Hur en fel sak ändå kan bli bra!

Satt och filurade på ett kort jag sett ute på nätet. Började så sakteliga efter att ha kikat här på Triangle trifold.
Satt lite småtrött vid pysselbordet och fick något helt annat - jag vek åt fel håll...jämrans! Så blir det ibland när kossorna är på rymmen från ladugården :-D
Men det liknade ett crisscross så istället för att hiva det i papperskorgen av ren surhet så gjorde jag det här kortet istället:


Limmade ihop vikningen nertill med ett smalt dubbelhäftande tejp så bandet är bara en prydnad här. Gjorde en tag, stämplade God Jul och blad runt om och stack ner det i ''crisscrosset''. Insidan blev dekorerad med en 'baksida' ur Bo Bunnys härliga julpapper.


Här kommer det ''rätta'' kortet :-D


Istället för ett motiv över hela som i beskrivningen så la jag det lite vid sidan och satte dit en brad som ett litet extra lås s a s.


Knyter man upp bandet och öppnar hittar man....


Julens böcker!
Insidan dekorerade jag med ett cremepapper och tösen stämplad med röd dyna (red barn från memories).Så det blev 2 kort istället beroende på att jag inte tänkte alls....

Ett annat tips!
Jag målade en kapsyl med glimmer glaze - lät den torka över natten - och sedan stämplade jag God Jul med svart StazOn. Det går att snabba upp torktiden men jag hade inget projekt på gång just där utan skulle bara testa hur det blev.Ha det så bra!
Nästa vecka gästas vi av Ingrid som ska visa kort med Stampscapestämplar så titta in ofta!

Chruss

Andra sätt att ta tillvara på fina papper

Bo Bunnys Noel Cutouts använde jag tidigare i veckan till korten med den lilla filuren från TGF som hjälpte tomten.
Här är en annan variant på att använda cutouts:


Believe är en stämpel från Tim Holtz - för ni gör väl det va? Tror på tomten???

Baksidan med en privat stämpel:


Jag har helt sonika skurit till en kortbas, skurit till cutoutsen så de är aningen mindre än kortbasen och vikt dem i ryggen och limmat fast den.
2 stora öljetter som jag klämt fast med en crop-a-dile och sedan ett vitt organzaband.
Just den här kombinationen var ju lyckad med tanke på att baksidan oftast dekoreras.

Må så gott!
Chruss

Kort utan stämpel

Ett kort utan stämpel är för mej ingen omöjlighet!
Jag har alltid tyckt mycket om papper och dagens kollektioner är helt underbara. Det är svårt att klippa i dem ibland och dölja fina texter etc med en stämpel.

Bo Bunnys
Noel Rejoice är ett sådant exempel.Jag gjorde ett s k Z-kort. Dvs ni viker en stomme som till ett vanligt kort och sedan tar ni den vänstra delen och viker den till hälften - så när kortet ligger ner ser det ut som ett Z men med låååång bas :-D.
Båda sidorna av det vikta och insidan är klätt med ''baksidan'' av papperet och sedan har jag klippt ut en julhälsning från framsidan och monterat på cardstock och sedan på den vikta delen.

Ha det bäst!
Chruss

Snögubbe och glimmer glace

Åsa som är designern bakom den här snögubben har verkligen fått till en glad en!Jag har använt en svagt ljusblå penna och MCP-tekniken för själva snöggubben. Det röda är glimmer glace i färgen Flirty. Väldigt läckert att använda och glittrar. Det är en flaska med inbyggt pensel i korken men man kan använda egna penslar. Går att använda på papper, metall, plast och enligt Lisa även på naglarna :-DDD
Jag har använt den på papper och det tar inte så långt tid att torka och det går att snabba på med fön.
Har använt massor av glitter på snögubben, mössan och halsduk.

Det mönstrade är ur egen spillbitskollektion ;-D

Ha det bäst!
Chruss

Kort med gördel

eller vad man ska kalla det.
Kul är det!


De papper jag har använt är Bo Bunnys whoo-ligans
madness och monster.

Du börjar med att skära ut ett ''T'' ur ett cardstock på 30*30 cm:Hoppas det syns bra annars får ni maila så kan jag fixa över bilden som en PDF. Min scanner är kapputt just nu.

Nåja.
När jag har stommen klar så skär jag ut en bit från madness som täcker fram och baksida. Skär så att det blir en liten kant runt om stommen. Baksidan:De 2 flikarna får bitar av baksidan på monster.
Så här ser kortet ut när flikarna viks åt sidan:Inuti sätter jag dit 2 olika bitar av monster - helt perfekta att busa till det hela!Nu kan man även montera dit en bit papper på de utfällda vikarna - det är bara att leka loss.

Sist monterar jag dit 2 loopy brads och en liten charm (ur privat ägo) som låsanordning med svart floss.
Man kan även göra en lås av typen pappersmaggördel, ett band eller snöre.

Jag har även sett en variant där de har bigat 2 ggr i mitten av kortet, en bredare kant (eller man ska kanske kalla det topp?) på ca 1-1,5 cm för att kunna lägga en tjockare present inuti kortet. Kan ju vara en idé nu till jul!
Så istället för att biga i mitten vid 15 cm så bigar du först vid 14,5 från botten och 14,5 från toppen.
Hoppas ni hängde med i svängarna :-D

Ha det bra!
Chruss

Gammeldags motiv

Den underbare tomten som drar sitt lass med julklappar till alla snälla barn är så otroligt fin!Jag har använt med av glossy papper som jag svept distressen vintage photo över. Stämplat motivet med svart StazOn , ruggat kanten och monterat. Det svagt mönstrade papperet är Noel Memories, baksidan.
Baksida och baksida, en del papper har snyggare baksida än framsida många gånger...tycker jag iallafall.

Ha det bäst!
Chruss


Ny vecka!

Nu är det min vecka igen och jag ska visa lite julkort då jag fått sätta saxen i Bo Bunnys julpapper men även ett buskort med annorlunda vikning kommer att visas.

Det kom snö här i fredags, lite snöblandat slask har dimpit ner idag så det är läge för lite julinspiration. Privat har jag gjort ett kort för varje vecka även om det kommer stötvis - men idéen passade mej faktiskt, jag slipper stressen innan jul för sista veckorna innan alla julkorten ska iväg är verkligen rekordsnabb!Här är den lilla hjälpredan från TGF (the greeting farm) - målad med MCP-teknik, färgat in bakgrunden med joystick och gröna distresser. Glitter i luvan och lack på bjällra och skor.
Papperet är
Noel Cutouts från Bo Bunny - jag har skurit upp lite vid julkulan och stuckit in själva motivet där.

Må så gott!
Chruss

SteamPunk

Så till veckans sista inlägg. Som jag skrev tidigare i veckan om trender så är det så att de kommer och går. För erfarna stämplare/kortmakare/scrappare så tillför inte SteamPunk något nytt, men ändå ploppar det nu upp i bloggar, forum och tidningar som den nya trenden.

För mig är delen där man scrappar med de här materialen på vanliga Lo'er nytt. Dessutom har jag själv aldrig provat på det även om jag har sett liknande saker när det gäller kort, atc och alter.

Så här kommer i alla fall min version av Steampunk.

Frida (12x12)


     

Så hur skapar man i SteamPunk-anda? Ja, jag är som sagt nybörjare men så här gjorde jag:

Jag byggde upp en bakgrund på cardstock med hjälp av ihop-knöglat silkespapper, wellpapp och gesso.

När det hela hade torkat ordentligt tog jag fram mina färger och experimenterade lite. Jag använde Glimmer- och Chalkboard Mist samt Glimmer Glaze som är en glitterfärg som ger en lack-liknande yta.

Jag provade mig fram med placering av foto och större dekorationer och när jag var nöjd satte jag även ut en mängd metalldekorationer. När jag limmat fast metalldekorationerna (och tagit bort foton och större dekos) så öste jag på med fler lager av färg.

Sedan satte jag fast foto, större dekorationer och rubrik.

Grungeboarden har jag också färgat in med Mist och Glaze. Dessutom har de fått ett lager av genomskinlig Cracklepaint på sig och som slutkläm har jag limmat dit bladguld. Bokstäverna är målade med svart akrylfärg och  genomskinlig cracklepaint.

Det var absolut roligt att göra den här Lo'en och jag är nöjd med slutresultatet. Normalt undviker jag allt som har torktid när jag skapar och även om man kan skynda på en del moment i skapandet med tex en embossingfön så är det en långdragen process med allt detta kladdande. Jag kommer troligtvis skapa fler saker som går in under SteamPunk, men jag kan säga med säkerhet att ni inte kommer att se det i alla mina alster...

Har ni gjort något som ni anser är SteamPunk? Lämna gärna en kommentar där ni länkar till aktuellt blogginlägg!!
Kram Susanne/Susny

Ofärgat motiv

Jag stötte på ett kort hos underbara Zarah som gav mig sådan inspiration att göra ett kort med ett omålat stämpelmotiv. Visst är det kul när inspirationen bara slår till?!

Grattis (15cmx15cm)


 

Här har jag stämplat upp söta Amelia från the Greeting farm-setet "My Favourite Thing" med Distressdynan Wild Honey. För att piffa upp det hela stämplade jag inte på vanligt stämpelpapper utan på Sticky Back Canvas och dessutom skvätte jag några vattendroppar på motivet som gjorde att stämpelfärgen rann ut lite.

Jag använde lite spillpapper från det jag gjort tidigare i veckan, Alphabet Soup Girl - Zoo Cuties och Alphabet Soup Boy - Star Bright. Bården är gjord med Fiskars Treading Water-stans.

Jag färgade in ett kakpapper med några blåa och gröna nyanser av Glimmer- och Chalkboard mist. När färgen hade torkat valde jag att vända på papperet eftersom baksidan hade en mer dämpad färg som matchade resten av kortet.

Övriga dekorationer från InkyWings är bling från Prima, Mini-alphabet stickers, organza-band, cardstock och Tim Holtz urtavla.

Ni missar väl inte veckans sista inlägg som är inspirerat av SteamPunk?!
Kram Susanne/Susny

Sticky Back Canvas

Material och trender kommer och går. Idèer återvinns ständigt och det är väldigt sällan något nytt dyker upp utan snarare bara en ny vinkling eller touch av något gammalt. Men sedan är det ju högst personligt också. För mig som har hållt på med papperspyssel i lite mer än 4år är mycket nytt, för jag har aldrig stött på det förut.

Som det materialet jag har lekt med på den här Lo'en,
Sticky Back Canvas. För mig står det för något nytt och roligt.

Full Fart (12x12)


 

Jag började med att färga in min canvas med Distressdynor i färgerna Scattered Straw, Wild Honey och Rusty Hinge. Sedan sprayade jag Chalkboard Glimmer Mist – Banana Pudding över alltihop för att få ihop färgerna och för att tillföra lite glitter.

För att fortsätta mitt färgtema valde jag papperet Alphabet Soup Boy - Retrospect och satte fast min infärgade canvas på det. För att få mer effekt så satte jag fast canvasen lite ojämnt och knöligt. Det var lätt att arbeta med canvasen för den gick att lyfta upp och ändra utan att riva sönder papperet.

Sedan öste jag på dekorationer, det här var en riktigt rolig Lo att göra. Kakpapperet har fått färg från Chalkboard Glimmer Mist – Banana Pudding och blommorna som är utstansade i Alphabet Soup Boy - Star Bright och ett äldre BoBunny-papper är ihopsatta med öljetterMartha Stewarts Hydrangea-stans är en av mina absoluta favoritstansar.

Övriga dekorationer från InkyWings är Tim Holtz filmstrip ribbon, bokstäver och bård från BoBunnys Mamarazzi stickers-ark, metallfjärilar, halvpärlor från Prima och den söta lilla humlan/biet från Alphabet Soup Girl - Zoo Cuties.

Har ni gjort ett kort med en ofärgad motivstämpel någon gång?
Kram Susanne/Susny

Lil Lolita's

Från Australien kommer det härliga stämpelmärket Lil Lolita's. Härliga tjejer med karaktär och även om dem är smala med mycket detaljer så är de roliga att färglägga.

Grattis (15cmx15cm)
Här har jag använt 70-tals versionen, nämligen Hippie Willow. Hon är färglagd med Promarkers i färger för att matcha veckans kombination, orange och turkos.

Jag frångick min vanliga vita cardstock till fördel för färgen Kraft och matchade det med det prickiga Alphabet Soup Girl - Zoo Cuties. Anteckningspapperet kommer från BoBunny, Sun Kissed - Noteworthy Pages, och dessutom har jag klippt ut former från olika mönsterpapper. Molnen kommer från BoBunnys Sun Kissed - Skies och den söta humlan/biet från Alphabet Soup Girl - Zoo Cuties.

Övriga dekorationer från InkyWings är bollfrans och DewDrops.

Senare i veckan kommer både ett kort och en Lo där jag använt Sticky Back Canvas.
Kram Susanne/Susny

Alphabet Soup

Välkommen höst! Hösten bjuder på härliga färger, ren luft och massor av inspiration. Den här veckan blir det mycket orange här i bloggen, tillsammans med turkost. Finns det någon vackrare färgkombination?! Andra färger ni kommer få se är vitt, brunt, svart, gult, guld och koppar. En härlig färgkavalkad.

Ni har väl inte missat att delar av MMEs härliga pappers-serie
Alphabet Soup har landat hos InkyWings. Helt fantastiskt underbara papper, det är bara att plocka fram alla superlativ som finns. Jag kan garantera er att med dessa papper blir allt vackert.

Emma (12x12)


  

Här har jag kombinerat Alphabet Soup Girl - Baby Blocks tillsammans med Alphabet Soup Boy - Star Bright. Jag skar ut en papperscirkel med hjälp av min cirkelskärare och häftade bollfrans runt hela kanten.

För att fylla ut sidan målade jag med orange akrylfärg och dekorerade längs hela diagonalen. De härliga vita blommorna är från BoBunny, klippta från deras "Rose trim". Bakom blommorna har jag satt utstansade "snöflingor",Martha Stewarts Large Scandinavian Snowflake, för att efterlikna blad samt pärlor på tråd som tillför lite spret.

Övriga dekorationer från InkyWings är smal metalltejp, bård från BoBunnys Mamarazzi stickers-ark, manilla-tags samt Tulips 3D Slick White som jag har använt för att göra halvpärlor med.

I nästa inlägg bjuder jag på lite Lil Lolita's..
Kram Susanne/Susny


Alcohol Inks kort

Jag är en periodera vad gäller tekniker och vad jag gör. I veckan fick jag ett sådant sug efter attkladda och leka så då åkte mina Alcohol Inks färger fram.

Här hittar ni Tim Holtz demo video på hur man använder dem.

Och här är mitt kort.
Papper: Glossy paper

Färg: Alcohol Inks by Rangers

Övrigt: Knappar och lite snöre

Stäplar: Tim Holtz , Personlig Stämpel

Jag gjorde att antal olika bakgrunder som jag sedan valde ut 2 att stämpla på. Jag har sedan en hel påse gamla knappar från loppis, och dessa fick sig även de en infärgning.

JAg måste bara tipsa er om att prova detta det är så härliga färger att jobba med.


Sedan kommer ni ihåg min LO från början av veckan???
Denna:


Jag har nu lagt till lite mera så den nu är lite mera Hönan ;-)Kram och tack för mig denn aveckan.

Anna-Lena aka Hönan
DT InkywingsKalas inbjudan

Min lilla Prinsessa fyllde 5 år i veckan och vi har börjat på inbjudningskort till hennes kalas.Underbara TGF stämpel som är Hilmas favorit såklart och sedan rosa. Det var det hon ville ha, sedan fick mamma välja :-)

Har ju snöat in på att göra vimplar, tycker dte är en så rolig deoration på alla kort och LO:er. Här har jag skrivit ordet Kalas med små alpha stickers på dem.
Under den utstansade scalloed cirkeln har jag placerat ett litet "tårtpapper" för en lite volangig flick känsla och kalas känsla.

Papper: Cardstock vit, rosa & blå, Paper Girl.
Stämpel: 
TGF Megan,
Dekorationer: Mini Alpha stickers, Zick Zack band
Verktyg: Spellbinders cirkel och scalloped cirkel, Martha Stewart fjärils stans,

Kram Anna-Lena aka Hönan
DT Inkywings

Dalapysslingen

Info om Dalapysslingen finns nu ute på bloggen!
http://dalapysslingen.blogg.se/
20 November kl. 10-24

Familjen Knas

Har länge känt att jag måste få en del kort scrappade och att mitt skapande ibland tar lite för mycket tid. Dett aär ett underbart kort och egentligen inte ett av de korten som ligger i högen jag måste få scrappade :-) men det var så härligt att jag inte kunde låta bli det.Bildeen har Lisa / Inkywings tagit på mig och min familj och papprena är från MME.

Jag älskar de underbara pappers blommorna som man kan göra med Tim Holtz diesen
Paper rosette, men tyvärr så har jag ingen sådan ännu. Men jag kom på att man kan ju göra en själv.

Så jag tog en bigbräda och bigade en remsa papper, 12" x 2" jag bigade den med linjer hela vägen. Vek ihop och limmade och stansade ut en cirkel och en scalloped cirkel och limmade uppe på. Så hade jag min egna blomma :-) Men jag tror nog att det blir en Tim Holtz dies ändå snabbt och enkelt.

LO:en är enkelt uppbygd utan en massa dekortaione (vilket är ovanligt för mig). Jag har använt mig av en spillbit att ha under fotomattan och bakom har jag ett mönstrat papper som jag skurit bort 2 cm av på 2 sidor. Detta gör att när jag placerar ett cardstock bakom så får jag en ram runt.

Detta är en LO som du kan hålla enkel eller fortsätta dekorera med en masss dekorationer. Jag tror faktiskt att jag ska fortsätta lite :-) och få se om det inte kommer en bild till islutet av veckan där jag plockat på mera, så att den blir lit emera jag :-)

Papper: MME Alphabet Soup Zoo Cutie, MME Alphabet Soup Baby Blocks, Cardtsock Vaillia,

Dekorationer:  Bokstäver Mini Alpha stickers, Filt Bokstäver  

Övrigt: Bigbräda Scor-Pal, stansar Rund Cirkel, Scalloped cirkel,  

Kram Anna-Lena aka Hönan
DT Inkywings

Ny vecka och mera Halloween

Denna veckan tänkte jag bl.a bjuda på lite Halloween inspiration. JAg vetatt det kanske är lit etrist men jag tror inte att ni alla sett detta kort med de underbara MME serien Black Bird. Du hittar den och de underbara Clearstämplarna i shopen ;-) de kommer alla från MME.

Motivet är färglagt med distresser.

Kram Anna-Lena aka Hönan
DT Inkywings

Lite ruffigt

Morgonen här var mörk och dyster men nu har solen tittat fram igen och färgerna ute blir man faktiskt glad av, så otroligt att vår natur skapar dessa konstverk alldeles själv ;-D

För helgen bjuder jag på lite Tim H kort.


Lite wellpapp, glimmer mist (som tyvärr inte syns), bast som är fastsatt med Tims - de är så smala och smidiga!


Pebbles har jag blivit förtjust i igen. Tyvärr har de en förmåga att gulna lite med ålderns rätt (host) men när man använder det på kort med dessa färger så märks det inte.Ett collagekort - diaramen är av papp (ni vet väl att det går att göra egna m h a dies eller så kan man köpa plast/papp ute i handeln och måla, klä in i papper, stämpla på etc själv?)

Ha en fortsatt härlig helg!
Chruss


Misstag

Ibland när man sitter och testar eller ska göra något så får man en helt annan effekt än vad man har tänkt sig. Många gånger kastar man det i runda arkivet men ibland kan det bli en helt läcker sak! Så kasta inte om det blir fel - det kan gå att använda iallafall.

På nedan kort använde jag en bit glossy, färgade in med distress och sprayade glimmer mist på den.
När det torkat så tog jag en av Tims swirlar och StazOn dynan och stämplade. Stämpeln nästan fastnade så jag tog det försiktigt och blev snopen över resultatet. Det stämplade blev liksom lite embossat på en del ställen - faktiskt väldigt läckert! Nu är det ju inte säkert att bedriften kan upprepas men jag ville bara berätta att ni ska inte slänga - titta och upplev resultatet!
Stämpeln är en Angie-B.Ha det gott!
Chruss

Torsdagskortet

Blir ett till med det nya stämpelmärket Lil Lolitas. Målat med MCP-tekniken.
Det röda papperet kommer från en kollektion i våras av Bo Bunny.
Blomman då? Jo, det är ännu en 'bra-å-ha-sak' från den magiska mannen Tim Holtz!
Det är en Sizzlitsdie som heter
Paper Rosette. På den dien är det även den ''blombas'' eller vad man ska kalla det som du sätter ovanpå blomman.
Jag valde istället en av de brads från kittet som jag berättade om i måndags - helt orörd i det här fallet. Blomman är för övrigt rätt stor, nästan 7 cm i diameter. Papperet jag har använt där är baksidan på det röda Bo Bunny.

Härligt va?

Chruss

Lite bus måste vi ha mitt i veckan!

Kunde inte motstå att göra ett enkelt buskort med fladdermössen från Angie-B.
Lite grönt band som får symbolisera mossigt nät och en bit tunn gasbinda som jag slitet och dragit i samt petat upp lite hål så det ska påminna lite om de där spindelnäten man hittar ibland...


En närbild av sötsnörena!
(såååå söta är inte våra fladdermöss...!)Ha det bäst!
Chruss

Kalle Johansson och kompani

Nå, har ni hittat någon svamp därute?
Jag har inte sett till så mycket, dels har vi så grymt ( ;-D) med vildsvin i skogen så jag gillar inte riktigt att gå där numera men pyssla kort med svamp - DET törs jag iallafall!

Har stämplat direkt på mönstrat papper och målat med vanliga akvarellpennor. Vita prickar med en gel rollypenna som jag hittade när jag städade...Ha en skön kväll!
Chruss

Nya leksaker!

Att göra brads lite mer personliga är väldigt kul.
Med det här
startkittet från Papermania kommer man väldigt långt. Det innehåller brads, punchar och dubbelhäftande tape samt s k epoxycirklar som ger en upphöljd effekt.
Det bästa med den här är puncharna - hur många gånger letar man inte efter just den perfekta punchen men aldrig stämmer det? Eller så hittar man dem inte...För jag tillhör de som inte kan klippa runt och börjar jag så....vet man aldrig var det slutar....
Sedan finns det påfyllning att köpa ex detta.Silver, antikt guld eller antikt...

De i silver kan man ha extra kul med :-D


Det här kortet är med en av Lisas nya stämplar från Down under - Lil Lolita's. Jag har stämplat med svart memento, målat med MCP-tekniken.
Sen har vi en brad där över bandet -först har jag alcoinkat den med färgen eggplant, punchat ut en bit mönsterpapper, fäst den i bradsen och sedan på med epoxycirkeln.
Närbild:

En personlig touch!

På det här kortet har jag kladdat av all hjärtats lust!
En bit glossy papper färgades in med distresserna rusty hinge och spiced marmelade. På detta sprayade jag glimmer mist i färgerna olive vine, coffe och röd chalk för att få fram murriga höstfärger.
Stämplade enbart med Tim H stämplar och svart stazon.

På den svarta biten bakom motivet har jag dragit med en krylonpenna i färgen copper lite slarvigt.
Letade fram lite svarta fotohörn och monterade motivet med dessa.


Här har jag använt en silverbrad, färgat in den med lite av alcoinksen red pepper och även haft blending solution på bradsen. Punchade ut en bit av samma bakgrund som kortet och stämplade ett motiv på den, satte fast den i bradsen och sedan på med epoxycirkeln.

Visst blev det läckert!
Startkittet och påfyllningar finns hos Lisa i webshoppen - nu har hon varit på mässa så det KAN ha tagit slut men maila och berätta att du är intresserad så tar hon hem!

Kram Chruss

Takk for meg/Thank you!

Dagens post er vemodig..
Etter over 2 år i Teamet til
InkyWings, har jeg valgt å trekke meg.
Det var ingen lett avgjørelse,
for i Teamet til Lisa har jeg fått utviklet meg til den kortlageren jeg er idag!
Jeg er evig takknemlig for all lærdom og støtte,
og ikke minst all inspirasjon og kreativitet dere har gitt meg!!
Det har vært en fantastisk tid!!
Lisa og resten av jentene i InkyWings, dere er fabelaktige ♥
******************************
Todays post is a bit sad..
After over 2 years in the InkyWings Design Team, i have decided to step down.
It wasn`t any easy decision,
beacuse in Lisa`s Team i have had the opportunity to become the cardmaker i am today!
I am grateful for all that i have learned, for all the support,
but above all, the inspiration and creativity you have given me!!
It has been a fantastic time!!
Lisa and the rest of the Team, you are fabolous ♥

 

 

 Kortet mitt er laget etter denne ukas skisse ifra Sketchy Colors :)
***************
My card is made after this weeks sketch over at Sketchy Colors :)

 

Digger disse Lil Lolita jentene villt!!
*******************
I love this gorgeous Lil Lolita girl!!

 
Ha en strålende søndag,
og takk for meg :)
Klem fra Maya ♥
*********************
Have a wonderful Sunday,
And thank you :)
Hugs from Maya ♥

Recipe:

 Size: 15*20 cm
Ink: Archival ink - Coffe
Distress ink Pads
Stamps:
TPS - Lil Lolita Lylah
Papers:
Bazzill - Cardstock
DP: Basic Grey - White paper stack
Musicnotes paper
Tools: Spellbinders - Circle.
Corner rounder punch
MS - Punch around the page Double loops
Retro Flower punch
Letraset - ProMarker, Cartridge paper pads
Glimmer chalkboard
Embellies:
Gem stones, Flowers, Stickles glitter glue