Imorgon släpps de nya stämplarna!

image393

Nu är tiden inne. De nya stämplarna finns till försäljning på Papperskraft i Leksand imorgon.

Ladda plånböckerna med pengar så syns vi där!

Igelkotten är en äldre stämpel frå InkyWings samt ena "snurklan" är en clearstamps från Autumn leaves resten är nya stämplar som släpps imorgon.

För mig som älskar grisar är poststämpeln perfekt.

Kortet är gjort till min bästis Jessica som fyllde år den 26 juni.

Crocsdekoration

image391image392Här är min krympplastdekoration som jag har gjort till mina nya Crocs. Kossan är en äldre stämpel från InkyWings som jag stämplat på krympplast som jag sedan färglagt.

 
Sedan har jag klarlackat dekorationen och limmat fast en "plupp" från en riktig skodekoration som jag har "slaktat".

Kram och Lycka till

image390

Som jag lovade ett till DT-kort med enbart nya stämplar som släpps på lördag.

Ytterligare en variant på poststämpel som är helt underbar.

Trissi kort blir det nu. Här kommer tre till med de nya stämplarna som släpps på lördag. Håll till godo!

/Sara

Grattiskramar

image386Ännu en tjuvkik på de nya stämplarna från Inkywings som släpps på lördag i Leksand.


Ett sommarinspirerat kort i mina nya favoritfärger blått och orange. Trodde aldrig jag skulle tycka om orange men det gör jag nu.


Alla stämplar är Inkywings egna. Streckkoden - Bästa Vänner, Det är din dag idag och nyckelpigan finns till försäljning övriga stämplar släpps på Papperskraft på lördag. Hoppas vi syns där!


Box till Alkohol Inks

Fick idag hem mitt testköp av Tim Holtz härliga lådor till Alkohol Inksen!
Eftersom vi hade strömavbrott en stund på sen-eftermiddagen så kunde jag inte motstå att börja smacka på den lite färg....  och så här blev den! :-)   (japp, grön-bruna toner och lite guld - vad annars - känner ni inte mig?? fniss...)

Inkbox2

 

Har visst fått några dubletter av vissa färger så min låda blev "överfull", men annars får det alltså plats en av varje färg + metallic-färgerna. I facket längst bak ryms handtaget, blending solution och lite annat extra smått och gott.

Testade att sätta i refillflaskorna till Distresserna oxå och dom *går* i.... nästan! Dvs om man kan leva med att gummitutan på flaskan blir lite ihoptryckt när locket är stängt. Kan man leva med det så får man alltså med sig alla 24 färgerna, lite penslar och annat smått och gott i facket bakom. Något att fundera på kanske. :-)  Vill man inte klämma sina flaskor så är det i så fall lådan till "Dabbersarna" som gäller troligen, men då ryms bara 20st totalt i en låda.

Jag kan ta hem dessa på beställning och då gäller följande priser:
Alcohol Ink Case:  180:-
Distress Ink Stamp Pad Case:  200:-
Embossing Powder Case:  130:-
Paint Dabber Case:  160:-
Stamp Pad Case:  350:-


Notera att detta är priser som gäller vid *förhandsbeställning*!!  Tar jag hem några extra så kommer dessa ligga ett par tior högre i pris!  Sikta på slutet av Juli för en order på dessa. Leveranstid är några veckor! (betalning skall ske i samband med beställning!)  E-maila om du vill beställa något!

Nu närmar sig Papperskraft och jag har sjukt mycket att fixa denna veckan! :-) Men det ska bli så himla roligt att få ställa i ordning den 7e mässan här uppe i Dalarna!!  Mer info på www.papperskraft.se

/Lisa

Björnkramar

image382Här kommer massor av björnkramar så här lagom efter midsommar. Hoppas att ni har hunnit återhämta er efter helgen och att ni är laddade till nästa helg.

Nu börjar det närma sig Papperskraft i Leksand som är på lördag och söndag. Missa inte detta!

På mässan kommer dessa underbara stämplar att släppas av Inkywings.

Ett gäng nya kort...

...har det blivit med många av de nya stämplarna som släpps till helgen på Papperskraft i Leksand. Jag ser fram emot mässan väldigt mycket och hoppas att jag får träffa många av er där. Säg gärna hej och vem du är!Det blev också kort med "gamla" stämplar. Som kanske är nya för några?!! Nallen är från Penny Black, övriga från Inkywings egen linje.Här är en underbar collagestämpel från Paperbag studios "Be happy in the moment":Ha en bra vecka!
/Sara

Ett kaninkort

image374

Hoppas att ni haft en rolig midsommarafton och att ni inte mår alltför dåligt idag.
Här är ett kaninkort med en av de alldeles underbara poststämplarna. Jag bara älskar dem. Kan absolut inte klara mig utan dem. En bara måste ha sak.

Supersnabba sommarkort!

Här kommer en idé som snabbt får dig att svänga ihop ett helt gäng med härliga kort på en timme eller rent av mindre! Allt går ut på att "massproducera" en enkel variant.

1) Välj stämpel
2) skär till vita papper att stämpla på - bara något större än ditt motiv
3) Skär till en kortbas (välj lämpligen ett standardmått så du kan dela ett A4 eller ett 12 x 12-papper så går det snabbast!
4) Välj ut ett mönsterpapper och måtta på ditt kort hur stora bitar du behöver - hela kortet behöver inte täckas - se exempel!  Skär till dessa
5) Stämpla och måla dina motiv på det vita papperet.
6) Montera mönsterpapperet på dina kortbaser.
7) (valfritt moment) knyt ett band eller sätt fast en blomma som dekoration på ditt kort.
8) Montera fast det stämplade motivet. (valfritt är att sätta ett färgat papper under för att rama in lite extra)
9) Stämpla en lämplig text
10) KLART!  och du har troligen spenderat MAX 1 timme om du gjort 4 - 8 kort.

Här är mina kort!
Sommar i 4-pack
Jag satte dit en remsa med "Magic Mesh" istället för band eller blommor - snabbt och enkelt.

Lycka till och visa oss gärna om du gjort några snabb-kort!  (inkywings-snabela-inkywings.com)
/Lisa

Fler nyheter

På mässan i Leksand nästa helg är det många nya stämplar som släpps med allt från gulliga små djur till blommor och snirklar ... för att inte nämna ett helt gäng härliga scrapstämplar. Nu har vi i Designteamet full kortproduktion, för vi vill ju gärna ge er en förhandstitt på nyheterna och förhoppningsvis en liten aptitretare. Ikväll har jag gjort tre kort med de nya motiven. Textsstämplarna finns i butiken sen tidigare, men alla övriga motiv är rykande färska.  Varsågoda och kika - klicka på bilderna så blir de större!

Jag önskar er alla en riktigt trevlig midsommar!

/Ingrid


Nya scrapstämplar

Här har jag gjort två LO där jag använt mig av några av dom nya scrapstämplarna som kommer släppas på Papperskraft i Leksand!

  
På denna hittar du nya egna "snurklor/swirls" + en textruta där det står "minns du?" längst upp. (blev lite dåligt tryck på strukturerad cardstock)Och här är det post-stämpelvågorna som är en stämpel för sig och "ringen" med texten "en fångad sekund - från livet" + stämpeln med årstiderna längst ner i hörnet.
I blommornas mitt sitter små skimrande hjärtan och dessa är klistermärken från Stampendous - finns hemma i shoppen för dig som är frestad! :-)

/Lisa

Vill du bli min prins?

image365image366

Ännu ett DT-kort med nya stämplar. Stämpeln med streckkoden - Jag älskar dig är finns redan att köpa.

Texten är stämplad med magnetstämpelalfabetet Rummage från Making Memories.

Alla andra stämplar kommer att släppas den 30 juni.

Jag har målat kortet med distresser och kronorna är målade gula med distresserna och sedan har jag använt clear Gelly Roll Penna med lite glitter i och målat på kronorna ör att göra dem glittriga och mer guldaktiga.

Visst är grodan super söt! Även en groda kan bli en drömprins.

Nya blommor

Bland de nya stämplarna som Inkywings släpper till Papperskraftmässan om en och en halv vecka finns blommor. Här har jag använt en av dom som dekoration mitt i filtblommor. Trollsländan och text är från tidigare stämpelsläpp och flickan är en hÄngel.
image364

Må gott!
/Sara

Ett till kort

image363


Här är mitt andra DT-kort för de nya stämplarna. Texten "Tack för uppvaktningen" är en äldre stämpel. Alla andra är nya och släpps den 30 juni på Papperskraft i Leksand.Lisa upplyser:  Du har väl inte missat InkyWings härliga scrapstämplar som nu presenteras i Scrappiz-bloggen av deras duktiga designers?
www.scrappiz.se


Tjuvkik på nya stämplar!

I slutet av veckan dök det upp massor av underbara stämplar i min postlåda. Jag ska vara gäst-DT för de nya stämplarna som ska släppas på Papperskraft den 30 juni -1 Juli i Leksand.

Motiven som släpps är gjorda både av av Pii-design och Lisa på Inkywings. Så boka in datumet och kom dit!

image362

Här är mitt första kort jag gjort som gäst-DT. Det är mestadels nya stämplar förutom texterna "Varma kramar" och "Vänner för alltid" som finns sedan tidigare.

Jag kommer att lägga upp kort lite nu och då fram till mässan för att förhandsvisa er de nya stämplarna så håll utkik!

Jag har även startat en alldeles egen blogg på adressen:
Fröken Hamsters funderingar

Avslöjande av gäst-DT

Det är lilla jag, fröken Hamster, som kommer att vara gäst-DT för Inkywings nya stämpelmotiv som släpps på mässan i Leksand den 30 juni-1 juli.


Vem är då jag?

image361

Jag heter Ann-Louice Myhrberg och fyller 31 inom en snar framtid. När jag inte gör av med pengar på pysselsaker utan istället tjänar pengar till framtida måste ha saker jobbar jag som produktionstekniker på Atlas Copco.


Jag gillar det mesta som har med pyssling och skapande att göra. Mina intressen varierar periodvis och just nu är det kortmakeri och stämpling men andra saker jag ägnar tid åt till och från är odling, handarbete och matlagning.


Jag skulle kunna sammanfatta mig själv genom två namn jag har på mig själv: fröken Hamster och fröken Beslutsångest. Det är jag det.


Jag har lätt för att samla på mig saker och blir jag intresserad av en sak så spårar det lätt ur och jag vill ha allt. Min beslutsångest bidrar inte direkt till att minska mina hamstringstendenser. Den gör att jag ibland måste köpa två saker istället för en bara för att jag helt enkelt inte kan bestämma mig. Inte blir det bättre av att min bästa kompis är precis likadan. Så ganska ofta antar fröken Hamster en alternativ skepnad och går omkring på gatorna som fröken Beslutsångest.


När spårade det ur?


Jag hittade av en slump Penny Black stämplar på internet och var sedan fast. Jag är väldigt svag för allt som är sött och gulligt. Sedan sökte jag mer information om stämplar och kom i kontakt med Inkywings hemsida. Jag köpte några stämplar men kom inte riktigt i gång med något skapande på några år.


Jag lurade med mig min bästa kompis till en mässa i Stockholm för några år sedan och det var då allt spårade ur. Vi hade inte ens pengar kvar till bussen så vi fick gå till centralen för att kunna ta tåget hem och på den vägen är det.


Sedan dess har hamstrandet av pysselsaker ökat dramatiskt. Min lika tokiga bästis och jag sporrar nu varandra i både pysslande och inhandling och träffas med jämna mellanrum för att pyssla.


Vad gör jag?


Jag gör mestadels kort men har gjort en och annan LO men det är kortmakeriet som är roligast även om jag måste erkänna att större delen av korten aldrig hittar någon ny ägare. Det är roligt att göra dem ändå.


Korten har en förmåga att hamna i min alldeles egna ego-pärm d.v.s. en pärm som jag förvarar mina kort i som jag kan ta fram och kika i för att få mig på bra humör. Alltså en pärm jag använder i rent egoistiskt syfte.


Min favoritfärg är lila vilket syns på korten jag gör. Hälften av korten är lila och andra hälften är rosa. Jag har som mål att försöka skärpa mig och variera mig lite mer. Men det är svårt att bli av med gamla vanor.


Målsättning?

Jag hoppas att genom att visa er mina kort få några fler inspirerade och fastna i kortmakeriträsket.


Maskar

Här kommer två maskade grattiskort. Det första är en grön hälsning på namnsdagen. Där har jag stämplat med memories dynor  (cube inkpad set) som finns i fyrpack. En färg, fyra nyanser. Jag har maskat dinosaurien och duttat bakgrunden med makeupsvamp.

image359

Här kommer grattis till körkortet-kortet. Jag har maskat lastbilen och placerat tre stycken bilar bredvid varandra.  Det vita mullbärspapperet är infärgat med svart dyna.

image360

Så här maskar man:

  1. Stämpla det motiv du vill ha "längst fram" på det papperet du ska använda.
  2. Stämpla sedan samma motiv en gång till med resterande färg på en Post It-lapp.
  3. Se till att en del av motivet hamnar över den delen av lappen som är klistrig.
  4. Klipp sedan ut motivet på Post It-lappen- det blir "masken". Klipp i linjerna!
  5. Sätt fast masken över det stämplade motivet på ditt kort och stämpla nästa motiv lite över det första.
  6. Ta bort masken och du ser att du fått perspektiv på bilden.
  7. Efter du har gjort detta en gång kan du fortsätta och maska flera gånger.

Det finns också en onlinekurs i butiken. Lycka till med maskarna!
/Sara


Inbjudan igen!

Ännu en variant - här har jag stämplat ett fyllt (bold) hjärta med en färg från Brilliance - Rocket Red Gold - den ger en underbart rödguldaktig skimrande nyans. Över den stämplade jag Lisas underbara nya clearstamps - denna är kalendern från set nr 3  och ringade in datum etc. Ett band, hörnavrundare och så var det klart!

image358

Ha det gott alla - här i Eskilstuna har det varit svalt, lite åska, mycket mulet och lite stänk från ovan men annars så skönt! Man börjar kunna inta stämpelbordet igen.

Chruss

Kramdjur

Kramar kan komma förpackade på många olika sätt. Här är två riktiga kramdjur! Det första är en söt blomster-kotte från Penny Black som ivrigt snubblar fram med sin blomsterbukett. Många härliga djurmotiv finns i butiken.  Kramstämpel från InkyWings.

Till det andra kortet har jag använt ett av alla djuren i Rältas sommarhage, nämligen den gulliga lilla klotgrisen. Blommor och bokstäver är utstansade.

/Ingrid

image356

image357

Ett tittarbidrag.

Det här fina kortet landade i min "datorlåda" häromdagen.
Det är Elisa som gjort ett härligt kort med en av stämplarna hon själv designat.

Elisas systrar
Härligt sommar-lila.

Vilken färg är mest somrig för er? Stämpla gärna något och skicka in så visar vi här i bloggen.
(måste vara med stämplar som InkyWings saluför)

/Lisa

Tös i flätor

Jag är som sagt väldigt förtjust i collagestämplarna från Paperbag Studios och här kommer ännu ett kort med motiv från plattan Dreamer som just nu är min favorit. Här har jag dekorerat kortet med pappersblommor som är fästa med brads. Det finns en mängd olika färger och varianter i butiken. Bokstäverna är utstansade med QK (alfabetet heter Moxie).

/Ingrid

image354

Grönt är skönt

I den svala sommarkvällen har jag suttit en stund i mitt pysselrum. Resultatet har blivit två kort med GRÖNT som bas - en passande färg så här i sommartider. Samtliga stämplar kommer från InkyWings. Flickan är en del av stämpeln Flicka - Collage som jag har klippt ut. Blommor och blad är utstansade.

Glöm inte att scrolla ner i bloggen och läs alla Lisas nyheter. Snart är det t ex dags för den årliga mässan i Leksand, sommarens höjdpunkt!

/IngridRälta har pysslat! :-)

Lite sommarsurr från InkyWings i Rälta....

Sommarbiiiin
Dom här sötnosarna dyker upp i shopen inom kort!  (från Stampendous)Sen har jag fått till en LO med några av dom nya härliga scrapstämplarna i "clear-stamps" material.
Bara ett MÅSTE för dig som scrappar... skönt att ha texterna på Svenska! :-)

Lotteriskrapet

Den långa swirlen under lapparna på vänstersidan är en vanlig monterad stämpel från Heidi Grace som du redan nu hittar i shoppen tillsammans med några andra härliga swirlar och blommor i ett kit. Två olika mysiga kit finns att välja på!Mässan i Leksand närmar sig med stormsteg! Glöm inte att boka in 30 juni - 1 juli i almanackan om du är det minsta i närheten av Dalarna den helgen.... ;-DDD  8 företag finns på plats med dignande bord med läckerheter!
Och nu pratar vi inte mat.... utan stämplar och scrapsaker så klart !;-)
Mer info om tider etc hittar du på www.papperskraft.seDu missar väl inte att vi söker en DT-medlem från Norge just nu!? En varaktig plats på minst ett år. Information om hur du söker etc finns längre ner i bloggen + i shopen under nyheter.Dom nya plattorna med stämplar från PiiDesign har precis landat och inom kort kommer det dyka upp härlig inspiration från InkyWings Gäst-DT som är specialnappad för detta uppdrag. :-) Håll vidare utkik här i bloggen så kommer närmare presentation + kort från henne!

Det kommer även några nya scrapstämplar från InkyWings i det vanliga omonterade gummimaterialet. Alla dessa stämplar släpps till försäljning på mässan i Leksand den 30e juni. Kommer finnas i onlinebutiken kort efter mässan!Hinner ni stämpla något i sommarvärmen? Du vet väl att du får GÄRNA e-maila dina alster till inkywings[snabel-a]inkywings.com så kan det hända att dom dyker upp här i bloggen! :-)

/Lisa

Varma (!) sommarhälsningar

I dag har vi haft 30 grader i skuggan här på Västkusten - helt fantastiskt! Nu på kvällskvisten har det blivit behagligt svalare och då har jag passat på att pyssla lite. Det här kortet fick jag till med spillpapper och stämplar från InkyWings. Blommorna är stämplade på vitt papper, utklippta och fästa på kortet. Bladen är utstansade med Quickutz. En liten sommarhälsning att skicka till en vän kanske?

/Ingrid

image345

Mer bröllop + FRI FRAKT

Säkert är det en hel del par som sagt sitt Ja! till varandra idag. Det är bröllopens tid. Jag har gjort ett bröllopskort som jag vill beskriva för er och utmana er till att "lifta". Här är kortet som det blir färdigt. Jag har använt samma hjärtestämpel i två storlekar och en cirkelstämpel från det senaste "släppet".

image331

Så här har jag gjort:

1. Du behöver cardstock, vellumpapper, embossingpulver, pigmentsilverdyna, silverband och stämplar förstås.


2. Stämpla det stora hjärteparet huller om buller med silverdynan.


3. Stämpla det lilla hjärteparet huller om buller med silverdynan.


4. Vik vellumet runt om cardstocken så det får kortformat. Ta bort vellumet och embossa cirkeln med plantiumEP på vellumet.


5. Riv av kanten på vellumet och dra silverdynan längs med kanten. Häll EP på och embossa.


6. Lägg vellumet över cardstocken och sätt band runt så de två papperna "sitter ihop". Klart!


Glöm inte att det är FRI FRAKT ett par timmar till för att fira Svenksa flaggans dag!

Njut av sommaren!
/Sara

Erbjudande på Sveriges Nationaldag!

Vi måste väl hylla vårt härliga land och InkyWings firar
med FRI FRAKT hela dagen den 6e Juni. HURRA HURRA HURRA HURRA!

(beställningar från utlandet får rabatt på frakten med den summan det skulle ha kostat att skicka inom sverige!)

Jag justerar detta manuellt om du skriver följande rabattkod i morgon på din beställning: 6JUNI-FRIFRAKT

Vad finns hos InkyWings?
Vi har en härlig linje med egna omonterade stämplar, nu även "scrapstämplar" samt en liten kollektion med sk. Clear Stamps med scrap-tema. *Du har väl inte missat dessa härliga stämplar*???
Rejäl påfyllning kommer inom kort, men det finns fortfarande kvar!

Nya omonterade stämplar kommer släppas på Papperskraft i Leksand. En liten hint är att det kommer fler motiv från populära PiiDesign + några fler "scrap-stämplar" som vanliga omonterade.

Vi har även ett bra utbud med stämplar från företag i USA - tex Penny Black, Stampendous, Paperbag Studios, Eureka, Posh Impressions, Tim Holtz mm.

Förutom stämplarna finns en hel del tillbehör som stämpeldynor, pennor, brads, öljetter mm. Vi siktar på att få ett brett utbud av stämpeldynor i många färger!

Hos oss kan du även göra din personliga "baksidestämpel" utifrån våra färdiga förslag.

VAD GÖR DU I SOMMAR?
Befinner du dig kanske i Dalarna på semester? Då måste du passa på att boka in *Papperskraft* Stämpel & Scrapmässa i Leksand. Det var här allting började en gång i tiden - nämligen sommaren 2001. Då höll vi Sveriges första "mässa" i Rälta strax utanför Leksand. Vi var 15 (!) entusiastiska tjejer som pysslade och shoppade i dagarna två.... tänk vad det utvecklats sedan dess! Very Happy Mer info om mässan hittar du på:
www.papperskraft.se

Bor du i Norge? Missa då inte att InkyWings söker en ny DT-medlem från Norge som kan hjälpa oss i minst ett år framöver. Info finns i butiken under nyheter samt i bloggen!

Glöm inte att hålla koll på bloggen samt hemsidan om du vill ha koll på vad som händer hos InkyWings! Very Happy

Annorlunda inbjudan?

Jag satt och tittade i en av mina favorittidningar, Australian stamping and papercraft och där var ett mysigt upplägg med sommartema som jag genast norpade och gjorde om till bröllopstema!
Man gör det som en liten naggande god bok på tre ark. Mina mått är 22 cm * 9,5 cm, 14,5 cm * 9 cm och den sista biten är 10 * 9 cm och sedan river du på den stora biten längst till höger, mittenbiten nederst och minsta biten överst.

Självklart kan du göra den hur stor eller liten du vill - jag har anpassat den efter stämplarna.

Sedan stämplade jag med encore pink och embossade med clear detail pulver. Drog med dynan runt alla kanter utom själva ''ryggen'' och doppade i EP och embossade. Vek in en kant på ca 1 cm och häftade ihop alla tre sidorna med band (privat) och röda staplers. Sedan en bit band med hjärtan på de 2 översta korten och det var klart!

Nu kan man redan i hjärtanen ge en liten hint om vilka de är som är så kära, eller så lyfter man på det arket och skriver en liten text till vänster om brudparet, vem, var och när etc. Och på sista fliken så kan man skriva den smarriga menyn kanske?
Samtliga stämplar finns hos
InkyWings !Sen hoppas jag vi 3 svenska DT'are snart får en norsk kollega - du har väl inte missat Lisas efterlysning nedan?
Heja Norge!

Ha det bra ute i sommarvärmen!
Chruss

Collagestämplar

Paperbag Studios gör underbara collagestämplar som jag fallit pladask för. Ett extra plus är att man kan köpa hela plattor omonterade stämplar och då får man flera motiv till mycket bra pris. Stämpeln på kortet nedan kommer från en platta som heter DREAMER. Jag har stämplat med brun vattenfast dyna och sen färglagt de två tjejerna med distressrefiller i milda nyanser. Bakgrunden och cirkelstämpeln med texten  Vänner för alltid kommer från InkyWings egen linje. Blommorna är lösa pappersblommor som jag fäst med gluedots och sen satt en liten prick glitterlim i mitten.

/Ingrid

image328

InkyWings söker... + har nyheter!

Jag söker *dig* som bor i Norge och har lust att vara med i InkyWings DT.


Ditt uppdrag:
Att med jämna och ojämna mellanrum skapa kort och andra alster (LO?) med framförallt stämplar som InkyWings saluför. Mestadels InkyWings egen linje men även lite av övriga stämplar. Ibland finns även tillgång till lite andra produkter mm att testa. Ditt åtagande är att skapa 4-10 alster / månad ungefär och du förbinder dig att vara kvar hos InkyWings minst 1 år (till som -08).


Du ska vara:
Positiv och älska nya utmaningar. Jag vill att din *stil* på kort är lite mer "ombonad och dekorerad" och att du törs använda egna idéer och prova nya saker men ändå ha en viss struktur på dina alster. Du är tjej eller för all del kille (!) mellan 25 och 70 år. :-) Det är bra om du inte har andra DT-uppdrag. Ett stort PLUS kommer vara om du även scrappar och kan tänka dig att både göra kort och LO med hjälp av mina stämplar!


Du söker så här:
  E-maila mig på: 
[email protected]   och skriv DT-Norge i rubriken. I ditt meddelande beskriver du kortfattat dig själv och varför du vill ha det här uppdraget.  Du ska känna att du kan komma överens med mina övriga 3 DTs. (läs gärna om dom här i butiken under Design Team)


Bifoga följande:
   
* EN bild (max 300kb) på ett stämplat väldekorerat kort som du gjort nyligen.
* FEM länkar (direktlänkar) till kort eller LO du har gjort. Dessa skall vara representativa för den stil du har när du skapar.  Jag finns reggad på Scrapping.no samt  Rubberstamps.no  så där kommer jag åt bilder ifall du vill länka dit. Det går även bra att länka till en egen hemsida eller din blogg. KOM IHÅG att det måste vara en *direktlänk* så bilden är det som kommer upp när man klickar på länken!


Ansök senast:
  den 1a Juli.  OM jag hittar *den rätta* nya DT-medlemmen bland er som söker så kommer detta att annonseras i början av Augusti. (med reservation för semestrar etc)  Alla som ansöker kommer få ett svar att mailet nått fram till mig.Nu har vi sökt en DT och så ska jag även berätta att InkyWings kommer få en Gäst-DT under Juni/Juli som ska få vara med och presentera ett gäng nya stämplar från PiiDesign. Vem hon är kommer ni få reda på strax innan mässan i Leksand (helgen efter midsommar) så håll ögon och öron öppna... kanske tisslas det och tasslas redan där ute i buskarna? :-)

Om någon av dom andra slutar? Näe, det tror jag inte - dom vill jag behålla en stund till! :-DDD

Härlig sommar på er!
/Lisa