Härliga höst!

Vill börja med att visa ett underbart kort som jag fick redan innan helgen, men inte hann med att lägga ut här i Bloggen (ursäkta!).  Det kommer från Anna-Lena (Hönan) och är gjort med dom allra nyaste Angi-B stämplarna som fanns med på mässan i Karlstad. 

 

Tyvärr fick jag hem plattorna till dessa stämplar så sent så jag har inte hunnit pressa speciellt många, och inte heller hunnit med att göra i ordning några katalogsidor på motiven. Det känns ju lite som det var "sista rycket" för denna typ av motiv den här helgen och veckan, så därför blev det så här.  Men räkna med att dom kommer dyka upp under nästa år och finnas redo i god tid innan nästa höst! :-)

Övriga motiv från Angi-B som redan är ute i shoppen verkade falla många i smaken. Det plockades mycket från dom backarna i helgen och som några favoriter kan jag ju nämna vantarna i olika varianter samt snöfamiljen och dom härliga nallarna.ETT STORT TACK till alla för en härlig mässa i Karlstad!!
Till Engströms för en bra anordnad mässa i bra lokaler. Till alla besökare som handlar, frågar och delar med sig av glädjen att få botanisera runt bland alla saker i mässlokalen. Till alla trevliga företagare för små pratstunder - även om dom är i "förbifarten" så är det roligt att hinna slänga några ord!  Till mina underbara "medhjälpare"  (Design Teamet) som var på plats och hjälpte till, demade och delade mässglädjen. :-)

På lördagskvällen gick vi ända till Kina för att få oss en matbit och sen rullade vi hem - mätta och belåtna (efter en liten rundtur i jakt på något sött och gott! ;-D (läs: Lisa jagade choklad och övriga införskaffade lite div i påsarna)


På torsdag (1 november) kommer jag presentera 3 vinnare på "shoppinglotterna" från Karlstad. Ha era lotter i beredskap så ni inte missar dom fina vinsterna. Ann-Louice scrappade en chokladask + en liten ask på mässan och dessa kommer lottas ut tillsammans med ett gäng stämplar från InkyWings. 

EFTERLYSNING - vi söker fortfarande två vinnare på shoppinglotter från Partille - har du missat att kolla dina lotter???  Lott nr: 236  och Lott nr:  252  har inte skickats in ännu och ingen vinnare har hört av sig.  Har DU en av dessa lotter? Då måste du höra av dig FÖRE den 10 november, för den 11 november drar jag en ny vinnare på den lott som inte är inlämnad!!  (hör ingen vinnare av sig på dragning nr 2 = den 11 nov. så fryser vinsterna inne... och det vore ju synd!)


Nu laddar vi inför Stämpelstafetten som går av stapeln 1 november på Stämpelsnack. Vill du hänga med? Gå då in på forumet och anmäl dig NU - anmälan går nämligen ut i morgon tisdag den 30e oktober!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback