OH, glimmer och gott!

Har ni sett vad läckerheter Lisa laddat??? Dessa blommor...oh la la la...dessa glimmermister....oh la la la.
Bläddra ner till nästa inlägg eller hoppa direkt in i hennes
shop!
Nix, dags att sluta dreggla och återgå till den varma vardagen - ett helt underbart väder, luften står stilla här ikväll och syrendoften sprider sig och man är totalt avslappnad!Det här kortets bas är gjort som det längre ner, ink blending tool och distressen worn lipstick. Efter det  har jag sprayat på avstånd med glimmer mist pearl. Stämplat pippin (Tim H ) och texten (Inkywings)  med adirondack red pepper.
Sedan skar jag till en OH bit som går över nästan hela motivet, på den stämplade jag en swirl (Tim H ) med Staz on opaque white. Denna satte jag fast den i ena sidan med eyelets och lät det vara öppet på andra sidan så man kan vika upp den om man nu känner för det... :-D
Jag har använt crop - a - dilen till detta och flera andra kort på senare tid. Jag har använt MM's lilla tool i plåtask under många år, familjen sover på samma våning men jag har aldrig väckt nån trots ihärdigt bankande. Men Dundee som jag snabbt döpte honom till är makalös ju! Man få samma jämna avstånd från kanter, man kan snabbt märka ut riktlinjer i sidled och SNABBT går det! Förr satt jag o mätte, punchade hål, satte dit en eyelets och bankade, vände och jagade eyelets på golvet....här klämmer jag åt bara - allt i ett. Vet att många har den redan samt efterföljaren Big Bite men för oss kortmakare rekommenderar jag verkligen Dundee, äsch, Crop-a-dilen!Här är ett kort vars bas är glossy papper infärgat med alcoinks - stonewash, denim och pearl.
På denna är Tim H blommor och fåglar stämplade med svart stazon. Blomman till vänster är första trycket och blomman till höger är andra trycket, bara lite svagare men passande som bakgrundsblomma. Runt kanten på det stämplade motivet har jag dragit med silverkrylonpenna. En härlig penna som ger ett snyggt metalliclyster åt motiven.
Även här har jag matchat krylonpennan med 3 stora eyelets som Dundee fick äran att klämma dit ;-D
Papperet under det svarta är inte ljuslila, det är ljust blått. Min scanner driver med oss.

Ha en fortsatt underbar kväll!
Chruss

Nya varor på väg in i butiken

Sitter i skrivande stund och laddar upp en hel del nya varor i shoppen! 5 av 8 kartonger har landat och jag har gjort mitt bästa för att försöka få ut allt i butiken som kommit hem. Resten dyker förhoppningsvis upp på måndag och jag fortsätter uppdatera med nya varor då!

Missa inte alla läckerbitar - skynda dig förbi shoppen redan NU! :-)

Spray och glitter!

Tjing!
Spraya och leka och sedan springa runt och glittra hela dagen -DET låter väl kul???

På väg in till en butik NÄRA dej kommer bland annat Perfect Pearls att dyka upp. Det är ett glittrande fint pulver från Rangers som säljs i fyrpack. (LISA TILLÄGGER att dom säljs även styckevis, och det är dom lösa som kommer hem till InkyWings!) Dessa kan du använda ihop med den härliga watermark dynan som ''torrchalks'' på det stämplade och du kan även blanda egen glimmer mist.

Ta på er glitterbrillorna - glittret syns tyvärr inte i scanningen!Här har jag först på en vit kartongbit målat med distresserna worn lipstick och aged mahogany med hjälp av
ink blending tool , sedan fyllde jag en liten sprayflaska med vatten och tog lite perfect pearls pulver i och skakade om kraftigt.
Sprayade från olika avstånd så det blev lite pölbildning på papperet.
Stämplade blomma och text med adirondack slate, band och montering, sedan var det klart.
Du väljer själv hur mönstret ska bli, nära ger mer pölbildning än en bit ifrån plus att sprayflaskans munstycke gör sitt till.

Ett tips! Jag använder en skokartong när jag sprayar - då slipper jag få färg där det inte ska vara i större utsträckning än när jag sprayar vilt.... Har man större alster kanske en pizzakartong eller de boxar vi får papper i vara ett bra hjälpmedel också.
Sprayflaskan kan du spara om du vill, märk upp den med vilken färg du använt och sedan är det bara att släppa loss igen. Tror det är bäst att förvara dem stående om du är osäker på korken - de kan ju läcka.

Lycka till med skapandet!
Chruss
PS! Håll utkik i bloggen, det händer massor här - pekar nedåt! DS

Nyheter hos InkyWings v.22

Hejsan!
Dags igen för ett härligt nyhetsbrev. :-)

Här kommer en liten aptitretare på vad som är på väg hem till InkyWings (och i vissa fall redan finns i butiken!).


Nya papper, förvaringsväskor, underbara blommor från Petaloo, alfabet och blommor i dekorgummi, Crop-a-dile Big Bite, pärlhattar till utsmyckning av blommornas mitt, Gimmer Mist, Glitter, Flock etc etc.

Det kommer bli en spännande sommar det här.

På fredag (om allt stämmer) landar 8 kartonger med massor av härligheter och det mesta är redan förberett i butiken och kommer med ett par knapptryckningar laddas upp så fort jag börjat packa ur kartongerna. I bloggen kommer Chruss under veckan att ladda lite härlig exempel på kort gjorda med produkter som är i antågande. Håll utkik!

Du har väl inte missat att vi börjat sälja mönstrade papper? Redan nu finns ett blandat utbud och jag tror minsann att det kommer växa! Du hittar 7gypsies, Prima, MME, Chatterbox mm!

Under sommaren kommer InkyWings att flytta! Närmare bestämt ca 100 meter. :-) Vi pysslar med att ställa i ordning den gamla ladugården och där kommer InkyWings hålla till med sitt lager inom kort! Då får vi lite mer svängrum och även möjlighet att ta emot små grupper för kurser eller pysselträffar mm beroende på önskemål och efterfrågan! Bor du i närheten så kommer det bli betydligt enklare att svänga förbi och handla.


Under sommaren sker oxå lite förändringar ang. InkyWings DT. Dom "gamla bekanta" ni kommer få se mer av är Chruss som hängt med några år nu + Ann-Louice som nappat på att vara kvar ett år till. Beata Ewa har fått andra erbjudanden och kliver av efter sitt år hos InkyWings. Sara kommer vara "tjänstledig" från InkyWings från 1 Juni och året ut då hon är ute på andra äventyr. ;-) Ingrid har valt att efter sommaren kliva åt sidan efter "lång och trogen tjänst". Det känns lite sorgligt så klart eftersom det har varit ett underbart gäng jag har haft tillgång till, men samtidigt lite spännande att se vad framtiden kan ge.

Jag passar på att välkomna Elisa (Elwa) som DT-vikarie för Sara under den tiden hon är tjänstledig. Jag tror flera av er mött Elisa på forumen och i gallerierna. :-) Därmed så har vi tre DT på plats inför hösten, men det känns som ett par stycken saknas och därför kommer det gå ut en stor DT-efterlysning inom några dagar. Info kommer i ett nytt nyhetsbrev + på forum och självklart i InkyWings blogg. Om DU tror att du kan platsa i InkyWings DT så håll ögonen öppna! :-)

/Lisa - InkyWings

Vinnare från helgens färgtävling

Då har Jag och Design Teamet tittat igenom alla fina bidrag som kommit in och bestämt oss för två vinnare. :-)

I Layout-klassen säger vi GRATTIS till följande bidrag...


Scrappat av:  Veronica Ohlson 

GRATTIS GRATTIS!!

Och på Kortsidan så kunde vi till slut enas om en vinnare och det blev följande kort....


Stämplat av: Lena Knutsson

GRATTIS GRATTIS!!!

Era vinster kommer i posten inom kort ifall ni skrivit er adress i e-mailet med bidraget!
STORT GRATTIS!
Jag vill påminna om
TIPSVINNARNA i det här inlägget!
Hör av er till mig snarast så ni inte missar era presentkort !
(lenislenis + krumeluran)


Senare under dagen kommer jag med veckans nyhetsbrev - håll utkik!

Annorlunda grid

Hittade ett tips ute i cyberspacet hos splitcoast. En annorlunda grid men rätt kul! Har du en score-it bräda är det snabbast, annars går det lika bra med en bonefolder. Det kanske går med en skärmaskin som har vikfunktion - men det låter jag vara osagt då jag inte har en sådan själv.

Du drar nu parallella linjer på papperet så du får ett rut/rombmönster. Sedan väljer du antingen att ha papperet med skårorna nere eller uppe, Jag har nedan använt dem uppåt och svept distresserna shabby shutter och peeled paint över hela kortet.
Tog sedan fram stämplarna från Tim Holtz och stämplade dessa med Adirondack oregano.
3 stora eyelets som jag satt fast med crop-a-dilen  och sedan montering på kortet!Prova du också!
Chruss

MCP och promarkers

Visst är det en härlig teknik som ger liv i bilden? Antingen målar man enbart med promarkers eller enbart med MCP (Prismacolor eller Faber-Castells) eller så blandar man! Inget är fel! Det är du som bestämmer :-D

Jag har fått ett par likartade frågor om att gnugga sönder papperet - det har aldrig hänt mej. Nu använder jag fotokartong för det mesta MEN! Ni ska inte gnugga hårt om ni använder MCP-tekniken! En del pennor släpper ifrån sig färgen olika fort - gnugga lätt med stompfern - märker ni inget, gnugga in lösningsmedel där ni målat, lägg det åt sidan en stund och börja sedan om - då går det förhoppningsvis bättre. Men var lätt på handen när ni gnuggar!Nallarnas bruna färg är promarkers och MCP, deras klänningar är enbart MCP.

Jag gjorde även två tags att sätta om paket, blommor eller tom en tårtkartong, målade med promarkers och MCP.
MUMS!Ha det fortsatt bra - ni har sett InkyWings nya blommor? Printade - i sann Tim Holtz anda tycker jag - superläckra!!!

Chruss

Det blommar i shoppen!

Nu har vi precis fått hem lite härliga blommor och blad från Prima.Detta är ett litet smakprov på vad du hittar under Dekorationer - Blommor. :-)

Vi har även fått hem några av Primas underbara papper!! Dessa hittar du i kategorin "mönstrade papper". Notera att vissa av blomsterseten i tub matchar ett par av pappersserierna!

Håll ögonen öppna för inom kort väntar vi in mängder av nya varor som kommer laddas upp i butiken så fort kartongerna har landat i Rälta! :-) Vi laddar för fullt inför sommarens härliga mässa i Leksand. Du missar väl inte den?  28-29 Juni i Sveasalen. Mer info: www.papperskraft.se

Bryllupskort

Nå er det mai - og jeg føler at det er mange som gifter seg akkurat i mai :-). I så fall er det aktuelt med et bryllupskort :-)Jeg har brukt et av de nye stemplene - "Brudpar". Tekststempelet er også fra InkyWings kolleksjon.
Jeg har fargelagt hovedmotivet med Twinkling H2O og Distress. Blomster og blader er fra Prima. Kortet er pyntet med blonder, perler, glitterlim og håndtegnet søm.

Glem ikke innlegget under - les mer om helgtavlingen med fargetema
her

Ha det godt!

Beata

Helgtävling med färgtema!

Den här tävlingen är öppen för både stämplade kort och scrappade LOs.
Det blir en klass för kort och en klass för LO.

Du får tävla med ett bidrag i varje klass om du vill.

Förutsättningarna är de samma.
Du ska göra ditt bidrag i följande färger:

Snövitt, Vårgrönt och Maskrosgult.  (andra färger får förekomma men dessa tre skall vara huvudfärger!)

Temat är fritt och det enda kravet som finns är att på dom stämplade bidragen får du bara använda stämplar som InkyWings saluför och om du stämplar på din LO så gäller samma sak. (det är alltså inte ett krav att stämpla på LOn)

Skicka ditt bidrag till: 
[email protected]   senast söndag den 25e kl. 22.00
Notera i rubriken om det är ett Kort eller LO (skicka INTE båda i samma mail - ett mail / bidrag)
Minska bilden till MAX 500 x 500 pxl och MAX 200kb  (bidrag som är större stryks utan åtgärd)

Glöm inte att skriva ditt eget namn och adress i e-mailet så jag kan skicka ut vinsten till dig ifall du vinner!!

Juryn består av mig själv, mitt DT + min man ifall det behövs ta ett avgörande mellan två bidrag! ;-)

TILLÄGG: Svar - ja, ni får lägga upp era alster i bloggar mm om ni vill!

VINSTER:
1 vinnare i kortklassen får ett hemligt paket med stämpelrelaterade produkter till ett värde av 250:-
1 vinnare i LO-klassen får ett hemligt paket med scraprelaterade produkter till ett värde av 250:-

Ha så skoj!
/Lisa


Tipsvinnare!

Nu har ni fått vänta en stund på att få höra vilka som blev vinnare från veckans "tipsrunda". :-)

2 presentkort @ 100:- blev det till slut att dela ut - men det var på håret vill jag säga!

TUSEN TACK för alla härliga tips som kommit in och jag tror att flera av er kommer få se dom produkter ni önskat trilla in här hos InkyWings framöver. Om tygeln håller så kommer det hända en hel del under sommaren och hösten som sagt.

Vinnarna ja....  jag säger GRATTIS till följande inlägg:

Inlägg nr 7
Postat av: lenislenis

Jag skulle oxå gärna se stansar/punchar i sortimentet och då gärna ett bredare utbud.
Oftast har butiker stansar/punchar men inte så stort utbud.

2008-05-14 @ 12:42:23
URL:
http://lenislenis.blogg.se/

Inlägg nr 18
Postat av: krumeluran

som någon tidigare sa.... punchar är svårt att få tag på. speciellt större hörnpunchar och runda

2008-05-17 @ 18:57:04
URL: http://krumelurans.blogg.se/

GRATTIS GRATTIS!
E-maila mig på inkywings[snabel-a] inkywings.com och säg att ni är vinnare så talar jag om hur ni ska göra för att använda ert presentkort när ni handlar! :-)

Presentkortet skall användas senast 30e Juni-08.

Mor

Ett Mors-dags kort där jag har använt mej av stämplarna Till Mor och Rosbakgrund samt 3 nyanser av adirondackdynorna i färgerna Earth,Brights och Lights: Pink sherbet, raspberry och wild plum.

Jag har gjort det som en teknik; faux linen. Du behöver glossy papper, detta bearbetade jag med sandapper så att allt glossy försvann. Svepte sedan med pink sherbet över hela arket, lät det torka och bearbetade mycket lätt med sandpapper. Det gav den svagt rosa bakgrunden. Sedan stämplade jag rosbakgrunden med raspberry, lät det torka och även där en lätt bearbetning med sandpapper. Till slut stämplade jag Till Mor med wild plum. Monterades på papper i olika samstämda nyanser och 3 pärlor. Att inket finns i tre nyanser gör att man kan få det väldigt samstämmigt - nyanserna passar ju även bra till adirondack dabbers!Ha det bra!
Chruss

Sommarregn

Har scrappat en LO om något väldigt vanligt, nämligen sommarregn. Det är min mamma som tagit fotona och jag vet inte när de är tagna. Almanacka Liten är perfekt att använda, även om man inte har exakt datum!/Sara

Vill bjuda på en LO

Har fått mail av Marie (MissMian) med ytterligare en LO som hon gjort med InkyWings stämplar på.
Det tackar vi för och lyser gärna upp bloggen med den! :-)Hoppas den är somrig nog att få bort snön som faller här i Rälta idag.... usch och tvi för sånt som är vitt på backen den här årstiden.... ;-DD


VINN PRESENTKORT!!!

GLÖM INTE att gå in i
det här inlägget och tipsa om vad du vill se hos InkyWings framöver!! Saknar du något i sortimentet eller vill tipsa om något som vi bara "måste" ta hem - gör det då senast söndag och du har chans att vinna ett presentkort. Ju fler som tipsar desto fler presentkort i potten - tala om för dina vänner!!!

Sommar kortJag har gjort ett sommainspirerat kort.

Bollblommorna är från InkyWings och heter 8033G, 8032i och 8031G. Dessa är stämplade med rosa/lila Adirondack dyna. Eftersom den är vattenlöslig så har jag efter stämplandet tagit en pensel blött i vatten och målat över motivet och dragit ut färgen så hela bilden får en fin rosa bakgrund.

Scrapstämpeln heter 8042H Sommarcirkel. Den är stämplad med brun memories dyna.

Pappers-REA!

Nu kan du fynda lite "pizza-papper" i butiken. Det är hemliga buntar med papper till ett mycket bra pris. Välj mellan Mönstrade papper, cardstock och "specialpapper.

Mönstrade papper = 12" x 12"  av välkända märken på marknaden.

Cardstock = 12" x 12" enfärgade papper. Mestadels släta, men även Bazzills med struktur kan smyga sig in här!

Specialpapper = ej garanterat syrafria och tänkt att använda främst inom kortmakeriet. Små och stora bitar. Du kan hitta Vellum, mullbärspapper, nätpapper osv osv.

Kika in i butiken och gör din beställning - gäller tills lagret är urplockat på överskott! :-)


VINN PRESENTKORT!!!

GLÖM INTE att gå in i
det här inlägget och tipsa om vad du vill se hos InkyWings framöver!! Saknar du något i sortimentet eller vill tipsa om något som vi bara "måste" ta hem - gör det då senast söndag och du har chans att vinna ett presentkort. Ju fler som tipsar desto fler presentkort i potten - tala om för dina vänner!!!

Sjung om....

Här kommer ännu ett studentkort - jag har använt studentkitet och stämplat den stora mössan och monterat på olika färgramar. Den lilla mössan är stämplat med Versamark - den s k vattenstämpeln och till sist texten.Glöm inte chansen att vinna presentkort!
Må så gott!
Chruss

Mors dags kortJag har gjort ett mors dags kort med de nya stämplarna. Damen är stämpel 8005J Postdam som jag färglagt med distresser och sedan haft 3D lack på blommorna i stämpeln. Scrapstämpeln jag använt heter 8048G Skrivcirkel liten och är även den färglagd med distresser. Jag har stämplat båda motiven med en vattenfast chestnut brun Memoriesdyna.

Blommorna är från Prima. Sen har jag använt en smyckesmellandel som dekoration i den stora blomman och sedan blingat till den lite med stickles. I den mindre blomman har jag använt en pärlhatt/pärlkåpa som dekoration i mitten.

Sen var jag lat och skrev texten och gjorde snurklorna för hand med brun penna.

/Ann-LouiceGlöm inte
det här inlägget där du med hjälp av att tipsa oss kan vinna ett presentkort! Ju fler personer som tipsar och kommer med förslag, desto fler presentkort lottas ut!!!  KLICKA DIG DIT eller rulla ner.   /Lisa

Til mor

Jeg har laget dette kortet i anledning morsdagen :-)"Barnatrio" er stemplet på glossy papir og embosset med et mørkbrunt embossingpulver. Bakgrunnen er laget med hjelp av alkoholblekk. Blomstene og bladene kommer fra Prima, teksten er skrevet ut fra pc.

Kram,

Beata

Studentdags!

Nu blommar det och snart är det dags för alla studenter att springa ut i friheten från gymnasietiden. Känslan för mig var Äntligen! och det vill jag förmedla med detta kort. Blomstergruppen är stämplad huller om buller flera gånger som en bakgrund. Studentstämpel och text "Äntligen" passar perfekt!Sjung!
/Sara

PS. Glöm inte att kika i inlägget nedan! DU kan vinna presentkort!! DS.

Produkter i sortimentet? Vinn presentkort!

Nu vill jag att just DU hjälper mig att tipsa om vad du vill se i InkyWings sortiment framöver!!
Saknar du något, vad vill du se mer av osv.
Jag vet att många kunder vill kunna handla hela sin beställning på ett och samma ställe för att slippa lägga ut fler omgångar porto, och därför vill jag nu höra vad du önskar att fanns hos InkyWings som vi inte redan har. 

Max ett tips/önskan per person som kommentar i detta inlägg!

För varje 10e person som tipsar lägger jag ett presentkort på 100:- i vinstpotten och lottar sedan ut dessa när tiden är ute. Med andra ord - har 10 personer tipsat finns ett presentkort att lotta ut. Har 100 personer tipsat har jag 10 presentkort att lotta ut. Kom igen - be dina vänner tipsa så blir det fler presentkort att lotta ut! :-)

Fram till söndagen den 18 maj kl. 18.00 kan ni tipsa så drar jag vinnarna senare på kvällen.

En av få

Jag scrappar inte mycket, men när jag väl är inne i ett stim så gillar jag det och önskar att det vore mer! Här har jag scrappat en LO om en vanlig fredagkväll hemma hos oss. Journaling-rutan "Anteckningar"  finns med i den senaste kollektionen från Inkywings./Sara

Ändrade fraktkostnader till DIN FÖRDEL!

Gäller inom Sverige.
Faktisk frakt på alla ordrar!
Fraktfritt på ordrar över 700:- (som väger under 2kg)
Beställningar över 2kg skickas med bussgods/posten till faktisk kostnad för kund.
Läs mer under villkor i onlinebutiken.

Detta är den första i en rad förändringar som kommer ske hos InkyWings under sommaren! Häng med oss under hela resan och se vad som händer för att du som kund skall få bättre villkor, känna dig trygg i din beställning och få den bästa servicen!


Annorlunda spotlight

Spotlightkort tror jag många av er känner igen - här har jag gjort en annan variant.
Stämplade
klarinettcollage på en bit mönstrat papper och på ett vitt papper.
Sedan punchade jag helt enkelt ur en cirkel på det mönstrade och monterade detta ovanpå det vita.
Lite dymo och blommor så var det klart!Prova du också!
Ha en kommande bra vecka!
Chruss

... och InkyWings har dessa HEMMA!

Jag menar, hur cool är inte den här då? Du kan till och med MÅLA på den. WOW!
Vad jag pratar om? Tim Holtz nya stämpelväska så klart!!! Rymmer 8 ark EZ-monterade stämplar.
 


Skynda dig förbi onlinebutiken om du vill lägga vantarna på ett eget exemplar, för dom här är HETA!

Jag tror jag måste måla min grön.... :-) 

Lördagskram

Ett blommande kort så här i vårvärmen.Jag har använt mig av Le Plume II pennor för att färga in stämpeln INNAN jag stämplar. Tre olika sorters blå på själva boll-blomman och sedan två olika gröna på stjälken. Precis innan jag stämplar sprayar jag lätt (med sprayflaska med FIN mist) ett par gånger med vatten över motivet och sedan tjoff ner på papperet! Håll kvar en liten stund så papperet verkligen hinner suga i sig lite färg och lyft sedan rakt upp.

Plätt-lätt at göra rent stämpeln sedan eftersom pennorna är vattenlösliga. Dom är även syrafria så dom passar utmärkt på Layouter och annat man vill vara extra rädd om. Faktum är att Le Plume pennorna även fungerar att skriva PÅ kort (foton) med!

Kanten runt det vita papperet är målad med Silver Krylonpenna. Monterat på lite mönsterpapper och en kortbas. På den stora bollblomman stämplade jag även cirkeln med vågig kant i svart för att markera blomman lite. Även texten "Kramar" är stämplat i svart.

Så där ja - blir det nått pyssel i värmen eller är det bara trädgården som gäller nu?

/Lisa

Vinnare i skissutmaningen!!

Då var det äntligen dags att presentera vinnarna från helgens skissutmaning.

Dessa tre vinner var sitt presentkort  200:- att handla för i InkyWings butik!
(senast den 31 maj skall vinsten användas)

Design Teamet röstade fram:

Evelina


Min egen röst föll på:

Johannah


Och lotten valde följande bidrag:

Jessica


ETT STORT GRATTIS TILL ER!!!

Om en stund....

Kommer vinnarna presenteras! :-)

Har haft lite fullt upp på em. och inte hunnit med.
Återkommer!

Tack för en scrappig helg!

Stort TACK till alla som passade på att beställa under internationella scrapdagen den 3 maj. Nu skall bekräftelse ha gått ut till alla som beställt (har du inte fått någon så hör av dig!).

Ett stort GRATTIS till Heidi Granroth som var den som vann sin beställning utan att betala en krona! :-)


Vinnarna från skissutmaningen kommer presenteras här i bloggen under eftermiddagen!


Bidrag till helgens skissutmaning.

Här är alla bidrag som kom in till skissutmaningen i helgen.

Nu skall Design Teamet välja ut en favorit, Jag ska välja en favorit och en skall lottas fram så vi har totalt 3 vinnare.
Dessa presenteras här i bloggen i morgon tisdag. (den senare halvan av dagen)

Evelina:


Jessica:


Johannah H


Kicki M:


Lina K:


Monika:


Petra G:


Sofia B:Det var alla bidrag som kommit in i tid och dessutom höll måttet storleksmässigt osv. Tyvärr var det ett par bidrag som fick stryka på foten pga att dom var för stora.

Familjeporträtt

Et kort med 2 av de nye stemplene - "Familjeporträtt" og "Almanacka liten" - som er selvfølgelig å få kjøpt hos InkyWings :-)
Hovedmotivet er embosset og stiplet med brunt Distress. Jeg har benyttet mønsterpapir fra BasicGrey og et ark fra en gammel bok, blomster og blader er fra den nyeste serien til Prima. Grungebord swirler er malt med "Crackle paint" og embosset med kobber og svart embossingpulver. Pyntet med metallpynt, "lace tape" og stickers.

Ha en kreativ søndag!

Beata

Gott & blandat

Bland de nyaste stämplarna finns det flera collage med musikmotiv - piano, trummor och även klarinett - och det är just det sista instrumentet som jag har använt på det här svart-vita kortet. Den rosa rosen och bladen är stansade dekorationer.Stämpeln som jag använt som huvudmotiv på nästa kort heter Du är och den passar även utmärkt på scrappade sidor. Bara att kryssa för passande alternativ. Snurklorna finns sen tidigare.Sist kommer ett kort med en lite finurlig vikning.Ser kanske inte så märkvärdigt ut, men kolla in diagonalen!

Har är några fler bilder som kanske förklarar hur kortet är konstruerat:

   

Jag utgick från en långsmal remsa 10 x 30 cm och mätte upp den i tre lika stora delar. Bigade med falsben, både vertikalt och på diagonalen. Ett fyrkantigt mönsterpapper i formatet 9,5 x 9,5 cm skar jag på tvären och limmade fast enligt bilden. Karin med kudde stämplades på en separat fyrkant som sen fästes till hälften på den ena sidan. Stämplade dessutom motivet på samma mönsterpapper som bakgrunden, klippte ut kudden och limmade ovanpå./Ingrid

Skisstävling + erbjudande 3 maj

Med denna skiss som inspiration skapar du ett kort eller en LO i valfri storlek och skickar in till blogg[snabel-a]inkywings.com SENAST söndagen den 4 maj kl. 22.00.

Se nedanför skissen för regler! :-)

(skissen är från Linas kortskisser)

REGLER:

*) Valfritt kort eller LO skapas med inspiration från skissen. Valfria färger, valfritt tema.

*) På ditt alster måste det finnas minst TVÅ stämplar som InkyWings saluför!  (det får vara fler än två, men ej stämplar från andra företag/tillverkare)

*) Du får använda vilka papper och dekorationer som helst på ditt alster.

*) Max ett bidrag / person.

*) Scanna / fota av ditt alster och förminska till MAX 500 x 500 pxl  / MAX  200kb.  Bidrag som inte är förminskade enl. dessa mått sorteras bort.

*) E-maila ditt bidrag så det finns här SENAST söndag den 4 maj kl. 22.00  ( blogg[snabel-a]inkywings.com )

VINNARE:

Vinnarna presenteras tisdagen den 6 maj

Design Teamet kommer tillsammans få välja ut EN vinnare
Jag själv väljer EN vinnare
Jag kommer dra EN vinnare av alla inkomna bidrag 

Totalt TRE vinnare som vinner var sitt presentkort på 200:- att handla för i InkyWings butik!
(senast den 31 maj skall vinsten användas)InkyWings hänger med och firar denna dag den 3e maj även om vår inriktning kanske är mer stämpelrelaterad än scraprelaterad. :-) Jag tror dock att även du som scrappar kan hitta en hel del godsaker även hos oss!  

ERBJUDANDE 1:
  15% på ALLA ordinarie priser i onlinebutiken under HELA Lördagen!
(gäller EJ personliga stämplar, presentkort eller förhandsbeställningar, ej heller redan rabatterade varor.)  

ERBJUDANDE 2:  Beställer du omonterade stämplar från InkyWings egen linje till ett värde av minst 400:- så skickar vi med ett ark EZ-mount på köpet! (skall gå per automatik när jag packar, men påminn gärna i meddelanderutan!)  

UTMANING:  I bloggen kommer du lördagen den 3 maj hitta en skissutmaning med chans att vinna ett litet pris. Kika in på lördag förmiddag för att se skissen + ett par regler som hör till och kryp sedan in i pysselhörnan och skapa! :-)

DESSUTOM!!!  Bland alla ordrar som kommer in under lördagen (00.01 - 23.59) kommer jag dra EN lycklig vinnare som får sin beställning utan att betala en enda krona!! Vad sägs om det? 

Och självklart gäller dessa härliga erbjudanden inte bara för dig som scrappar... det gäller för alla kunder! ;-D  

Erbjudandena gäller lördag den 3 maj kl. 00.01 - kl. 23.59.

Ha en underbar pysselhelg! 
/Lisa & Design Teamet
http://www.inkywings.com/