Nya stämplar!

Nu tänker vi inte hålla er på halster längre, utan börjar från och med idag smygvisa några av de nya motiven som släpps till försäljning på mässan i Avesta den 5 april.

Först ut ett färgglatt kort med "Bollblommor" i tre olika storlekar. De är stämplade med svart vattenfast dyna på glossy papper, som jag rollat med regnbågsdyna.

104972-902

Här är ett av flera fina collage som Elisa Wall designat - Barnatrio". Ringarna är gjorda med stämpeln "Solcirkel".

104972-899

Motivet "Kärlekspar i hjärta" är designat av Lindalovisa Fernqvist och till det har jag stämplat den passande texten "Till mitt hjärta".

104972-900

Håll utkik - fler kortexempel kommer de närmsta dagarna.

/Ingrid

Knasfågel och nalle

Nu arbetar vi i Design Teamet för fullt med att göra exempel med de nya InkyWings-stämplarna som släpps till försäljning den 7 april. Jag kan utlova massor av roliga motiv - tror att det finns favoriter för alla smakriktningar! I väntan på att vi får lägga ut nyheterna i bloggen passar jag på att visa ett par kort som jag gjort med gamla godingar från sortimentet.

Här ser ni först den roliga
Lååång knasfågel som jag målat med grön Promarker-penna. Bakgrunden är gjord med Cuttlebug.

104972-898

Ett gulligt nallekort att skicka till bästisen kanske? Nalleman är stämplad med Adirondack-dyna och färglagd med Promarkers. Texten Vänner är användbar i många sammanhang. Även här är det en Cuttlebug-bakgrund.

104972-897

/Ingrid

Klädstreck

Just nu har vi en sen vinter här i Göteborg med massor av snö, men jag ser fram emot att de ljumma vårvindarna åter ska börja fläkta, så att man kan hänga ut tvätten på tork. Snart är vi där! På det här kortet har jag stämplat motivet Klädstreck från PiiDesign/InkyWings tre gånger med blå Adirondackdyna och målade sen det understa med Promarkers och MCP-teknik. Enkelt, men effektfullt!

104972-896

/Ingrid

Minialbum med Bind-It-All

Jag har precis blivit lycklig ägare till en Bind-It-All som är en väldigt användbar inbindningsmaskin för att göra egna små album. Lätt att använda är den också - utan några större problem fick jag ihop flera små böcker i helgen, bl a denna blommiga variant, som jag dekorerat med motivet Kille i ruta från Pii Design/InkyWings. Motivet är målat med Promarkers och Prismacolor-pennor och blommorna har jag lackat med Glossy Accents.

104972-895

/Ingrid

Mer scrap från MissMian

Här kommer en till mars-LO!

image892

 

Här har jag använd mig av massor av stämplar som jag sedan fyllt i med färgpennor för att ge en riktigt somrig LO och stämplarna gör att den gula cardstocken ser ut som ett mönstrat papper! Fotot har inte den bästa kvaliteén eftersom det är ett inscannat foto från 1994.  LO'n handlar om när min äldsta dotter hela tiden slängde av sig den superfina midsommarkransen jag hade kämpat länge med! Kommer ni ihåg sommaren 1994? Det var en supervarm sommar! Dessa stämplar har jag använt: blomma mellanstor 9317g, blommor 6608G, knappblomma stor, 7904F, fjälil stor 9312e och längst ner på LO'n har jag stämplat flera av smultrongubbarna 9310e. Dessutom har jag använt journalingrutan "Minns Du?" 7813H.  

Glöm inte att ta er tid att scrappa lite!  
/MissMian

Brum brum säger bilen... eller?

Blev så sugen på att stämpla ett kort med den nya bilen... är barnsligt förtjust i den nämligen. ;-D
Det är den här bilen det tävlades om för en liten stund sedan i bloggen och du ska få chansen en gång till att tävla... 

image891
(färglagd med copic markers + faber castellpennor)

SÄG MIG VILKEN MODELLBETECKNING BILEN HAR!!!
(och du kan vinna bilen + ett par andra av InkyWings nya stämplar)

Den FÖRSTA som ger mig rätt svar här i bloggen blir den lyckliga vinnaren! 

EDIT:  Tävlingen är avgjord och PETRASO är vinnaren av den läckra bilen. :-)  GRATTIS.
Svaret är Citroën 2CV.   Maila mig din adress Petra så kommer stämplarna i posten.

GLAD PÅSK!

/Lisa

Sara önskar Glad Påsk...

...med ett vårigt kort med en vacker tulpan på. Motiven har jag färglagt med hjälp av Decorating Chalks, därav det oskarpa intrycket.

image890

G P!
/Sara

Många påskkramar till er alla!

Nu har nog många åkt iväg kanske, en del firar hemma, en del firar inte alls. Men vi som har chansen att få vara lediga och njuta hoppas på lite skapligt väder och kanske pysselstunder!

Här har jag stämplat
kanin i ruta -kramar 4 ggr och färglagt en av dem med promarker och MCP. Bakgrundspapperet på de omålade går igen i den målade som har ett blingpapper bakom.
Kramar till någon vän, kramar till något värdpar eller kamouflerad påskhare :-D, eller bara massor av kramar rätt upp o ner.

image889

Glöm inte att spana in InkyWings erbjudande här nedan om Påskfrakt!
Och så önskar jag er en riktigt Glad Påsk!!!

Chruss
Psssst! Vi ses väl på Blåkulla?

Ett tidigt påskägg från InkyWings!

 GLAD PÅSK!
InkyWings skickar ut ett tidigt påskägg till alla pysslare.

FRI FRAKT
Gäller: Torsdag 20e mars kl. 00.01
t.o.m Måndag 24e mars kl. 23.59

Rabattkod: PÅSKFRAKT (rabatten dras manuellt)

OBS! Gäller endast nybeställningar inom Sverige och på försändelser som väger under 2kg. (gäller ej förhandsbeställningar, personliga stämplar)



VINNARE I "BILTÄVLINGEN"

Då ska vi se.... här har vi en vinnare i vår lilla gissningstävling om vilken bilmodell som kommer dyka upp som stämpel när den nya kollektionen släpps.

GRATTIS till kommentar nr 14

Postat av: VeronikaP

Eller kanske en Volvo Amazon?

2008-mar-13 @ 22:44
URL:
http://veronikap.blogg.se/

Veronica - emaila mig din adress så kommer "vinnarbilen" i posten efter påsk! 
Tyvärr hade Veronika inte en siffra rätt.... fniss...  (det är INTE en Volvo)

Faktum är att bara EN enda person har lyckats pricka in rätt bilmärke iallafall, men modellen lär ni nog inte komma på i första taget kanske... fniss...

Näe, jag tänker INTE avslöja vad det är, ni får vara nyfikna tills ni spricker... iallafall fram till sista helgen i mars eller nått då design teamet har tillåtelse att börja visa kort med dom nya stämplarna! :-)  Kan hinta liiiiite om att det är en ganska "fulsnygg" liten charmig bil som man förmodligen bara älskar.... eller hatar.... ? Mig har den charmat, fast jag har å andra sidan aldrig åkt i nån så jag kanske ändrar uppfattning om jag får prova... vem vet. ;-D Har du lite koll på dina bilmärken så tror jag du kommer flina brett när du ser stämpeln.

Rykande färsk påfyllning.

Pressen går för fulla muggar och påfyllning sker av alla InkyWings omonterade stämplar. Allt eftersom motiven blir pressade så fylls butiken på och det går att beställa igen!

Igår fick jag hem lite mer Grungeboard som varit restat. Alfabet "striped" och Elements i Swirlar och Harlequin. Har du inte hunnit prova detta härliga material så har du missat något otroligt häftigt. Du kan färglägga dessa med i princip vad du vill - Grungeboarden håller det mesta i färgväg. Tyvärr är den inte syrafri, men för dig som leker med kort och altrade saker är den perfekt, och för dig som ändå vill scrappa med den rekommenderar vi att färga in både fram och baksida så släpper den inte ifrån sig "syran" lika lätt.
Ta en sväng förbi butiken när du ändå är ute och surfar! :-)

www.inkywings.com/Shop/index.html

image888
(gamla motiv från InkyWings som kommer tillbaka efter sommaren!)

Till helgen är det påsk! Hoppas du får njuta av god mat och en härlig helg med familjen (och så lite godis förståss).  InkyWings har inte påsklov (stängt) i år, men som vanligt så arbetar jag inte över helgen/röda dagar utan jag expiderar din order och svarar på mail / i telefon under vardagarna.

Håll i kvasten!
/Lisa

Et vårlig kort :-)

Det er helt utrolig hvor tidlig våren har kommet i år. Hele hagen er full av småblomster. Solen skinner og det er skikkelig varm i lufta! Herlig :-)

Her kommer det et vårlig kort:

image885

Det nydelige jentestempelet kommer fra
Inque Boutique og er malt med Twinkling H2O.

image886

Alle sommerfugler er fra Stampendous sin plate "Butterflies", noen stemplet direkte på pyntepapiret, noen embosset på overheadpapir, klippet ut og festet til kortet med splittbinders.
Swirls fra QK.

Ha en herlig og kreativ påskeuke alle sammen!!!

Beata

Fika..nån???

Jag hoppas vi får ett härligt väder i helgen - det smakar så gott med kaffe eller varm choklad ute när man jobbat i trädgården och kanske kan njuta av lite blommor? Här hos oss är det ett par krokusar och snödroppar som tittat upp.
Jag har använt
låååååånga koppen,stämplat texten med adirondack pepper,  målat med MCP, det gröna är distressmålat med ink blending tool.
Lite blommor och bling så var det klart!

image884

Glöm nu inte tävlingen som du kan läsa om här!
Stämpla lugnt!
Chruss

Dubbel LO-inspiration!

Den här gången blev det en 6*12:a!   Smilla har alltid haft en skön sovstil och hon har hela tiden sovit bra. Så titeln på den här LO'n var given.

image880



Jag har använt mig av höger och vänster snurkla (de större, finns under scrapstämplar) till blomman, långa hakrader till journalingen och hjärtanen kommer från Inque Boutiques "Mini - The Princess" Det är suveräna stämplar! Det är gummistämplar som man direkt kan sätta på en akrylkloss, allstå de fungerar på samma sätt som clearstamps! Dessutom är motivet målat på "baksidan" så man kan tydligt se var man stämplar! 



Min Lo handlar om när vi var och tittade på Lars Winnerbäcks konsert i Linköping 2006. Jag gjorde den färgglad och med massor med blommor eftersom jag tänkte på turnetiteln "ingen soldat", lite flower power... :)

image882



Här har jag grävt fram mina akvarellpennor som jag köpte då jag började scrappa (trodde att jag skulle använda dem mycket men de har blivit liggandes på en hylla MEN nu ska de börja användas!!) Jag stämplade med "stor knappblomma" och färglade i olika fäger. Sedan stämplade jag en hel del med de små snurklorna lite slarvigt för att ge ett lite ruffigt intryck. På de stora snurklorna använde jag röd akrylfärg i stället för stämpelfärg, återigen för att skapa ett lite ruffigare intryck. (se detaljbild) Resultatet blir en glad blommig Lo!  

Scrappa lugnt!     /MissMian



Glöm inte vår lilla Tävling!!  Rulla ner eller klicka dig till det här inlägget för att läsa mer.   /Lisa

"Glamour-snigel"

Skulle man råka glömma bort en födelsedag eller något annan man vill gratulera till, så passar väl denna snigel jättebra att dekorera det försenade kortet med! Sniglar är ju av naturen lååångsamma ... :-D För att piffa till skalet lite har jag täckt det med micro-glaspärlor. Jag stämplade först hela motivet på vitt papper och målade med Promarker-pennor. Stämplade snigeln ytterligare en gång på dubbelhäftande tejp i ark, klippte ut bara skalet och klistrade det ovanpå det målade motivet. Hällde sen ut lite glaspärlor på ett plastlock, tog bort skyddsfolien från klisterdetaljen och doppade hela motivet i pärlorna så att de fastade i ett jämnt lager på tejpen. Väldigt effektfullt!

Till texten har jag använt magnetbokstäver. Fotohörnen och retroblommorna är utstansade.

104972-876 

Scrolla nu ner till föregående inlägg och läs om vårnyheterna hos InkyWings och den stora stämpelrean. Och du missar väl inte den spännande tävlingen!

/Ingrid

Rensning i stämpellagret! + TÄVLING!

Du har väl inte missat att det just nu ligger MASSOR av stämplar i REA-kategorin?  Vi rensar just nu lagret på Penny Black, Stampendous och lite annat smått och gott. Du hittar även en hel del UM-stämplar från InkyWings på REA för tillfället.

Just nu pågår pressning för fulla muggar! Vi fyller upp lagren med motiv som varit slut och inom kort börjar tillverkningen av rykande färska motiv från InkyWings som skall släppas till mässan i Avesta första helgen i April. Det blir ca 50 helt nya motiv som ser dagens ljus! Nya collage från Elisa W, mer Scrapstämplar av egen design och lite annat smått och gott som kanske passar just DIG! :-) 

TÄVLING TÄVLING TÄVLING:

Bland dom nya stämplarna finns en Bil, en alldeles speciell sådan... den känns lätt igen på sitt utseende och är alltså av ett "riktigt" märke.  Vilket märke/modell har bilen?? (här är det gissningstävling som gäller!!)
EDIT OCH TILLÄGG:  Ni måste specificera vilken "modell" det är och inte bara skriva ex: "Volvo" eftersom det finns en uppsjö olika utseenden på dom flesta bilmärken i dagsläget (gamla modeller och nya modeller osv). Så ett övergripande märke kommer inte gillas och ni som redan gissat får gissa igen och specificera er lite ifall ni vill gissa på samma igen! :-)

Lämna ditt svar som kommentar här i tråden senast söndag den 16e mars så drar vi en lycklig vinnare som får just den här bilen som stämpel och kanske något annat spännande av dom nya stämplarna. :-)
Glöm inte att skriva ett nick eller namn så det inte går att missa vem du är ifall du vinner!

OBS!! Är du designer till stämpeln, ingår i  mitt DT eller är närmaste vän med en av mina DT eller är någon av dom jag dryftat idéer med kring mina nya stämplar så kan du tyvärr inte deltaga i tävlingen. :-)

Ei rosa veske

Jeg har laget en liten, rosa Cricut-veske til en utfordring på et norsk forum.

image871

Vesken ble skåret ut av rosa Bazzil, limt isammen og kantet med rosa Fluid Chalk. Mønsterpapiret kommer fra BasicGrey, Infuse serien.

image873

Hovedmotivet, Karin med Kudde fra InkyWings, er fargelagt med Distress. Ellers har jeg brukt rub-ons og utklippskort, Qk swirls og retro flower-punch.

Håndtaket består av metalltråd, rosa bånd og garn som ble tvinnet sammen.

image875


Jeg har brukt små magnetter som lukkemekanisme.

Vesken er 8.5 cm høy. Den egner seg veldig godt til smågaver - veldig praktisk :-)

Ha en flott stempeluke!!

Beata

Fler lååååånga motiv

Här kommer ett påsk- och ett grattiskort med några av Inkywings Långa motiv. Jag har färglagd fjäderfäna med promarkers och dinosaurien med distresser.

image871image874

Ha det bra,
Sara

Ett vårligt kort

Här är ett enkelt kort där jag har stämplat InkyWings lååånga blomma tre gånger intill varandra. Jag har färglagt med gul Promarker-penna och i mitten på blommorna har jag satt gröna brads. Den gröna bakgrunden är embossad (präglad) med Cuttlebug-maskin.

104972-870

Mer påsk!

Här har jag stämplat de låååååånga motiven , ungtupparna....liksom textstämpeln.
Jag har målat med många olika media, MCP, Promarkers och Marvy Brush Markers.

image869

Lycka till med dina påskkort!
Chruss

Snabbt och enkelt påsk kort

image868

Tiden går fort. Nu är det dags att göra påsk kort.

Jag kom på att jag inte hade så många påsk stämplar så jag hittade en häxa som egentligen är tänkt till Halloween och målade den så att den passar till ett enkelt påsk kort istället. Motivet är färglagt med Promarker och MCP.  Ägget har jag ritat själv och färglagt. Dessutom klippte jag sönder två påskfjädrar som egentligen ska vara till påskriset. Snurklorna är från InkyWings.

Ny layout med stämplar




image864

  Detaljbild.

Det är min lilla tjej som har fyllt ett år!! Vad tiden går fort!! De stämplar jag använt på den här LO'n är Lååång blomma (finns under lååånga motiv), megaklamrar (finns under scrapstämplar) och datumstämpeln längst ner i hörnet är ifrån Inkywings egna clearstamps!   Mest nöjd är jag över hur jag använt liten blomma (hittar ni under blommor..) Jag stämplade några stycken direkt på fotot och drog ett par streck mellan med penna. Det ramar in fotot snyggt tycker jag!  

Ha en bra vecka!  
/MissMian