Erbjudande på Sveriges Nationaldag!

Vi måste väl hylla vårt härliga land och InkyWings firar
med FRI FRAKT hela dagen den 6e Juni. HURRA HURRA HURRA HURRA!

(beställningar från utlandet får rabatt på frakten med den summan det skulle ha kostat att skicka inom sverige!)

Jag justerar detta manuellt om du skriver följande rabattkod i morgon på din beställning: 6JUNI-FRIFRAKT

Vad finns hos InkyWings?
Vi har en härlig linje med egna omonterade stämplar, nu även "scrapstämplar" samt en liten kollektion med sk. Clear Stamps med scrap-tema. *Du har väl inte missat dessa härliga stämplar*???
Rejäl påfyllning kommer inom kort, men det finns fortfarande kvar!

Nya omonterade stämplar kommer släppas på Papperskraft i Leksand. En liten hint är att det kommer fler motiv från populära PiiDesign + några fler "scrap-stämplar" som vanliga omonterade.

Vi har även ett bra utbud med stämplar från företag i USA - tex Penny Black, Stampendous, Paperbag Studios, Eureka, Posh Impressions, Tim Holtz mm.

Förutom stämplarna finns en hel del tillbehör som stämpeldynor, pennor, brads, öljetter mm. Vi siktar på att få ett brett utbud av stämpeldynor i många färger!

Hos oss kan du även göra din personliga "baksidestämpel" utifrån våra färdiga förslag.

VAD GÖR DU I SOMMAR?
Befinner du dig kanske i Dalarna på semester? Då måste du passa på att boka in *Papperskraft* Stämpel & Scrapmässa i Leksand. Det var här allting började en gång i tiden - nämligen sommaren 2001. Då höll vi Sveriges första "mässa" i Rälta strax utanför Leksand. Vi var 15 (!) entusiastiska tjejer som pysslade och shoppade i dagarna två.... tänk vad det utvecklats sedan dess! Very Happy Mer info om mässan hittar du på:
www.papperskraft.se

Bor du i Norge? Missa då inte att InkyWings söker en ny DT-medlem från Norge som kan hjälpa oss i minst ett år framöver. Info finns i butiken under nyheter samt i bloggen!

Glöm inte att hålla koll på bloggen samt hemsidan om du vill ha koll på vad som händer hos InkyWings! Very Happy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback