Mer frestelser som kommer hos InkyWings!

Färger gillar jag! Här har jag använt en regnbågsdyna på glossy papper efter att ha duttat med en skimrande vit pärlemorfärg. Stämplat en ny Angi-B stämpel som heter Hoppet med svart StazOn. Rosetten sitter i 2 eyelets i den svarta ramen och som pricken över i - en liten strass-sten i högra hörnet.

image497

Ha det bra därute!
Chruss

Liten förhandstitt ...

Lagom till mässan Papperskraft  i Partille nästa helg, den 6-7 oktober, kommer Lisa att lansera en ny kollektion stämplar från Angi-B, som InkyWings har fått copyright till. Det blir många härliga motiv som passar till jul, födelsedagar och bröllop och det finns även några "folkloristiska" motiv. Nu får ni hålla utkik här på bloggen de närmaste dagarna för vi i Design Teamet kommer att lägga ut ett och annat kort som vi gjort med de nya motiven. Först ut blir detta julkort, där jag har använt "Vantar på rad". Det är en bård som mäter ca 9 x 2 cm och jag har stämplat fyra gånger så att bårderna bildar en fyrkant. Stämpeln God Jul finns sedan tidigare i sortimentet. Den ensamma lilla vanten som sitter på textrutan har jag klippt ut från bården.

Vantbård

/Ingrid

Skisstävlingen

Det har ramlat in massor av fina bidrag till skisstävlingen.
Se HÄR för info - senast 1 oktober vill vi ha ditt bidrag så du hinner fortfarande vara med! :-)

På tisdag den 2a oktober kommer alla korten laddas upp i bloggen och jag + design teamet kommer ha omröstning och efter mässan i Partille kommer det utannonseras en vinnare här i bloggen.

En härlig Stämpel-NY-het!

NY och HET är verkligen två ord som passar bra när det gäller det här företaget. Dom lanserade STORT på CHA-mässan i somras och jag tror det gick hem hos alla stämpelglada. :-)  Prisvärda, färgglada och helt underbara stämplar!  Får vi presentera: Inque Boutique!

Dessa har nu IDAG landat hos mig här i Rälta, och är NU i skrivande stund på väg upp i shopen så att just DU kan beställa. Vänta inte för länge om du ser nått du gillar - grannen kanske beställer sista setet före dig! ;-)

Några smakprov....
   

Mycket mer finns i shoppen....
Finns det några kvar när jag åker till Partille (6-7 okt) så kommer dessa givetvis att tas med!


Nu är det (snart) jul igen...

Här kommer ett av årets första julkort och ett tips till er. Det finns många fina paketstämplar som man kanske i första hand kopplar ihop med grattiskort, men varför inte se dom som julklappar? Helt plötsligt finns det ännu fler julstämplar att välja bland. På kortet här har jag stämplat med en kanondyna att använda till jul, nämligen Brilliance Pearlescent Ivy. Det är en mörkt grön färg som skimrar...

image491

Lycka till med julkortsproduktionen!
/Sara

Vinnaren har paket på väg!!

Enl. inlägg i kommentarerna skall någon "Mattias" vara vinnare.... hoppas du ser fram emot en härlig stor Grab-bag med omonterade stämplar, när jag fått din printscreen som bevis! ;-)

EDIT:  Printscreen och IP-nummer är inskickat via e-post och vinnaren får sin vinst postat idag! (26 sept)

Den här tävlingen har visst engagerat många... jösses vilket besökarantal bloggen hade igår - över 100 st!  fniss...  antalet sidvisningar ska vi inte ens prata om - då många suttit och laddat om sidan om och om igen i hopp om att få räknaren att slå över kanske? ;-D   (loggen berättar mycket... fniss... )

Om allt stämmer nu så skall alltså Mattias ha klivit in här i bloggen 00.10 i natt någon gång och blivit den lyckliga vinnaren!  (fast jag tror ju kanske att det är Mattias sambo eller fru som varit den drivande i den här frågan... hihi - vi får se!)  Vill du som vinnare vara anonym så nöjer vi oss med Mattias - annars får du gärna skicka ett e-mail och berätta om vad du tänkte när du blev besökare nr 10000 i hopp om att få vinna det härliga priset! :-)

/Lisa

Et sommerminne :-)

Det regner og blåser ute her i Vest Norge! Igjen!! Så jeg fant fram dette kortet bare for å minnes hvor deilig vi kan ha det om sommeren :-)


Jeg har brukt "Fia med stövlarna", "fjäril" og "jordgubsblommor" stempler fra InkyWings som jeg har fargelagt med Twinkling H2O. Treet og gresset har jeg tegnet selv :-). Pyntet med Prima blomster, plastblomster, splittbinders, glitterlim og litt drodling.

Ha en fortsatt god helg!!

Beata

Flyttkort!

Inte bara fåglarna har påbörjat flytten - många fjäderlösa byter bostad också....
InkyWings härliga lastbilar passar bra till att anlita vid flytten.

image488

Motiven är målade med promarkers utom fönstrena, där har jag använt den grå distressen.

OBS!!!
Glöm inte alla härliga tävlingar och fraktfritt som erbjuds - scrolla nedåt och kika!

Chruss

Höst-yra över helgen hos InkyWings!

HÖST-YRA!

Nu börjar det bli dags att krypa in i pysselvrån igen och skapa av hjärtans lust så vad passar då bättre med ett bra erbjudande på stämplar och annat kul? :-)

***********************************
Från och med idag NU och fram till 23.59 söndag kväll får du FRAKTFRITT på din order!
(ingen rabattkod behövs )
***********************************

Vi stryker din frakt manuellt vid personliga bekräftelsen.
OBS! För beställningar utanför Sverige kan vi inte erbjuda fraktfritt utan drar istället bort exp.avgiften!


Ut i skogen...

Vi har haft otur med svampen i vår skog men det är så skönt att ta en skogspromenad.
Titta på träden som har ljuvliga färger, släpa med sig paraplyet ifall någon vrider på stora kranen och sedan gummistövlar...
Här har jag stämplat lååååååånga motiv. Trädet och paraplyet är målat med promarkers, stövlarna är stämplade på mönstrat papper - här såg jag att det inte blev så randiga stövlar som jag tänkt mej men upptäckte sedan att själva foten hade fått brungrön bit...ser precis ut som man gått och sparkat lite i jorden... ;.D
Lite rimfrost/regn på löven med hjälp av stickles.

image486

Ha det gott därute - stämpla lugnt!
Chruss

Bind it all till CD-skivor

Enl. reklam och medföljande instruktionsbok etc så visar dom att det ska gå att stansa i CD-skivor med Bind it all. Först var jag väldigt tveksam till detta - CD-skivor är som bekant vääääldigt hårda!! Men nyfiken som man är så lär man ju ändå testa.... bära eller brista... ;-)

Och se.... det gick UTMÄRKT!!!  Visserligen lite trögt så man fick ta i lite, men inte mycket mer än den tjockaste kartongbit jag lyckats få ner i maskinen. *tsss*
image482

   

Testade här bara med några gamla "reklamskivor" som jag sparat just för pysseländamålet. Självklart är det trevligare att dekorera dom med papper och kanske stämplade motiv innan man binder ihop dom. ;-)  Men nu ser ni iallafall att det bevisligen är CD-skivor! ;-D

Sugen på en egen Bind it all? Jag kommer ha med mig till Papperskraft, eller så kan du e-maila och boka en av dom extra jag tagit hem.

Glöm inte skisstävlingen!

image472


Nu är det dags att ta fram pysselsakerna och skapa ett fantastiskt kort utifrån denna skiss.

Det man kan vinna är ett presentkort på 100 kr hos InkyWings.

Det är fri tolkning som gäller.

Endast stämplar från företag i InkyWings sortiment  får användas.
(ex. InkyWings, hÄnglar, Stampendous, Penny Black, Posh, Paperbag, Eureka etc!)

Bidraget ska ni skicka med mail till adressen: inkywings[snabel-a]inkywings.com

Sista dagen för inlämning är 1 oktober.

Vinnaren utses av InkyWings med medarbetare.


Här kommer ett inspirationskort från mig!

image487

Lycka till!
/Sara

Du missar väl inte bloggtävlingen??

Kolla i menyn till höger.... längst ner..... scrolla.... scrolla... japp  - DÄR!

Är du besökare 10000 på bloggen? GRATTIS - då vinner du en härlig Grab-bag med stämplar från InkyWings.
Ta en Printscreen som bevis på att räknaren står på 10000 när just du går in här och e-maila den till InkyWings.
Skriv även en kommentar i bloggen!

NOTERA!!! Jag kan via räknaren gå in och se tid, IP-nummer och "host" och på så vis matcha personen med den som verkligen var besökare 10000! :-) 
Säkert kommer flera att se att räknaren står på just detta antal - om ni redan varit i bloggen tidigare under dagen, för då slår inte räknaren om när ni kommer in igen. Men detta räknas då alltså INTE!

Tja, verkar kunna bli framåt helgen kanske??? vem vet..... ;-)

2 kort etter skissen :-)

Husker dere skissetävlingen?? 

Jeg har laget 2 kort etter skissen - det var gøy! (men jeg deltar ikke i tävlingen altså :-))

"City Divine" fra Penny Black fargelagt med Twinkling H2O. Prima blomster, pyntebånd, QK Marisa alfabet og masse glitter :-).


Stempel fra Paperbag Studios stiplet med Distress. QK Olivia alfabet og kryss. Pyntebånd, Prima blomster og knapper.

Detaljer om konkurransen finner dere her.

Ha en skikkelig flott uke!!

Beata

Ollie's Pirates of the Caribbean!

Den 1:e oktober kommer InkyWings att beställa bl a från Stampendous. De liksom många andra företag har nappat på trenden med ugglor - och Ollie blev genast en favorit hos mej! Så nappa du också på förhandsbeställningen:
Den 1 Oktober beställer jag från Stampendous + Penny Black. Beställning OCH betalning skall vara mig tillhanda senast kl. 18.00 den 1 Oktober
Stampendous utbud och lille Ollie och hans sambo/fru Olivia.

image480

Piraten målad med MCP samt lite distresser i seglen. Sedan stämplade jag InkyWings prickstämpel (ram rund med prickar 7809G) och i den texten från Stampendous - passade perfekt! Band ur privata sfärer och så var det klart. Kortet mäter 14,5*14,5.

Chruss

I svampskogen

Hösten är en härlig tid för oss svampälskare! I InkyWings breda sortiment av stämplar finns svampar av många olika slag, bl a denna runda och go'a  Karl Johan. Jag har stämplat motivet på stickerspapper, målat med Distresser, klippt ut och fäst på en skimrande bakgrund gjord med Faux Mother of Pearl-tekniken (beskrivning i tidigare inlägg).


104972-478

Här har vår vän "Kalle" fått sällskap av två andra svampkompisar. Jag har använt stickerspapper även till detta kort och bakgrunden är infärgad med Walnut Ink Tintz. Och var inte oroliga, som matsvamp föredrar jag den gula läckerheten längst till höger ...


104972-479

Ha en trevlig helg!

/Ingrid


ATCer

Det er lenge siden jeg har laget ATC. Det er i grunnen synd for de små kort fortjener bedre! De er ypperlige til å sende som småhilsener eller utveksle med andre kortlagere og samle på :-).


Her har jeg brukt "In time" stempel fra Paperbagstudios og fargelagt med kritt. Ellers har jeg brukt chipboard ramme, epoxyklistermerke, bånd og metallpynt.


"Boots" fra Paperbagstudios fargelagt med Distress. Pyntet med metallpynt. Rub-on bokstaver.


Blomsterstempel fra Autumn Leaves ClearStamps , Prima blomster, splittbinders og rub-ons.

Ha en fortsatt god dag!

Beata


Innetider

Sommeren er definitivt over og nå begynner innetidene! Det er akkurat det jeg forbinder med de årstidene som vi har i vente! Kald og fuktig høst, veldig fuktig og snøfri vinter og vår i den samme stilen - det er det vi har her på kysten i Vest Norge. Det frister ikke å være ute i regnet, ikke lenge i alle fall :-)

Men regn, kulde og mørke betyr også peiskos og masse tid til andre kjekke aktiviteter!! Å lese en god bok, se en god film, LAGE KORT..... :-)

image477

Alle stempler kommer fra Penny Black. Teksten er skrevet ut fra pc. Pyntet med blader, bånd og garn.

Ha en god dag, alle sammen!!

Beata

InkyWings Sponsrar...

image475

Läs mer på
Scraputmaningens blogg!



Info om nyaste hÄnglarna hittar ni HÄR!



MISSA INTE  *** TÄVLINGEN***

Hösthälsningar

Här har vi Fniss-Johan i höstfärger tillsammans med Igelkotten Ingela x 2. Båda är målade med Distress-refiller och bakgrunden har jag gjort med Walnut Ink Tinz. Löven är stämplade på färgat papper och utklippta. Bokstäverna stansade med Quickutz.


104972-473

På nästa kort har jag använt en större variant av samma löv och stämplat på pärlemorskimrande bakgrund gjord med en teknik som heter Faux Mother of pearl. Ser avancerat ut, men är jättelätt att göra. Det går till så att man droppar lite Lumièrefärg på ett fat eller plastlock. Det går också bra med annan akrylfärg även om man inte får samma glansiga effekt. Knyckla sen ihop en bit plastfolie och doppa den i färgen. Dutta lätt med plastfolietussen över ett blankt (glossy) papper så att du får ett spindelvävsliknande mönster. Vänta tills akrylfärgen torkat  och stryk sen färg över hela pappret direkt med en dyna eller med hjälp av svamp. Det går också bra att använda en gummiroller (brayer).Torka till sist av överflödig färg med hushållspapper och pappret är klart att använda.


104972-474


Scrolla nu längre ner på sidan och läs Lisas inlägg om de eftertraktade hÄnglarna. Och glöm inte att kolla in InkyWings skisstävling med chans att vinna ett presentkort!

Har du några frågor om hur DT-gängets kort är gjorda? Fråga gärna genom att skriva en liten kommentar, så försöker vi svara.

Ha en bra vecka!

/Ingrid

Info om nyaste hÄnglarna

Vet att många väntar och längtar nu efter att ytterligare ett klubbpaket är släppt men tyvärr får jag göra er besvikna ett tag.... hÄnglarna kommer inte att flyga in på ett bra tag nu!
Marie pressar för fullt och laddar allt hon rimligen kan inför 2 mässor i Oktober (Partille + Karlstad) så därför hinns det helt enkelt inte med att ta fram ytterligare extra stämplar som jag kan sälja via InkyWings shop. Tyvärr!

Så har du möjlighet att åka på någon av mässorna - gör det! :-) Har du inte möjlighet så kanske du kan få någon att handla åt dig, eller så får du helt enkelt ge dig till tåls till mässorna är över och se vad som kan tänkas finnas kvar då!

Bättre nyheter än så kan jag inte ge er - ha förståelse för att vi driver enmansföretag och hur man än vrider och vänder på det har vi bara 24 timmar per dygn och 2 armar. ;-)

/Lisa

Tävling!

image472


Nu är det dags att ta fram pysselsakerna och skapa ett fantastiskt kort utifrån denna skiss.

Det man kan vinna är ett presentkort på 100 kr hos InkyWings.

Det är fri tolkning som gäller.

Endast stämplar från företag i InkyWings sortiment  får användas.
(ex. InkyWings, hÄnglar, Stampendous, Penny Black, Posh, Paperbag, Eureka etc!)

Bidraget ska ni skicka med mail till adressen: inkywings[snabel-a]inkywings.com

Sista dagen för inlämning är 1 oktober.

Vinnaren utses av InkyWings med medarbetare.

Copyright och Änglaregler...

Det börjar bli dags att ta upp detta till ytan och upplysa om hur det ser ut med copyright mm på stämplar.  InkyWings har försökt att hålla reglerna tydliga sedan start, men det finns alltid anledning till att se över och förtydliga verkar det som och det är precis vad jag gjort nyligen.

Här kommer den senaste verisionen av våra Copyright/ängla-regler + övriga önskemål!


**COPYRIGHT / UPPHOVSRÄTT**


 
***InkyWings är ett "Ängel-företag"***
Det innebär att vi lättar lite på vår Copyright
och tillåter dig att sälja dina alster
så länge du har handstämplat dom.
Den som använder våra stämplar
förbinder sig att respektera detta!

Vi tillåter dig INTE att kopiera eller mekaniskt reproducera
något som har med våra motiv att göra.
Alla motiv i InkyWings katalog är skyddade av Upphovsrättslagen!


**ÖVRIGT**
Organiserad spridning eller försäljning av halvfabrikat (uppstämplat) undanbedes! Montering och/eller vidareförsäljning i vinstsyfte är inte tillåtet.
(dvs. köpa in omonterat för att direkt sälja vidare. Jag väljer mina återförsäljare själv!)
Vi förbehåller oss rätten att inte sälja till den eller dem som vi bedömer inte respekterar eller inte kommer att respektera upphovsrättsreglerna eller våra övriga önskemål!

Du får gärna skicka in kort och alster du stämplat med våra stämplar till tidningar,
tävlingar mm där dom publiceras på papper eller på internet.



Ursäkta att det blev så mycket understruket - det blev nått knas när jag kopierade och bloggen vägrar att ta bort det... suck....

Hösten är här!

Jag är höstälskare av stora mått och jag njuter riktigt av att vara på den delen av året när mina favoritfärger är de som hör årstiden till. Här har jag gjort en Höst- ATC. Jag har stämplat löv och text, duttat med Walnut Ink tintz och täckt ytan med ett lager Beewax.

image471

trevlig helg,
Sara

Välkommen på kalas

image469

Jag är som ni kanske redan vet barnsligt förtjust i grisar. Så på det här kortet har jag använt två grisstämplar från Penny Black. En på framsidan och en på baksidan. De är båda färglagda med distresser.

Kanterna på tagsen är chalkade med både grön och brun fluid chalk för att få det lite annorlunda jämfört med annars då jag bara använder brunt.


image470

Jag har även dekorerat baksidan. Jag har använt mig av Inkywings runda scrapstämpel och en grisstämpel från Penny Black som jag stämlat i scrapstämpeln. Mitt namn och årtalet har jag sedan skrivit dit för att det ska synas vem som gjort kortet.



BESTÄLLNINGSDATUM I HÖST:  
(beställning OCH betalning skall vara InkyWings tillhanda senast följande datum!)

Penny Black:  1 Oktober 
Stampendous: 1 Oktober
Tillbehörskatalogerna (båda):  14 Sept + 30 Oktober
Övriga företag - anmäl intresse! (via e-mail eller meddelanderuta i butik)

Höstmys

Nu har vi hunnit ett par dagar in i september och idag har det varit blåsigt och lite ruggigt här på Västkusten - perfekt pysselväder alltså! Här är ett kort jag har gjort med en stämpel från Penny Black som jag tycker passar extra bra nu när vi går mot hösten. Bokstäverna kommer från ett alfabetsset från Image Tree. Jag har färglagt motivet med Distress-refiller och lövet är utstansat med Quickutz.

104972-468

Ha en bra vecka!

/Ingrid