Är du in och besöker InkyWings blogg så säg gärna ett litet "hej" nån stans. :-)
/Lisa

Mässförberedelser...

Ja, dom pågår faktiskt redan.... fast det är 25 dagar och 1 timme och div minuter kvar enl. hemsidan! :-)
Vilken mässa??   Jo, Papperskraft så klart. Det är 5e gången Papperskraft har mässa nere i Göteborg! Tänk - 5 ÅR!!!        
www.papperskraft.se

För dig som inte vet så startade Papperskraft i Dalarna sommaren 2001 med 15 besökare som satt och pysslade i 2 dagar. Försäljningen var sporadiskt upplockad på ett par bord och det var 4 företag representerade! I somras (2006) hölls Dalarnas 6e Papperskraft med 200 besökare och 7 företag.

Nåja, tillbaka till nuet.... förberedelserna består i att pressa stämplar!
Med över 800 motiv i katalogen så kan det bli en hel del pressning emellanåt. Lådorna fylls på så sakteliga för att det mesta i sortimentet skall gå att inhandla både på hemsidan och så klart på mässan!
Alla InkyWings omonterade stämplar följer med ner på mässan så det går att handa direkt över disk!

/Lisa - i "pressat läge". ;-)

Sara vid pysselbordet

Den här dagen ... postar jag mitt första stämplade kort till Inkywings blogg. "Jag"  är Sara Gamborn, en av 3 medlemmar i Inkywings designteam. För ganska exakt 6 år sedan började jag stämpla och fastnade i denna härliga hobby. Under åren har jag lyssnat och lärt många tekniker och olika sätt att använda alla stämplarna på. För många stämplar är det! Min hemsida (sagamdesign.com) där jag visar upp en del av vad jag gör och beskriver många stämpeltekniker är besökt av många. Jag tycker det är roligt att få dela med mig och glädjs när jag kan hjälpa andra vidare i stämplingens värld!

Till vardags arbetar jag som pedagog i resursteamet i Lerums kommun där jag bor. Man och två små barn har jag och familjen ger jag det mesta av min fritid. Men det är inte att förglömma att en glad och nöjd mamma är en bra mamma. Därför stämplar jag en hel del. Jag har glädjen att ha ett härligt pysselrum där jag kan sitta i timmar och aldrig behöver jag städa för någon annan. Ofta är mitt pysselbord fullt med massa saker och jag har en hel del material i mina lådor som jag antagligen har glömt bort... Jag gillar stämpelutmaningar - då skapar jag bäst, och just utmaningar får jag av Lisa! Nu håller jag på och gör kort med de nya stämplarna och hoppas att jag kan inspirera er med ett och annat. Väl mött här i bloggen och i Inkywings inspirationsgalleri!


Sara vid pysselbordet

Mitt första kort i bloggen blir ett bröllopskort! Den låånnnggga tårtan och texten "Den här dagen ska räcka länge" är embossade i guld på en bakgrund jag gjort med hjälp av Alkohol-Inks. Den tunna guldtråden är virad fast runt guldbradsen i flera varv och guldhjärtanen utstansade.

Den här dagen...SeptemberNyheter

Följande reklaminlägg gick idag ut på Scrappiz, så jag passar på att lägga ut det här oxå
eftersom det kan vara bra att hitta tillbaka lätt....
/L
*****************

Hösten närmar sig med stormsteg och i år har jag släppt mina nya omonterade stämplar ovanligt tidigt.... ungefär NU! Laughing Laughing Laughing

Dom finns uppladdade i onlinebutiken så du kan kika förbi närhelst du har lust och botanisera bland svampar, lucior, tomtar och en del annat smått och gott.
http://www.inkywings.com/Shop/index.html

*********
BLOGG:
Jag har ramlat dit och skaffat en företagsblogg jag med... där kommer kort från mitt DT, nyheter och lite annat smått och gott presenteras med jämna och ojämna mellanrum. (det kanske inte uppdateras varje dag, men minst en gång i veckan ska det hända något på bloggen!!)

- Bloggen, ja det är ju här det!! ;-)

*********
MÄSSOR:
InkyWings kommer medverka på Papperskraft-mässan i Partille den 30/9-1/10 samt mässan i Karlstad den 28-29/10.

Förbeställningar till Papperskraft i Partille skall vara mig tillhanda SENAST den 22/9.
Förbeställningar till Karlstad skall vara mig tillhanda SENAST 20/10.

Betala GÄRNA i förskott så du bara kan hämta ut dina saker, det kommer underlätta för oss på mässan!

**********
KOMMANDE BESTÄLLNINGSDATUM FRÅN DIV FÖRETAG:
För alla beställningar gäller att jag vill ha både beställning och betalning registrerad senast det datum som står nedan!!

Tillbehörskatalogen: 10 sept
Stampscapes: 10 sept
Penny Black: 4 oktober
Stampendous: 30 oktober
Got 2B / Eureka: oktober - datum ej bestämt ännu. (beror på intresse)

**********
KOMMANDE:
Massor av härliga kattögon är beställda från Clearsnap!
Chalks + vanliga pigmentfärger. Det är dom nya Queue-stämplarna där du får en "stack" med 6 färger i kattögonstorlek! Helt perfekt och lätta att förvara.
Även kit med kattögon (chalks) + stylushandtag är beställt - ett perfekt och enkelt sätt att hålla i den lilla dynan och färga in allt man har i närheten. Med stylushandtagen kan man även göra härliga bakgrunder och massa annat roligt - tips finns på min hemsida och vi kommer att uppdatera med mer!

Lite stämplar från Tim Holtz collection + Stampers Anonymous är beställda + några fler "Melting Pots" som är gjorda så vi kan använda dom i våra uttag! (220-240v) Det man måste göra själv är att byta kontakten till en svensk stickpropp - kostar ca en 20a på CO och det var enkelt att skruva isär och byta.
Mer UTEE kommer att komma hem i höst.
Mönstrade papper dyker upp lite då och nu för dig som bor i närheten och kan hämta. (säljs endast hemma här och på kurser mm som jag är med och ordnar)

***********
KURSER 1:
Jag samarbetar med Anna-Lena (Hönan här på Scrappiz) och hennes företag *Scraphönan* när det gäller kursverksamhet etc.
Datum för höstens kurser mm finns på hemsidan (ej butikssidan).

**********
KURSER 2:
För dig som inte har möjlighet att komma på kurs men ändå vill lära dig mer så finns det några korta "steg-för-steg-kurser" på hemsidan (i butiken denna gång). Där kan du se foton och informativ text för varje steg. Just nu finns där flera olika Stampscapes-kurser samt ett par andra små kurser. Detta kommer byggas på under hösten och du ska kunna hitta något nytt minst ett par gånger i månaden!!

SUPERNYHET:
På samma ställe som ovanstående "steg-för-steg-kurser" hittar du även ett par "Rörliga kurser".... JAPP - små filmsnuttar alltså!!! Exclamation
Dom är inte på långa vägar några proffsfilmer, utan ett komplement till steg-för-steg-kurserna när man kan behöva se "live" hur man går tillväga.
Dom som ligger där nu är dom första testerna som vi vågade få ut och även här kommer vi fylla på med fler små snuttar som du kan titta på om och om igen!!!

Önska gärna vad du skulle vilja se och läsa om!

*************
STÄMPELFORUM:
Vill till sist göra lite reklam för vårt renodlade stämpelforum oxå. Det hittar du på www.stampelsnack.se
En stor nyhet där är att vi i förra veckan äntligen fick upp ett galleri där medlemmarna själva enkelt kan ladda upp och visa sina alster.
På Stämpelsnack är det BARA.... just det - Stämpelsnack som gäller! Very Happy

**************

Ha nu en underbar pysselhöst!!
_________________
/Lisa

Jag kunde inte stilla mig...

Det är så fantastiskt roligt att få släppa nya stämplar och jag har äntligen fått allt klart och uppladdat på hemsidan så jag tänkte... varför inte låta er ta del av det spännande oxå???
Så......


NU FINNS DOM DÄR!!!

Japp, det är bara knappa in sig i InkyWings onlinebutik (länk till höger) och gå en rundvandring bland svampar och lucior och massa annat roligt och se om det är något som passar höst och julkorten!

Här är ett till litet exempel som jag svängde ihop i all hast igår när jag testkörde stämplarna...

En pippi med kram

/Lisa


Tror jag står över svamphuset...

Fast det låter ju rätt häftigt att bo i en svamp...
Nåja, här är ett kort som jag pysslade ihop igår kväll när jag satt och provade dom nypressade stämplarna en liten stund.  Bakgrunden är gjord med distressdynor och vatten på ett teflonark. Hur enkelt och roligt som helst. (mer om den tekniken kommer under *onlinekurser* på butikssidan senare).

Tror jag står över svamphuset...

Målade svamparna lite med tuschpennor som låg inom armlängds avstånd för att få en färgklick.

Produktionen fortskrider av dom nya stämplarna och dom ska snart börja läggas in i butiken!

Inom kort ska InkyWings Design Team få presentera sig här i Bloggen, så titta förbi snart igen.

/Lisa