Full produktion!


Just nu är det full produktion av ett gäng nya omonterade stämplar som kommer släppas inom kort! (håll utkik). För att frestas lite så kan jag ju hinta om att det är ett bra svamp-år samt att Lucia kommer tidigt...
Hon har sällskap av både tvåbenta och fyrbenta och sånt som inga ben har! Lite läskigt, lite gulligt och några rader som gör någon glad... och kanske uppskattar du ett litet collage eller två?

Nedan ser du ett smakprov på vad som komma skall - det är en av Lucias vänner! (Designer: Lisa Andersson)

Nu är det dags att återgå till stämplar och lådor och papper igen om det ska bli klart så ni får se allt spännande som är på gång i höst!


104972-3


Du är speciell

Måste testa lite fler funktioner här, ni får ha tålamod! :-)
Det är sånt här man pysslar med på "nätterna" när man egentligen borde sova... suck....
Stämplarna är från Stampendous och Penny Black och finns i onlinebutiken!


Du är speciell


VÄLKOMMEN!!

Framtiden anländer..

Hej och välkommen till InkyWings Blogg!

Tanken har funnits ett tag men nu först gjorde jag slag i saken och startade en blogg.
Planerna är att här kunna visa upp inspirerande alster som mitt härliga Design Team (Sara, Chruss och Ingrid) har gjort samt kunna annonsera om nyheter och annat spännande som händer hos InkyWings.

Kortet här ovan är ett "ego-alster" som jag själv nyligen stämplat. Bakgrunden är gjord med Distressfärger och motiven är stämplade i Svart ovanpå detta.

Bloggen uppdateras när det finns något nytt att säga eller visa, så om det blir varje dag eller en gång i veckan återstår att se - du är välkommen att kika förbi när du har lust.

/Lisa