Härliga höst!

Vill börja med att visa ett underbart kort som jag fick redan innan helgen, men inte hann med att lägga ut här i Bloggen (ursäkta!).  Det kommer från Anna-Lena (Hönan) och är gjort med dom allra nyaste Angi-B stämplarna som fanns med på mässan i Karlstad. 

 

Tyvärr fick jag hem plattorna till dessa stämplar så sent så jag har inte hunnit pressa speciellt många, och inte heller hunnit med att göra i ordning några katalogsidor på motiven. Det känns ju lite som det var "sista rycket" för denna typ av motiv den här helgen och veckan, så därför blev det så här.  Men räkna med att dom kommer dyka upp under nästa år och finnas redo i god tid innan nästa höst! :-)

Övriga motiv från Angi-B som redan är ute i shoppen verkade falla många i smaken. Det plockades mycket från dom backarna i helgen och som några favoriter kan jag ju nämna vantarna i olika varianter samt snöfamiljen och dom härliga nallarna.ETT STORT TACK till alla för en härlig mässa i Karlstad!!
Till Engströms för en bra anordnad mässa i bra lokaler. Till alla besökare som handlar, frågar och delar med sig av glädjen att få botanisera runt bland alla saker i mässlokalen. Till alla trevliga företagare för små pratstunder - även om dom är i "förbifarten" så är det roligt att hinna slänga några ord!  Till mina underbara "medhjälpare"  (Design Teamet) som var på plats och hjälpte till, demade och delade mässglädjen. :-)

På lördagskvällen gick vi ända till Kina för att få oss en matbit och sen rullade vi hem - mätta och belåtna (efter en liten rundtur i jakt på något sött och gott! ;-D (läs: Lisa jagade choklad och övriga införskaffade lite div i påsarna)


På torsdag (1 november) kommer jag presentera 3 vinnare på "shoppinglotterna" från Karlstad. Ha era lotter i beredskap så ni inte missar dom fina vinsterna. Ann-Louice scrappade en chokladask + en liten ask på mässan och dessa kommer lottas ut tillsammans med ett gäng stämplar från InkyWings. 

EFTERLYSNING - vi söker fortfarande två vinnare på shoppinglotter från Partille - har du missat att kolla dina lotter???  Lott nr: 236  och Lott nr:  252  har inte skickats in ännu och ingen vinnare har hört av sig.  Har DU en av dessa lotter? Då måste du höra av dig FÖRE den 10 november, för den 11 november drar jag en ny vinnare på den lott som inte är inlämnad!!  (hör ingen vinnare av sig på dragning nr 2 = den 11 nov. så fryser vinsterna inne... och det vore ju synd!)


Nu laddar vi inför Stämpelstafetten som går av stapeln 1 november på Stämpelsnack. Vill du hänga med? Gå då in på forumet och anmäl dig NU - anmälan går nämligen ut i morgon tisdag den 30e oktober!

Spotlight på Angi-B och kommande mässa!

Ännu ett kort med de ypperliga damerna! Här har jag punchat ut en bit, målat med starka färger (tusch - Marvy's) och använt beads på spotlighten.

image593

Scrolla ner och läs infon angående mässan!
Ha det bra i höstsolens glans.

Chruss

Nyss hemkommet + Karlstad i helgen.

Har precis fått ett gäng lådor från Inque Boutique med massor av härliga stämplar! Alfabet, påfyllning av några av dom populära seten som tog slut fort i Göteborg och lite annat smått och gott. En del var tyvärr slutsålt och kunde inte levereras så det får bli ombeställning vid nästa tillfälle! :-)

NOTERA!! Jag packar inga mer ordrar nu innan mässan eftersom jag har börjat packa NER allt i lådor och backar som skall transporteras till mässan. Risken är alltså att mycket kommer ta slut i Karlstad, men sidan uppdateras så fort jag hinner EFTER mässan. (Kommer ju även att vara ledig allhelgona-veckan så det kan dröja lite extra)

Till mässan i Karlstad kommer jag ta med så mycket jag orkar bära! (och lite till eftersom det skulle bli trist om jag bara kom med famnen full... fniss...) Alla InkyWings omonterade stämplar kommer finnas med så du kan alltså handla (nästan) allt på plats! Kika i katalogerna, skriv upp namn och nummer på stämplarna du önskar köpa så plockar vi hop dessa till dig medan du väntar!
Du hittar InkyWings direkt till vänster innanför entrén till mässhallen.

Hoppas vi syns till helgen! :-)

Ni kommer väl till Karlstad i helgen?

Har ni möjlighet så kom och besök oss på mässan i Karlstad i helgen!  InkyWings kommer att vara där och så också jag. Så jag hoppas att vi kommer att ses där.

Här kommer en liten aptitretare på stämplar som kommer att finnas hos InkyWings på mässan.


image591
De båda nallestämplarna och järneksbladen på baksidan är från Angie-B kollektionen som InkyWings säljer. Bokstäverna är från ett nytt företag som heter Inque Boutique och som också finns hos InkyWings.

image592

Inque Boutique

Är ett nytt märke InkyWings tagit hem. Mycket användbara motiv och stor variation också. De kommer som vanligt gummi men med klistrig baksida där man även ser motivet som är stämplat på baksidan - helt perfekt! Fungerar som clearstamps! Till de större seten finns det också askar för förvaring och medföljande etikett att sätta på asken. Även en liten dyna som du placerar under papperet för att få en bra svikt när du stämplar.

image590
Målat töserna med MCP-tekniken, svept lite lätt med glittrig chalk (torr) och dragit med en blå dyna runt om kanterna. Texten är stämplad på vellum.

Chruss

Fler pumpor

Här kommer dagens kort från mig med fler pumpor som släpps på mässan i Karlstad i helgen!
image589

Stämpla loss!
/Sara

Attityder med beads!

Beads, dessa yttepyttebeads som finns i många färger och även genomskinliga är kul att jobba med på stämplade motiv.
Jag har valt att täcka hela det stämplade motivet samt en del runt om och då kan man med fördel använda väldigt starka färger på sitt motiv eftersom beadsen dämpar det hela. Jag punchade ut 2 svirlar ur samma papper och tog beads på de 2 i mitten, ni ser skillnaden på de utan och de med?
Du kan täcka ett helt motiv, du kan täcka delar, du kan göra s.k spotlights, det är som vanligt din fantasi som ska vara med :-S

image588

Stämpeln heter
attityd och den är målad med en röd Marvy brushmarker. Sedan har jag använt dubbelklistriga ark, klippt ut ett lite mindre än det papper jag stämplat på, satt dit den ovanpå stämpelmotivet, tagit bort skyddspapper nummer 2 och doppat allt i beads, De små utstansade har jag kört i X-et och doppat i beads.
När motivet ligger upp o ner i beadsen brukar jag ta en brayer och rulla fram och tillbaka med för att de små liven ska fastna bra.

Ha en bra dag!
Chruss

Höstmotiv à la Angi-B

Ska du till mässan i Karlstad nästa helg, den 27-28 oktober? Då har du möjlighet att botanisera lite bland härliga höst- och Halloween-motiv från Angi-B hos InkyWings. Stämplarna är något försenade och har pressats upp i sista minuten - här kan du läsa lite mer om dessa specialare. För visst är det ännu tid att pyssla några höstiga kort innan jultomtar, granar och snöstjärnor helt tar över! Här är en kavalkad med kort som jag gjort med några av dessa härliga motiv.

104972-583

104972-585

104972-582

104972-584

104972-586

104972-581

Och minsann var det inte något enstaka vintermotiv med också!

104972-587


Alla motiv är målade med Prismacolor-pennor och en del detaljer har jag lackat med Glossy Accents (3D-lack).

Ha en underbar söndag!

/Ingrid

Enda ett julekort

Nå er det helg! Så herlig å slappe av med litt kortlaging :-).


Har laget et julekort med motivet fra Angi-B - "Vantar på streck" - fargelagt med Distress. Har brukt pyntepapiret fra MME sin nye serie som heter "Frost". Pyntet med "Ghost shapes" - snøkrystaller fra Heidi Swapp, floss og glitterlim. Teksten er printet ut fra pc.

Ha en koselig helg alle sammen!

Beata

Vinnare på Shoppinglotten SÖKES!

I detta inlägget presenterades vinnarna på shoppinglotten från Partille Göteborg.
ÄR DU EN VINNARE??

En vinnare har hört av sig - den som hade lott nr 190, och vinsten är skickad. Men det sitter alltså TVÅ vinnare ute där någonstans som kanske inte ens vet om att dom vunnit??? En stor härlig grab-bag + ett ark EZ-mount står på spel här så rota igenom dina fickor, din plånbok och dina shoppingkassar - kanske är det du som har lotten?

Lotten måste skickas till mig senast den 10 November - har jag inte hört något innan dess så kommer jag den 11e November att dra ett nytt nummer för att få fram en ny vinnare! (så ni som inte vunnit - kasta inte era lotter, ni kan få chansen igen!)

Hör ingen vinnare av sig på dragning nummer två kommer vinsten att frysa inne - det går inte att ha dragning hur länge som helst. ;-)

FÖRTYDLIGANDE:   Dragning nr 2 = den 11e november ifall någon av dom första vinstlotts-ägarna inte har hört av sig senast 10 november.  OM det blir dragning nr 2 den 11e november så får dessa en viss tidsfrist att höra av sig och har dom inte gjort det innan det datumet så fryser alltså vinsterna inne. Jag kommer inte göra en 3e dragning.

Nya höststämplar

När Lisa ber så där snällt och lägger huvudet på sné kan jag inte annat göra än att stämpla ;-) Jag fick ett gäng stämplar som Lisa ska släppa (läs inlägg nedan) ett urval av på mässan i Karlstad och jag hittills gjort två kort med delvis nya stämplar. Hoppas du gillar stilen på stämplarna- det gör jag!
image580
best witches

Trevlig helg önskar Sara

Grattiskort i høstfarger

Jeg har lekt med varme høstfarger i dag :-). Resultatet ble dette kortet:


Jenta er "hÄnglar & stÄnglar" fargelagt med Distress og Twinkling H2O. Pyntet med konvolutten (punch), Prima blomster og bregner og splittbinders. Rub-ons bokstaver.

Ha det godt alle sammen :-)

Beata

Höstiga Pumpor i sista sekunden...

Jag har köpt in ytterligare några plattor från Angi B design, men dessa fick jag så sent så jag har precis nu kunnat börja pressa och testa dom lite. Stämplarna kommer tas med till Karlstad och kunna köpas där, men dom kommer inte att komma i mina kataloger förrän senare. Skall göra om vissa ark för att lättare kunna pressa efter egen modell. :-)

Men för att ge er chansen att få tag på dessa redan nu så pressar jag i befintliga plattor och tar med det som går fram helt enkelt. Det blir en "leta bäst du orkar-skål" på något av InkyWings bord med dessa stämplar. ;-)  Det finns pumpor, kattor, häxor, nallebjörnar, bårder, minisar, texter och lite annat smått och gott här så det kan verkligen vara värt en djupdykning. Motiven är hel-läckra i äkta Angi-stil! Det blir begränsad tillgång så vänta inte för länge med att gå till InkyWings bord.

Om ni ber Ingrid och Sara lite snällt så kanske dom laddar ett par kort så ni kan få se en förhandstitt här i bloggen på en del av motiven som finns tillgängliga. Dom har fått några stämplar var från den provpressning jag gjorde direkt när jag fick hem plattorna. :-)

Hur fort dessa motiv kommer in i ordinarie katalog sedan vet jag inte, allt beror på vad som måste prioriteras först helt enkelt. Det är ju som sagt i sista sekunden just nu för dom här motiven och sen är det ett helt år tll nästa gång...

Mässan i Karlstad är den 27-28 oktober.  13 företag.   Lördag: 10-17, söndag 10-15
Kungsgatan 3 - länk till hitta.se

Kanske vi ses där? :-)

/Lisa

Julekort med "snögubbe"

"Snögubbe - stor" (er han ikke herlig?) og "god jul" stemplene kommer fra InkyWings. Hovedmotivet er fargelagt med Distress. Juletrær er ferdigklipte motiver fra Cosmo Cricket sitt "Be Good Ornament Fashions" ark. Pyntet med glitterlim, splittbinders og gulltråd (som er litt lite synlig på bildet).

Ha en fin kveld :-)

Beata2007-10-16  Idag kommer jag packa ordrar som kommit in i slutet av förra veckan och under helgen. Bekräftar så fort jag kan när packningen är klar. (framåt eftermiddagen)  Igår stod jag vid pressen hela dagen för att börja fylla på sånt som saknas i stämpellådorna. ;-)  Det är mycket kvar att fylla på och det får göras i omgångar.  Vissa motiv dröjer extra länge eftersom det kanske är det enda som är slut på just den plattan - då får det lägre prioritet!  Jul och vinterstämplar har högsta prio tills vidare!  Håll utkik i butiken så ser ni när lagret fylls på.
/Lisa

Spegelbilder

Ny teknik testad!
Här har jag använt nya stämplar från
Inque Boutique och först stämplat den underbara fjärilen på vitt papper med en regnbågsdyna från Adirondack . Sedan gjorde jag rent stämpeln och stämplade fjärilen med svart Versa Fine på ett overheadpapper. Tog OH och vände det stämplade neråt det papper där den andra fjärilen redan fanns, måttade in med ögonen så att den kom under, gnuggade sedan med fingrarna på OH så att det blev som en rubons. Tog bort OH och där fanns nu en svag skugga av fjärilen.
Samma sak med granskogen!

image577

Drog med versa mark runt det vita papperet och guldembossade.

image578

Något för dej att testa kanske?
Om du tittar i vår inspirationsblogg så står det mer detaljerat hur du gör!
Ha en fortsatt bra söndagkväll!
Chruss

Vann du på dörrlotten på Papperskraft?

Nu finns vinnarnumren på Papperskrafts hemsida!  www.papperskraft.se
Gå dit och kika om det är just DU som haft turen att vinna! :-)


Glädje och hopp

image573

En supergrön glädjeyttring  i kortform som jag gjort med den nya stämpeln ab1921L Öppna armar och scrapstämpeln 7305G - rund - Glädje. motivet är som vanligt målat med distresser.


image574
Baksidan med stämpeln ab1920E Swirlad sol - stor.


image575

Ett rött kort som inger lite hopp har jag gjort med stämpeln ab1925L - Hoppet. Texten är stämplad med magnetstämplar och motivet färglagt med distresser.


image576
Baksidan med stämpeln ab1935D Swirl.

Det kom ett kort....

gjort med en av dom nya stämplarna från Angi-linjen.

image572
Det är Elisa Wall som gjort det! TACKAR! :-)

Vi har en vinnare i Skisstävlingen

Ett stort GRATTIS till Unni Olsen som vann skisstävlingen.
Jag + design teamet har röstat på våra favoriter och detta kort var tydligen favorit hos alla! :-)

Unni Olsen

Övriga bidrag kan ni se i
det här inlägget!

Unni vinner ett presentkort på 100:- i InkyWings butik. (webshop)  GRATTIS!

Vinnare på shoppinglotten i Göteborg

Nu har jag, via en slumpgenerator på internet (http://www.random.org/integers/) slumpat fram
tre stycken vinnare på shoppinglotten från mässan.

Har DU en av dessa lotter så vill jag att du skickar in den med post till InkyWings (adress finns på butikssidan - se länk till höger i menyn). Glöm inte att skriva ner hela din adress så jag kan skicka ut vinsten tillbaka till dig! :-)

Vinsten till var och en av er består i en STOR Grab-bag (30 UM-stämplar) + ett ark EZ-mount.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS till er som vunnit.

Lott nr:  190
Lott nr:  236
Lott nr:  252

Lotten måste vara inskickad SENAST den 10 November till oss! Har ingen vinnare hört av sig och skickat in lotten kommer jag den 11 november dra en ny vinnare så släng inte lotten ni som inte har vunnit just nu!


/Lisa

Några få bilder

Vi hade fullt upp på mässan och så mycket fotograferande blev det inte,  men några bidrag till fotokavalkaden har jag dock. Njut av alla godbitar och dröm om nästa mässa!Ha det gott,
Sara

Grattis!

image563

image564

Ett kort med de nya stämplarna. Motiven är målade med distresser.

Stämplarna är:

  • ab1937i Tårta
  • ab1906G Ballong
  • ab1913D Grattis
  • ab1912D Paket Litet

Uppdatering av butik efter mässan dröjer lite...

Idag kommer datorn vara påslagen minimalt. Dom har nämligen skyltat om flera korta strömavbrott här i byn pga något kabelarbete. Därför känns det onödigt att ha på datorn om den ska slå av flera gånger.

Uppackningen är nästan klar, men jag har inte börjat uppdatera butiken ännu så ha förståelse för att vissa varor kan vara helt slut efter mässan i Partille. Jag ska uppdatera så fort jag bara hinner, men det tar lite tid att gå igenom så många varor! (speciellt dom omonterade stämplarna - men det kommer göras).

Jag skall även försöka hinna packa nyinkomna ordrar innan veckan är slut och bekräfta dessa. (Har en familj och ett annat "liv" att sköta också, så det måste samsas!)

Om ni inte upptäckt dom redan så finns lite bilder från mässan i ett föregående inlägg - rulla ner så hittar ni bilderna. Ska försöka ladda upp lite fler så småningom. ;-)  Det var en härlig mässa som vanligt.

TACK alla som var med på mässan - alla som känner sig berörda är medräknade! :-)

/Lisa

Fler julkort med nya stämplar

image557

image558

image559

image560

image561

image562

Vi är på mässa i Partille!

En liten bildkavalkad från Paperskraft idag.

     
   

Ha, här fixar man och donar och så får hela bloggen frispel så det går inte att lägga upp mer än EN bild! MAHHH.. så - sorry, mer än så här är det inte säkert att det blir....

Får ladda mer när jag ikommer hem om det här inte löser sig.

EDIT: Lyckades pilla dit några fler bilder när jag kom hem nu, men dom flesta bilder ligger på den bärbara så jag måste få över dom hit innan jag kan få upp fler - men det kommer alltså!

Första kortet är på "picknicken" tjejerna dukade upp innan mässan öppnade.... ;-D Sen har vi "Personalen" (Lisa,Sara,Ingrid) i InkyWings gröna tröjor.

/Lisa

Bryllupskort

image549

Et kort til med det skjønne brudemotivet :-).

"Brud" fra Angi-B fargelagt med kritt, FluidChalk ink og Twinkling H2O. "Tårta - hög" stemplet med FluidChalk ink på burgunder Bazzil kartong. " Vi gifter oss" tekststempel finnes hos InkyWings fra før. Kortet er dekorert med blonde og glitterlim.

Ha en fortsatt fin helg!

Beata

Ännu mer inspiration!

Nu sprutar jag ut de sista korten på de stämplar Lisa har släppt till mässan som är NU i helgen!

image542

Den här stämpeln heter HOPP - så jag hoppas du har hittat något i den här kollektionen som tilltalar dej!

image543
Skimrande lila bakgrund och en 'bold' stämpel med lite snurklor!

image544

Paketstämpeln är väldigt användbar - antingen som vanlig paketrad vid uppvaktning eller som julklappar - det är ju som alltid din egen fantasi som bestämmer!

image545

En del har ju inte tid med mässor för de springer och gifter sig i stället.... :-D
Bruden embossad i guld, monterat på guldpapper som fotoram och ett guldband, kan inte bli enklare och det går fort!

image546

Här är samma paketrad som ovan men med jultema - den runda god jul stämpeln kom tidigare i år.

image547

En snäll tomte som matar fåglarna. Textstämpeln är ur tidigare kollektioner medan tomte, stjärnbård och liten vante är ur Partillekollektionen. Den vita vanten är en vit chipboard.

image548

Lite svårscannad snögubbefamilj  - har satt en filtvante med en chipboardsnökristall och en vantchipboard på som höjer upp det hela. Snöfamiljen målad med akvareller.

Ha det bra på mässan alla!!!
Kram
Chruss

Ennå flere motiver :-)

image541

"Paketrad" og "Paket - stor" er også blant de nye stemplene fra Angi-B som skal slippes ut på messa i morgen. Jeg har fargelagt de med Twinkling H2O 0g Distress ink.
"Grattis" tekststempel finnes hos InkyWings fra før.

Ha en riktig god helg!! Og de som skal på messa - kos dere!!

Beata

...av många slag...

Bland de nya stämplarna från Inkywings finns det motiv av många slag. Väldigt detaljerade julstämplar, skira bröllopsstämplar, paket och tårtor med grova konturer och annorlunda människostämplar. Vi tror att alla kan hitta något de gillar!

Här kommer en distressmålad ny jultomte med järnek från tidigare år.

North pole Sara

Trevlig helg vare sig det blir mässa eller inte!
/Sara

Mot Göteborg!!

Bilen är packad och snart anländer Scraphönan med sina saker så vi får packa in även dom, och sen bär det av ner mot Göteborg och Partille!  Hääääärligt. Ska bli så roligt att komma ner igen på mässa.

Det som är glömt är hemma, men det mesta är nog med, med tanke på hur det ser ut i bilen och släpvagnen... ehhrr... !

Vi ses väl i helgen??

/Lisa

Nu gasar jag lite med de nya motiven!

image538

Här har jag bara snurrat runt med grön färg på vitt papper och stämplat 'Fröjd' på det.

image539

Ballongknippe stämplat med memories, färglagda med Marvy Tuschpennor. Sedan stämplade jag Grattis på en bit OH-papper, limmade fast det på kortet med Scrappy Glue och dolde de plopparna med 4 st knappar. Ballongerna är lackade - syns tyvärr inte på bilden.

image540

Till sist! En mumsig tårta för att fira InkyWings alla nya stämplar! Rosa marsipan med lite glitterglasyr :-D
Stämpeln heter tårta - hög och är stämplad med memories, målad med akvarellpenna, ett söt motiv till en söt dotter, kompis eller släkting!

Chruss

I morgon är det dags!

Då kommer Lisa ner från Dalarna och vi kan tillsammans börja göra ordning inför helgens mässa. Fram till dess stämplar jag vidare här hemma med de nya stämplarna. Här kommer den nya "Nalle med paket". Texten "julafton" finns sedan tidigare.

image535

Vi ses snart!
/Sara

Et julekort til :-)

Et julekort til med stempler fra Angi-B som skal lanserer på messa til helgen. Hovedmotivet " Paket med nalle" og tekststempel "Happy Holidays" er stemplet på akvarellpapir og fargelagt med Distress og Twinkling H2O. Bakgrunnen er stemplet med "Järneksrosett" med olivengrønn FluidChalk pute og pyntet med glitterlim.

Mønsterpapir er fra BasicGray, bær og blader fra QK.

Beata

Grattis!

image506

image507


Två nya paketstämplar som släpps på mässan i helgen. De är målade med distresser.

Du gör mig hel

image502

image503


Här är två nya stämplar som släpps på mässan i Partille i helgen. De är färglagda med distresser och sparsamt dekorerade med Quickutzhjärtan.


Dags för julkort

image504

image505

Ett av årets första julkort med två stämplar från InkyWings nya kollektion med stämplar som släpps på mässan i Partille i helgen.

Jultomten är målad med distresser och snökristallen är färglagd med en genomskinlig glitter penna.

Juleklockor

Dagens från mig:
3 x juleklockebård rakt under varandra.

image534

Glöm inte att scrolla ner. Det är mycket nu!
/Sara

Snögubbar och softa brudar!

Här kommer en snögubbefamilj ur den nya kollektionen som släpps till Partillemässan:

image532

Snöfamilj stämplad med svart memories och målad med tusch.Stämplat snögubbe - mini med 3 olika blå nyanser lite huller om buller.

Bruden är en helt underbar stämpel! Den är så otroligt vacker och enormt användbar!
Här har jag stämplat henne på mönstrat romantiskt papper, skurit ut en vellumcirkel aningen större och stämplat en liten 'Ros med ring' och guldembossat den.
Vellumet sitter fast med 3 eyelets i ena sidan.

image533

Ha det bra!
Chruss

Julekort med "nalle med paket"

Her kommer ennå et kort med motivet fra Angi-B. Dette motivet sammen med andre stempler fra Angi-B skal lanseres på messa til helgen :-)

"Nalle med paket" er fargelagt med Distress og Twinkling H2O. "God Jul" teksstempel fra InkyWings. BasicGrey mønsterpapir. Pyntet med fern, plaststjerner og splittbinders.

Beata

Nalle med paket

Nu duggar det tätt med inlägg här på bloggen! Det är hela 59 nya motiv som vi gärna vill visa, så glöm inte att scrolla ner på sidan för ibland kan det bli flera inlägg om dagen. Mitt bidrag idag är en liten nalle med paket, som passar bra både till födelsedags- och julkort. Bara att anpassa färgerna och övrig dekoration. Motivet släpps tillsammans med övriga Angi-B-motiv på helgens Papperskraft-mässa.

104972-531

/Ingrid


Black and white

Här kommer ett kort i läckert svart och vitt. Pakethögen och grattis:et är två av de nya stämplar som Inkywings släpper på "Papperskraft" till helgen. Bakgrundspapperet är gjort med distresser.

image530

Hoppas vi ses till helgen!
/Sara

Alla bidrag till Skisstävlingen.

Äntligen är det fixat så här kommer dom!
TUSEN TACK till alla er som skickat in - det blev en stor skara denna gången!

   
(1,2,3,4)


   
(5,6,7,8)


   
(9,10,11,12)

   
(13,14,15,16)

 
(17,18)

Nu återstår det svåra med att välja ut en vinnare! Nästa vecka någon gång kommer vi annonsera ut vem som vinner presentkortet!  Tills dess får ni bita på naglarna! :-)

Og vantar med hjärtan :-)

"Vantar med hjärtan" - herlig motiv fra Angi-B kolleksjon. Tekststempel "Snowy mittens" kommer også derfra :-)
Jeg har stemplet på akvarellpapir og fargelagt med Twinkling H2O. Pyntet med metall snøfnugg, glitter og litt drodling.

 image511

Klem,

Beata

Vantar på tork

Jaaa...här hänger de...på tork och luktar blöt ull..
Vantarna är ännu en ny stämpel från Angi-B - Vantar på streck - och det är den lilla stämpeln jag har använt på kortet samt textstämpeln som heter Happy Holidays. Brevid texten är det en liten vante Vante zigzag liten.

image509

Jag har målat med akvareller, ritat en kant runt om samt skrivit God Jul själv. Över den sitter en hemmagjord ''ghost shape'', en vante från QK med band.

Chruss

Ett till bröllopskort

image500

image501


Denna underbara bröllopstårta och lilla muffinsbakelse kommer att släppas på mässan i Partille i helgen. Jag har målat med distresser och 3D-lackat rosorna på tårtan.
/Ann-LouiceIkväll kommer alla skisstävlingsbidrag visas här i bloggen, sen kommer vi ha omröstning och vinnaren meddelas efter mässan i Partille = nästa vecka! :-)
/Lisa

Första nya från mig

Här kommer mitt första kort gjort med stämplar som Inkywings släpper på "Papperskraft" till helgen. Här har jag kombinerat de nya stämplarna "Öppna armar" och "Snurkel - liten"  med en textstämpel från förr. Bakgrunden är gjord med akrylfärger.

image508

Hoppas ni gillar det nya!
/Sara

Bröllopsinbjudan

image498

image499

Här kommer en till förhandstitt. InkyWings kommer att släppa nya stämplar på mässan i Partille i helgen däribland några bröllopsstämplar.


Här har jag gjort ett inbjudningskort i den ovanliga bröllopsfärgen röd. Både bruden och rosen med ringarna är färglagd med distresser. Ringarna är målade med gul distressfärg och sedan har jag använt en glittrig genomskinlig Sakura penna för att få det att se ut som metall. Jag har även haft på 3D-lack på ringen för att få den att se mer verklig ut.