Gott Nytt År!!

Idag är det nyårsafton vi välkomnar ett gott 2011! Må det bringa lugn, ro och pysseltid med sig!

Mina döttrar frågade mig idag när det är dags och plocka bort julen och för dem lät den 13 januari som en evighets evighet. Jag älskar julen men även jag börjar få nog, i alla fall på pysselbordet. Så i väntan på en bunt julfotografier som är beställda så har jag tagit en paus från skapande med jultema.

Idag plockade jag fram ett gammalt foto på mig och min bror på min dopdag och här är resultatet.

Jag skapade den här Lo'en helt utan mönsterpapper och använde istället självhäftande canvas som jag färgade in med glimmer- och chalkmist.

De härliga blommorna från BoBunny har jag matchat ihop med några metallbald och pärlstrån. Sedan använde jag en gammal journalingruta som bakgrund till min titel.


Årets julkort

Nej, det blev inga pysslade julkort i år heller. De få jag fick till följde med skol- och fritidsfröknarnas julklappar. Men släkten fick några julkort ändå, nämligen fotokort.När jag fick hem min beställning följde det med sådana där beställningsordrar på fotopapper och där var dessa miniatyrer av våra julkort. Så dessa lade jag givetvis beslag på och resultatet blev som ovan.

För ovanlighetens skull så kände jag för en färgglad fotomatta, men hade ingen cardstock som passade (äger nästan bara nyanser av vitt. svart och kraft eftersom jag ändå "aldrig" använder någonting annat). Men efter en titt bland mina mönsterpapper hittade jag ett härligt rött papper från Glitz. De andra papperna på Lo'en är från BoBunny och MME, samt vit cardstock då.

Sedan har jag dekorerat med en manilla-tag, tejp från Tim Holtz samt diverse blingstenar. Texten fick jag till med hjälp av mitt älskade stora lager av alfabetsstickers, här bla från Jennie Bowlin och My Little Shoebox. Det sista jag gjorde var att stämpla dit ett par Tim Holtz-blommor.

Fyverkerier

Idag tänkte jag visa er ett par enkla nyårs-kort. Varför inte tänka lite extra på en vän eller familjemedlem såhär efter julhelgen?Till mina kort har jag använt den ena blomstämpeln på detta ark från Tim Holtz. Visst är det underbart med stämplar med många användningsområden?!Här har jag använt Le Plume-pennor för att stämpla upp mina "fyrverkerier". Det som är så bra med att använda pennor som stämpeldyna är att jag lätt kan välja var på stämpeln jag vill ha min färg. Fyrverkerierna har även fått stickles på sig för att verkligen glittra på natthimlen.

Pennorna syns inte så bra på svart papper så istället stämplade jag på ett vitt papper och målade sedan natthimlen svart med färg. Jag har använt en ProMarker-penna, men andra alternativ går nog också bra.Här har jag använt samma stämpel men använt Studios akrylfärg som stämpelfärg istället. Jag stämplade först på ett kladdpapper för att få av överflödsfärgen och sedan stämplade jag direkt på svart cardstock. Resultatet blev riktigt bra. Även här tillför stickles lite extra flärd.

Kram Susanne

MellandagsREA! 27-31 december

Mellandagsrea 27-31 december i webbutiken.
Gäller endast nya beställningar mellan dessa datum.

Gäller EJ personliga stämplar.

Använd rabattkoden REA  så ser du rabatten direkt när du checkar ut.
Den ger dig 25% på hela din beställning!

Läs igenom infon om rean på första sidan i butiken.

God fortsättning och Gott Nytt År på er! :)


God Jul!

Ja, God Jul på er så här i efterhand. Jag hoppas ni har haft en trevlig julhelg!

Idag bjuder jag er på ett enkelt julkort. Och även om julen är förbi hoppas jag att ni i alla fall kan finna tekniken intressant.Distressrutor har varit stort inom kortmakeriet i år och här har jag faktisk fejkat en.

Min "fuskruta" har jag gjort genom att mista Glimmer Mist på ett vitt papper. Jag har använt albumblad, men det går nog bra med vilket lite tjockare papper som helst. Sedan har jag rivit papperet i form av en distressruta och sett till att jag rivit så att det blivit en vit kant på papperet. Snabbt och enkelt.

Snöflingorna är från Tim Holtz och är uppstämplade med en distressdyna. Jag har lagt diverse papper lager på lager och gjort en julkvist med hjälp av bling och tre "blad". Bladen är egentligen från en Martha Stewart snöflinge-stans, stansade på stämpelpapper och färglagda med en ProMarker-penna.

Länka gärna till era bloggar om ni gjort något spännande med distressrutor eller om ni rent av försöker er på en "fuskruta"!

Nyårs choklad

Jul lugnet har kommit men tyvärr såhar inte tiden räckt till att få pyssla så mycket som jag ville men idag har jag smitit åt mig en stund :-)

Jag har gjort en chokladkake kort som jag ska ge bort i nyårs present.Jag har vikt runt ett craft färgat cardstock som jag sedan maskat och Glimmer Mistat. Uppe på har jag stämplat med Heidi Swapp clearstamps från TAttered Angels.

Jag stansade ut en Tag med Tim Holtz dies i en bit genomskinlig plastförpackning. Denna embossade jag sedan i en embossingfolder.

Knöt runt ett band och satte dit någr ablommor och en Nyårs hälsning. KLART! :-)

Nu ska jag ta tag i lite Julfika och hoppas att det blir mera pysseltid imorgon.

Kram och God Fortsättning
Anna-Lena aka Hönan

En After Eight med spillbitar

Grannen har hjälpt oss med snöskottning och diverse så vi skulle gå över med en ask choklad, men den såg ju lite trist ut :-)

Så Jag tog ett cardstock och skar till det i samma bredd som asken. Bigade sedan på tre stllen så att den gick lätt att vika runt.

Skar till 3 små spillbitar och satte fast, klistrade fast lite spets och sedan en röd julblomma och sedan en julbiljett, så var det klart!

Detta tog ca 15 minuter :-)Imorgon är det den stora dagen, JULAFTON :-) då hinns det inte med så mycket pyssel, men jag kommer åter på juldagen, då brukar pysselfriden infinna sig här hos mig!

Kram och GodJul
Anna-Lena aka Hönan

Susannes Jultag

Då har turen kommit till mig att visaer en jultag. Julen står ju precis vid dörren, jag hoppas ni ändå har tid att koppla av. Kanske rent av med lite pyssel.Min jultag fick bli grön med röd som lite accentfärg. Jag har färgat in hela tagen med Glimmer Mist och sedan stämplat på snöflingor från Tim Holtz med en mörkt grön distressdyna.

Sedan har jag även mistad ett enkelt vitt papper som jag rivit på kanterna. Renen är också från Tim Holtz.

Slutligen har jag dekorerat lite enklet med Dew drops, band, snöre och röda minialpha-stickers.

Jag hoppas ni gör mig sällskap här i bloggen efter jul och över nyåret. Då blir det mer Tim Holtz.

God Jul på er allihop!

Enkla julgåvor

Julveckan är här och paniken lägger sig som ett lagomt samvete runtomkring mig... hur har ni det?
Jag har massor med små gåvor som jag borde gjort för länge sedan men efter några veckors sjukdom här hemma så gäller det nu att skapa lite snabba enkla men ändock roliga gåvor. Så dett ablir mina tips denna vecka.

Först ut är en enkel påse med Vit ischoklad-godisar.Jag stoppade ischokladen i en cellofanpåse. Sedan tog jag ett cardstock med måtten 15 x 16 cm och vek denna dubbel.

Sedan skar jag till 2 mönstrade papper med  måtten 15 x 14 cm och 15 x 12 dessa vek jag dubbelt och rev neder kanterna på. Tejpade sedan samman de tre papprena.

Stansade ut en biljett med hjälp av Tim Holz Ticket dies och stämplade med Godjul stämpeln från InkyWings biljett stämpel.

Sedan tog jag ett rött band jag hittade i lådan och limmade sedan fast en röd blomma.

Klart och det tog 10-15 minuter, snabbt och enkelt och roligt attge bort.


Papper: Röd Cardstock. Julpapper
Dekorationer: Röd blomma,
Tim Holtz Tiny Attatcher,
Övrigt: Tim Holtz Ticket dies, InkyWings GodJul biljettstämpel

Kram
Anna-Lena aka Hönan

:: att använda masker ::

Idag tänkte jag visa hur man kan använda sig utav masker för att göra en variant av "distressrutor".
Vad en "distressruta" är och hur du gör dom hittar du
här, där Lisa visar en bra steg-för-steg-beskrivning.

Det finns olika typer av färdiga masker att använda sig av men jag tänkte börja med att visa hur man gör en egen. Jag har använt mig av Tim Holtz Mask Sheets.'
Det är genomskinliga sidor, med en klistrig sida och en blank. Med i förpackningen finns även vanliga genomskinliga ark som är till för att sedan sätta maskerna på när dom inte används.


Här är sakerna jag använt mig av.
TH´s Mask Sheets ser ni längst till höger i bild.


Det går givetvis att göra sin mask på många olika sätt (stansa, klippa, skära) men jag använder mig av en Fiskars mall och tillhörande skärkniv.


Tänk på att ha rätt sida upp innan du börjar skära.


När hjärtat är utklippt så lägger jag det med den klistriga sidan nedåt där jag vill ha det.
Sedan leker jag loss med massor av olika stämplar! Det här stadiet är jättekul, för här finns verkligen inget rätt eller fel, utan här är det bara att stämpla på.
Jag har använt mig av stämpeldynan Distress - Black Soot
.

Här är en närbild på masken.
Här syns också överskottet av stämpelfärgen som blir när jag stämplar uppe på masken.
Denna färg använder jag mig sedan av i nästa steg...


..när jag använder Tim Holtz Ink Blending Tool för att "dra ut" färgen lite utanför maskens kant.


Så här ser det ut när jag tagit bort masken!

Man kan givetvis sluta här om man vill, men jag vill gå ett steg längre och fylla i själva hjärtat med färg.


För att göra detta så använder jag mig av den delen av masken som blir kvar när man tagit loss själva hjärtat som jag använt i de tidigare stegen.
Jag ser till att lägga dit masken så att kanterna hamnar rätt.
Sedan bygger jag vidare precis som innan;
Jag använder Ink Blending Tool och Distressdynan - Fired Brick, på samma vis som ovan och stämplar sedan.
Jag passar också på att kladda på lite akrylfärg och spruta på lite Glimmer Mist innan jag tar bort masken.Och så här blev det färdiga resultatet!Man kan också använda sig av redan färdiga masker. Både Tim Holtz och Heidi Swap har många fina varianter.
De kan du hitta här i butiken!


Här har jag använt mig av Heidis Stjärnmask, Distressdynan - Tumbled Glass och sedan stämplat i samma blåa färg även inne i stjärnan.Hoppas att detta var hyffsat överskådligt och att ni blivit riktigt inspirerade att leka loss med masker, stämplar och färg!

Trevlig fjärde advent på Er allihopa!!!

:: Kram Åsa ::


:: pepparkakshus ::

Först vill jag börja med att sjunga en liten truddilutt här i bloggen:
"Ja må hon leva, ja må hon leva.."
för idag fyller våran
Inkywings-Lisa år!
GRATTIS!!

Idag tänker jag visa mitt pepparkakshus - som i år blivit i papper! :0)Själva huset är uppbyggt av vit kartong och sedan klätt med mönsterpapper.Välkommen in i stugan!

De små pepparkakshjärtarna har jag ritat för hand och sedan färglagt med Promarkers färgerna Caramel och Cinnamon. De små hjärtarna i blomlådan sitter fast på sk. Ögonpins.

Närbild på taket.

Här har jag använt mig av Fiskars kantstans och sedan gått oss med snöpennan och embossingfönen.
Själva snön är faktiskt florsocker.Närbild på planteringen.

Minrosor i samma färgskala som huset. Dessa är dessutom överströdda med glitter, men det syns som vanligt väldigt dåligt på bild.Papper/Papers: Kartong, Julpapper (finns i fysiska "butiken"), Korrugerat papper
Färgläggning/Coloring: Promarkers
Övrigt/Embellies: Fiskars - kantstans, MinirosorRicRac - band, Ögonpins, Snöpenna, TH - knob


Lisas jultag

jajjemen, tänk att till och med jag har fått sitta ner och skapa lite. Och roligt var det!

Nu hade jag väl helst suttit mest ett par veckor och pysslat, men man får nöja sig med det lilla gissar jag. :) Eftersom jag hade framme lite Tim Holtz stämplar så fick det bli sånna på min tag. Har färgat in med två gröna nyanser från kanten och sedan skrapat kanten och haft på en mörk brun färg där. Jag stämplade noterna i den första ljusaste gröna färgen. Träden stämplade jag med mörk grön och embossade sedan med distress EP i mörk grönt. Texten stämplat i rött och kvistarna runt kanten i mörkgrönt. Satte på några blad och rosor i nedkant och färgade kanterna på rosenknopparna röda och hade på rock candy stickles (den som är genomskinlig). Knöt en rosett och satte fast rosetten på tagen med det rödprickiga bandet gm hålet. :)

Hoppas det blir många tags i stugorna till jul.

/Lisa

:: choklad gåva ::

Så här i juletider blir det en hel del smågåvor som delas ut till höger och vänster. Det är alltifrån dagis- och skolfrökenpresenter till symboliska små julklappar.
Och vad är ett mer säkert kort än choklad?? Ja, iallafall till dom flesta.. ;0)Jag har vikt en liten box precis lagom för två stycken chokladbitar.
(Det går givetvis att välja att ha annat än choklad i den också...)Här är den snett från sidan.En närbild på den ursöta snögubben från
Greeting Farm.
Färglagd med Promarkers.Och slutligen en bild på boxen utan chokladen.
Jag har gjort egna paperfrills genom att dra en bit cardstock genom en Paper Crimper och sedan skära det i smala bitar. Knöla ihop dom lite och - vips - egna paperfrills. Jättefint att stoppa i en låda eller box.

Jag har återigen använt mig av papper från Bo Bunnys Midnight Fost.

Storlek/Size: 10x12 cm
Stämplar/Stamps: Greeting Farm
Papper/Papers: Cardstock, Bo Bunny - Midnight Frost
Ink/Färg: Distress - Vintage Photo och Tea Dye, Memento- Tuxedo Black
Färgläggning/Coloring: Promarkers
Övrigt/Embellies: Martha Stewart - kantstans, Minirosor, Prima blommor, Band, Spellbinders Nestabilities, Pearl Maker


:: trifold card ::

Hur går det med julstöket? Nu är det inte långt kvar!
Och idag hoppas jag att ni får chansen att se många stämningsfulla luciatåg.

Jag börjar veckan med ett sk. Trifold-card.
Det är inte alls speciellt svårt att göra och ger ett lite extra roligt intryck.
Det finns många bra och enkla beskrivningar av hur du gör på nätet.Jag har använt mig av de nya, härliga pappren
Midnight Frost från Bo Bunny och Tim Holtz stämplar från arket Holiday Hideway 2008.Kortet "uppställt".

Jag har embossat texterna i silver.Hela kortet badar i glitter och riktigt lyser, även om det är svårt att få med på bild.
Jag har använt Glimmer Mist Sea Glass (ljusblått) och Glimmer Mist Chalkboard Chalk.

Storlek/Size: 15x30 cm
Stämplar/Stamps: Tim Holtz - Holiday Hideaway 2008
Papper/Papers: Cardstock, Bo Bunny - Midnight Frost
Ink/Färg: Distress - Vintage Photo, Weathered Wood
Färgläggning/Coloring: Promarkers
Övrigt/Embellies: Martha Stewart - Snöflingor, Dew Drops, Metalldekorationer, Band, Embossing - Silver, Glimmer Mist


Mera Stampscapes - del 4

Här kommer mitt sista inlägg under den här gästveckan hos Inkywings. Det har varit fantastiskt kul att visa lite vad man kan göra med de underbara stämplarna från Stampscapes. Så jag vill tacka Lisa för att jag fick den här chansen.
Nu när det börjar lacka mot jul, tänkte jag visa några jultags med Stampscapesmotiv som jag gjort.
På denna första har jag stämplat med blå distresserdyna, granar, berg och en hjort  på en vit tag. Sen har jag duttat med samma dyna runt kanten. Har även stämplat med granarna upptill på tagen.
Nästa tag har jag en ljusblå tag som bas, sen har jag värmeembossat granarna och grenarna upptill med vitt embossingpulver. Har sen duttat med en skumgummibit med blå stämpelfärg längs kanterna.
På den sista har jag en vit tag som bas, har sedan färgat in den med beige stämpeldyna över hela, rött i kanterna och brunt längst ut. Jag har sedan värmeembossat granarna med grönt embossingpulver, och stämplat grenen upptill med brun stämpeldyna. Sen har jag massor med glitter på granarna, men det är svårt att se på fotot.
Så nu vill jag tacka för mig och önskar alla läsare samt Lisa och hela designteamet en God Jul och ett Gott Nytt År!
Jag hoppas att vi ses igen någon gång.
Ha en bra dag!
Pippin

Mera Stampscapes - del 3

Här är jag, Pippin, igen med fler Stampscapes. Den här gången visar jag hur man kan använda färgat papper eller cardstock och med små förändringar och färgläggning kan får en fin bild.
Här nedan har jag stämplat med svart dyna direkt på ett ljusblått papper. Jag har sedan färglagt träden med grönt och stenarna med grått. På marken mellan träden har jag också lagt lite brunt. Jag har också blekt det blå papprets färg på några ställen uppepå stenarna, i sjön och på himlen med Klorin som jag duttat på med en pensel. Sen har jag förtydligat de vita ställena med en vit gelpenna. Jag har också färgat in kanten med en skumgummibit och lite mörkare blå färg.
Detta kortet har jag gjort med en lite annan metod. Jag har börjat med vit kartong, i detta fallet albumkartong, och färgat in den med en brayer och distresserdynor. Jag började i mitten med gult, sen ett smalare fält med orange ovanför och nedanför. Sedan med lila ovanför på himlen och blått nedanför som vatten. Det blir inte helt täckande utan lite melerat vilket jag tycker ser mer levande ut. Sen har jag stämplat med mina Stampscapes och en svart stämpeldyna. Jag har lagt på lite vit gelpenna för highlights på bergen och stenarna och lite på vattnet.
Jag hoppas detta ger dig inspiration att leka med Stampscapesstämplar och olika färger.
Ha en bra dag!
Pippin

Åsas Jul-Tag

Ja, då var det min tur att smita in i bloggen och inspirera med min jul-tag! Ni har väl inte missat Tim Holtz "12 tags of Christmas"?? Helt fantastiskt! Och många jättebra steg-för-steg beskrivningar. Jag har själv lärt mig flera nya användningsområden för både hans dies och embossingfoldrar. Klurig kille det där.. ;0)Jag har använt två av Tim Holtz dies. Huset och staketet.Huset och staketet är embossat med Bricked & Wooden.
Och sen har jag använt snöpennan och strött på massor av glitter på densamma.

Hoppas ni inte missar all den fantastiska Stampscapes inspirationen vi får av Pia denna vecka!

Kram Åsa


Mera Stampscapes - del 2

Här kommer fler kort med Stampscapes, bland annat visar jag att man kan göra fina julkort med dem också. På dessa kort har jag använt endast blå stämpeldyna och inte färglagt något. På detta julkortet har jag använt en mörkblå stämpeldyna och stämplat med olika stämplar med granar. Egentligen är det vatten nedanför stämplarna men färgar man inte in vattenspeglingarna så kan man använda dem så här. Jag har också stämplat granar bakom de första utan att färga in stämpeln med mer färg och får på så sätt lite svagare färg på dem. Det ser snyggt ut bakom. Och eftersom det är ett julkort har jag massor med glitter på granarna och på marken.
På detta kort har jag stämplat med en ljusare blå stämpeldyna. Jag har använt samma granstämplar som i kortet ovanför men här har jag färgat in hela stämpeln så att jag får med vattenspeglingarna. Jag har även här stämplat med stämpeln två gånger utan att färga in den. Jag ville få ett lite dimmigt uttryck på kortet. Här har jag också använt en lomstämpel från Stampscapes. Jag har använt en skumgummibit och svampat med samma stämpelfärg runt kanten och på himlen och också duttat lite med en vit stämpeldyna mot granarna för att få lite dimma.
Jag hoppas ni blir inspirerade att göra alster med Stampscapes. Det är otroligt kul.
Ha en bra dag!
Pippin

Skapa med Stampscapes

Jag heter Pia, kallar mig Pippin i scrapsammanhang och har den stora äran att få göra ett gästspel denna veckan här hos Inkywings. Jag skall visa några kort jag gjort med Stampscapes stämplar som finns att köpa i webbutiken.
Den här typen av stämplar är bland det roligaste jag vet. De är så användbara och alla kan kombineras fint med varandra. Har du inte provat, så gör det, du kommer att fastna.
Här kommer ett par kort jag gjort med några av de stämplar som Stampscapes har.
Jag vill här visa hur man själv kan ändra på stämpelbilden genom den färgläggning man gör. På det första kortet har jag gjort ett höstmotiv i höstfärger och använt följande stämplar: stuga med träd bakom, bäck med höstträd, berg, flygande fåglar och molnskyar. För att få lite struktur har jag lagt granitfärg på bergen och crackle paint rock candy på bäcken.
På nästa kort har jag använt samma stämplar men här har jag gjort om bäcken till en väg, där jag också lagt granitfärg för struktur. Jag har också använt en annan färgskala för att få ett somrigare intryck. Dessutom har lagt till en hjortstämpel.
Hoppas ni tittar in under veckan. Jag kommer med fler Stampscapes.
Ha en bra dag!
Pippin

Snö

Jag gillar snö - fast inte igensnöade vägar som det lätt blir här på landet man annars så blir det så ljust ute och våra polarhundar gillar verkligen snön!


Det mönstrade papperet är Bo Bunnys midnight frost crystals. I ena hörnet har jag svept lätt med Studio i färgen
sky blue. Snow är klistermärken ur samma serie av Bo Bunny - jätteläckra och det är en bra sammansättning! Även pärlorna kommer från samma serie. Den vita snöflingan är en chipboard ur privat ägo.Insidan är en cutout och stämplad med en personlig stämpel.


Även baksidan är dekorerad med en cutout.

Ha en skön andra advent!
Chruss

Adventserbjudande

Ni missar väl inte att det kommer ett nytt adventserbjudande på facebook VARJE DAG?
Häng med och gilla vår sida där så kan du oxå ta del av dom erbjudandena! :)

Jag vill dock passa på att ge er trogna bloggläsare ett riktigt bra adventserbjudande oxå och tacka för att ni kikar in här och låter er inspireras av vårt härliga design team.

Använd den här koden om du handlar något i webshopen i helgen!  FRAKTFRIBLOGG  
Skriv koden i meddelandefältet så lägger jag inte på någon frakt på din beställning.
Gäller nya ordrar som läggs mellan lördag 9.30 och söndag 23.59.
Max 2kg inom Sverige. 
Glöm inte att skriva koden, annars lägger jag på frakt som vanligt.

Och ja - det går att kombinera med dagens erbjudande på Facebook! ;-)


Granen står så grön och graaaaaannnnnnn

Ute i skogen!


Här har jag stämplat granar, kvistar och snöflingor från samma set som i nedan inlägg. Olika gröna nyanser, snöflingorna  med brillinace starlite silver. Papperet är BB Midnight frost ice.


Insidan är en s k cut-out dör jag stämplat med en egen personlig stämpel.Och baksidan oryds av en annan cutout.

Ha det bäst!

Enklare trappstegskort

En snabb och enkel variant av trappstegskortet:Det mönstrade papperet är från Bo Bunny - Midnight frost crystals. Jag blev tokkär i de härliga papperen - så läckra färger!
Snöflingorna är lackade med studio gloss -
den lilla flaskan som är hur smidig som helst att ha med sig och bra om man bara vill prova på. Jag rekommenderar den starkt! Finns som gloss och matt.Taggen är infärgad med bruna distresser och stämplarna kommer från Tim H.

Må så gott!
Chruss

Snögubbediesen

Jag gjorde ju en ''tag'' av den här härliga snögubben från Tim - jag gillar att han är i en enda del så man slipper hålla på med hatt, armar och näsa... :-DHar använde jag en vit kartongbit till snögubben och satte fast en bit dubbelhäftande tejp innan jag stansade ut. Sedan tog jag bort skyddsarket och hällde fint glitter på ett par ställen, hällde av överflödet och hällde på vit flock. En riktigt mjukissnögubbe m a o. Även snöflingorna fick glitter i form av löst glitter och stickles.
Texten är en datorutskriven text på en bit vellum.

Närbild:


Må så gott!
Chruss

Anna-Lenas Jul Tag

Idag är det jag som gäster Chruss vecka med en jultag, i lite Tim Holtz anda.

Här är min tag.


Jag har utgått från
Tim Holtz tag stans, och stansat ut i kartong klätt med Basic Grey papper.

Sedan har jag färgat in papperet med distressfärg, sedan har jag stämplat stjärnor med en Faded Jeans distressdyna och Tim Holtz stämplar.

Huskanten är utstansat med Tim Holts Kantstans dies Town Scape. Sedan tog jag en stjärna ur ett Grungeboard ark och dessa två har jag sedan embossat med Utee, platina.

Nameplaten är även den från ett grungeboard ark men den är infärgad med distressdyna och sedan doppad i Clear Utee.

Så det var min juliga tag. Tror nog att det blir många sånna för mig i år :-)

Kram Anna-Lena

Har vi några Tim Holtz fans här?

I så fall vill vi bara påminna om att IDAG startar "12 tags of Christmas" i Tims blogg! En tradition (vid det här laget) eftersom det är 4e året han gör detta. Massor av inspiration och skoj att vänta på. Det brukar vara lagom till frukosten som första tagen är uppladdad för oss.... Själv sitter han och producerar varje tag "kvällen före" och laddar upp strax efter 12-slaget, så det är inte långt kvar nu....


http://timholtz.typepad.com/my_weblog/

InkyWings har mycket produkter hemma i lager som Tim brukar använda. Dels från sin egen serie och dels från Ranger mfl. så kika in i butiken ifall du saknar något till ditt julpyssel!