Nyheter hos InkyWings v.22

Hejsan!
Dags igen för ett härligt nyhetsbrev. :-)

Här kommer en liten aptitretare på vad som är på väg hem till InkyWings (och i vissa fall redan finns i butiken!).


Nya papper, förvaringsväskor, underbara blommor från Petaloo, alfabet och blommor i dekorgummi, Crop-a-dile Big Bite, pärlhattar till utsmyckning av blommornas mitt, Gimmer Mist, Glitter, Flock etc etc.

Det kommer bli en spännande sommar det här.

På fredag (om allt stämmer) landar 8 kartonger med massor av härligheter och det mesta är redan förberett i butiken och kommer med ett par knapptryckningar laddas upp så fort jag börjat packa ur kartongerna. I bloggen kommer Chruss under veckan att ladda lite härlig exempel på kort gjorda med produkter som är i antågande. Håll utkik!

Du har väl inte missat att vi börjat sälja mönstrade papper? Redan nu finns ett blandat utbud och jag tror minsann att det kommer växa! Du hittar 7gypsies, Prima, MME, Chatterbox mm!

Under sommaren kommer InkyWings att flytta! Närmare bestämt ca 100 meter. :-) Vi pysslar med att ställa i ordning den gamla ladugården och där kommer InkyWings hålla till med sitt lager inom kort! Då får vi lite mer svängrum och även möjlighet att ta emot små grupper för kurser eller pysselträffar mm beroende på önskemål och efterfrågan! Bor du i närheten så kommer det bli betydligt enklare att svänga förbi och handla.


Under sommaren sker oxå lite förändringar ang. InkyWings DT. Dom "gamla bekanta" ni kommer få se mer av är Chruss som hängt med några år nu + Ann-Louice som nappat på att vara kvar ett år till. Beata Ewa har fått andra erbjudanden och kliver av efter sitt år hos InkyWings. Sara kommer vara "tjänstledig" från InkyWings från 1 Juni och året ut då hon är ute på andra äventyr. ;-) Ingrid har valt att efter sommaren kliva åt sidan efter "lång och trogen tjänst". Det känns lite sorgligt så klart eftersom det har varit ett underbart gäng jag har haft tillgång till, men samtidigt lite spännande att se vad framtiden kan ge.

Jag passar på att välkomna Elisa (Elwa) som DT-vikarie för Sara under den tiden hon är tjänstledig. Jag tror flera av er mött Elisa på forumen och i gallerierna. :-) Därmed så har vi tre DT på plats inför hösten, men det känns som ett par stycken saknas och därför kommer det gå ut en stor DT-efterlysning inom några dagar. Info kommer i ett nytt nyhetsbrev + på forum och självklart i InkyWings blogg. Om DU tror att du kan platsa i InkyWings DT så håll ögonen öppna! :-)

/Lisa - InkyWings

Kommentarer
Postat av: Evelina/Wih

Oj, vad mycket spännande som är på g! Och det är klart att man måste försöka komma med i Inkywings DT, det sista som överger en är ju hoppet...! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback