Bloggreklam!

h?nglabanner

Måste bara få sticka in och berätta att hÄnglarna fått en egen blogg!
http://hanglar.blogg.se/

Kika förbi och kolla in utmaningen!  :-)


Sista förhandstitten...

Här är sista förhandstitten på motiv - ni har inte sett alla och kommer inte få se alla.... - lite spänning måste vi spara till onsdag - visst?

Kanske, *om ni har tur* så laddar Design Teamet något här i bloggen i morgon tisdag som dom stämplat med nya stämplarna. Allt beror på om posten varit snälla mot dom idag eller inte.... ;-)

Nu ska vi se.... något mer som Elisa designat kanske?? Roligt att ni gillar collage-motiven!

7504j

och ett par andra stämplar som jag själv designat....

7601g7615k

That's all folks! :-)

Kommentarer som inkommit på någon av dessa inlägg om förhandstitt på senaste motiven kommer med i en dragning i morgon tisdag. Du måste ha gjort ditt inlägg senast kl. 09.00 tisdag morgon för att komma med i dragningen. Vinsten är hemlig men det ryktas att det är stämplar i potten.... ;-)

Ha en härlig dag!

Nu ska jag se om jag hinner bekräfta lite mer ordrar innan dagen är slut. Fick hastigt rycka ut och mata en lamm-unge i granngården. Mysigt så ni anar inte. Såååå söt!

/Lisa

Det ryktas att ni väntar?

hihi....  det var nästan roligt att komma med små aptitretare så här....
Har iallafall bestämt att det stora släppet blir på ONSDAG nu till veckan!
Vet inte hur många stämplar det är totalt, men ett gäng blir det. Både Collage och Scrap, så jag hoppas det kommer passa alla smaker. Det har varit ett nöje att få ta fram dom iallafall.

Vill ni se något mer?


Ett litet collage kanske?


Något som Elisa designat?

Tja, det kanske jag kan stå till tjänst med....
här kommer det......7512i

Det kom med en liten svans där till höger från en text, den får ni bortse ifrån..... läckert va?
Här har ni en underbar liten flicka som passar till dop, födelsedagar, namnsdag eller varför inte ett kort till vilken mamma eller mormor som helst i din närhet? Kanske påminner det dom om deras barndagar?  Du bestämmer - och det är bara din fantasi som sätter gränsen!
Design är som sagt Elisa Wall.

God natt med er där ute!
Lisa

oj oj oj

Nu har jag hållt er på sträckbänken va?
Det var faktiskt inte meningen, men jag har haft fullt upp idag så NU kom jag på att jag ju har lovat en liten smygkik även idag. ;-)  Så här gott folk kommer det ni kanske (?) väntat på!

image250image251image252

Ja, det var några till det....  kanske får ni se en härlig collage-stämpel från Elisa ikväll.... om jag kommer ihåg det! ;-) Ni får väl ta och kommentera lite så kanske ni påminner mig. HEHE.

/Lisa

Kvällens utlovade....

Här kommer den.... nån som vill se?

Ytterligare en härlig collage-stämpel designad av Elisa Wall.  Visst är dom bara *underbara* ??!!!

7511J

Har vi någon musikälskare här kanske? Eller varför inte till ett kort med tema sång och dans? Till en uppskattad musiklärare eller ett barn som ska få börja spela gitarr? Uppslagen är många - du gör det möjligt med din fantasi!

Ha en härlig lördagkväll med er nu!
/Lisa

Nya retstickor....

Jag lovade ju lite mer förhandstitt så här kommer ett par stämplar till som
släpps till veckan. (trol. onsdag)

7613e7604G7517L

Och som sagt... om du kommenterar under någon av dessa "sneak peaks" som visas nu innan stämplarna släpps så har du chans att få gotta dig åt en liten vinst! ;-)  Jag drar en eller ett par "inläggare" som får en liten överraskning i brevlådan.  

Du får GÄRNA berätta vad du tycker om det du ser! 
Dessa ovan är design: E.Nygårds. ;-)
Till kvällen ska jag visa nån mer som Elisa har gjort.  Tulpanen i förra inlägget är föresten Elisas härliga skapelse!

/Lisa

Hur många är nyfikna i en struts?

Någon?

Satt och lekte lite med dom nya motiven och det blev så här med ett av dom.
(tulpancollaget i ruta är ett motiv + att texten "Tulpan" nere till höger är ett annat motiv)

Tulpankort

Nått som faller i smaken? Hoppas det.
Stämplade tulpanen (blomman alltså) med Staz-on på glansigt papper och tog sedan ett par
adirondack-dynor och strök i olika fält tvärs över - klippte sedan ut rutan och monterade på kortet .

Det var allt för i kväll vänner, förmodligen kommer det nått mer i morgon. ;-)

/Lisa

Sneak Peak på något nytt

Det har varit hektiskt värre denna vecka och igår började en ny förkylning smyga på mig, (suck) därför har jag väntat lite med släppet av dom nya stämplarna som jag pratat om.

Men nästa vecka kommer dom! Det är ett som är säkert.
Funderade om ni kanske ville ha en liten tjuvtitt på vad som kommer? Häng med här i bloggen över helgen så kanske det droppar in ett och annat.... och det vore underbart att få höra vad ni tycker om motiven!!
Kommentarer kanske belönas.... det är sånt där man alltid ska chansa på när det är nyheter på G. ;-)

Här är första förhandstitten - motivet är gjort av Elisa Wall.
7502L
/Lisa

Info om mässan i Gävle

Har totalt glömt av att sprida lite mer info om mässan i Gävle den 19e Maj så här kommer den informationen som Åsa (en av arrangörerna) själv har skrivit:

Vi ordnar scrapmässa i Gävle den 19 Maj-07
Vi håller till i Kvarterslokalen på Trumslagarvägen i Bomhus, Gävle.
Öppettider: 11-16
Fri entré
Ev. kommer det vara ett par Demo.

Anmälda företag:
InkyWings
hÄnglar&stÄnglar
Scraphönan
Lilla Handarbetsboden
Pappersvinden
Betrakhta
Rena Rama Verkstan

Buss nr 2 från Rådhuset mot Bomhus stannar precis vid Trumslagarvägen, för er som vill ta tåg och/eller buss.
Parkeringar finns både vid förskolan och skolan i närheten, plus en del vid bostadsparkeringarna, för er som tar bilen.

Så nu vet ni vad ni ska boka in i almanackan framöver!

Glöm inte heller PAPPERSKRAFT i Leksand helgen efter midsommar! Info finns på:
www.papperskraft.se

/Lisa


USA-beställningar på G

Den 30e April (måndag) beställer jag från:  Stampendous + Tillbehörskatalog nr 1.
Din beställning och betalning måste vara *mig tillhanda*  SENAST söndag kväll (den 29e) för jag kommer skicka in beställningen på måndag förmiddag.

Stampendous har precis kommit ut med nya monterade, clearstamps + class-a-peels. Finns på deras hemsida! Kom ihåg beställningsnummer och namn på varan när du beställer. Svensk prislista finns i InkyWings onlinebutik.
Jag *hoppas* jag hinner få hem Stampendous innan mässan i Gävle, i så fall kan jag leverera fraktfritt till dig om du planerar att komma till mässan!

Har idag hunnit packa en del ordrar - butiken är uppdaterad med hur långt jag kommit! Fortsätter packa ikväll + i morgon och bekräftar så fort jag hinner.

/Lisa

Titta vad som kommit till bloggen!

Det har droppat in lite kort då och nu men eftersom det blev som det blev i påsk så har jag inte orkat ladda upp något förut. Nu kommer dock det en hel del skojig inspiration i samlad trupp.

Från Lisa Nilsson:


Från Inge Groot:
     

Från Helena Påhlsson:
 

TUSEN TACK!! Det är så himla roligt att få se era alster!!

Har jag glömt någon eller något alster så tjoa till - det har i såfall inte varit min mening utan bara en liten lätt sinnesförvirring mitt i allt kaos. :-)

Läs även inlägget nedanför detta - det gäller denna vecka! (iallafall början av den)

/Lisa

23 April...

Idag var planen att sätta igång och jobba igen, men jag har en dotter som vaknade med hög feber inatt så det blir hon som går i fösta hand idag och ett par dagar framöver!

Det är många ordrar som kommit in och jag ska göra mitt bästa för att packa och bekräfta så fort det bara går. Dom personliga har inte blivit utskickade ännu men även dessa skall göras i ordning dom närmaste dagarna och sändas iväg. Det får bli kvällsjobb tills jag har kommit ikapp.


Jag påminner än en gång - orkar du inte vänta så e-maila ett svar på din order att den skall avbeställas så plockar jag bort den. Annars räknar jag med att du orkar vänta tills jag packat och bekräftat. :-)   TACK för ditt tålamod, det blev en mycket annorlunda påsk här hemma som du kanske förstår.


Jag vill passa på att tacka alla för ett underbart stöd under denna period jag har haft stängt. TACK alla underbara människor där ute!!


Har du inte varit förbi DT-Galleriet (länk längst upp på sidan till *inspirationsgalleri*) så gör det! Kika in under en mapp som heter nått med *ALTERED* så hittar ni helt nya spännande saker som mitt DT gjort.  Glöm inte att följa med även här i bloggen, nya härliga alster laddas upp titt som tätt!

/Lisa


Inte bara kort ...

Stämplar kan man använda till mycket! Idag har jag klätt in en anteckningsbok i papper à la InkyWings.

image235

Insidan:

image236

Så här gjorde jag: Jag plockade försiktigt bort spiralen på en färdig anteckningsbok för att frilägga pärmarna och måttade ut två papper med lite marginal runt om. Sen har jag använt en teknik som heter "Resist". I det här fallet utgick jag från vitt papper, stämplade
Bokstavssoppa över hela ytan med embossingdyna och embossade sedan allt med clear EP. Därefter färgade jag in en brayer (gummiroller) med Distressdyna (Shabby Shutters) och brayade över ytan. När jag fått färg på hela pappret lade jag ett vanligt kopieringspapper över det hela och gick över ytan med styrkjärn tills dess att embossingen smält. Tog sen bort skyddspappret. Man kan säga att det funkar ungefär som batik ifall någon har testat det. Placerade sen mitt bokstavpapper på pärmen och markerade för hålen, som jag sedan stansade ut med hjälp av en hålpipa. När det var klart klädde jag in pärmarna och vek in kanterna och trädde sen på spiralen igen. För att det ska se snyggt ut även när man öppnar boken klistrade jag ett enfärgat papper på insidan av pärmen. Blommor i ruta har jag stämplat på ett separat papper och färglagt med Distress-refiller innan jag klippte ut motivet och fäste det på framsidan av boken. Lite gult glitterlim i blommornas mitt, men det syns inte så bra på bilden ...

Ha en bra vecka!

/Ingrid


Ett motiv - två kort

Tänk så olika två kort kan bli, även om man använder samma stämpel! Till de här korten har jag utgått från ett InkyWings-motiv som heter Blomma i ram. Den snirkliga bakgrunden på det första kortet är en stor stämpel från Penny Black som heter Scroll Background (en av mina favoriter). Blomman är maskad och jag har svampmålat bakgrunden med Adirondack-dyna (Stonewashed).

På det andra kortet har jag lekt med färg. Stämplade motivet flera gånger på olikfärgat papper, klippte och klistrade.

Har DU kanske gjort något kort med just det här motivet? Då vill vi jättegärna se det och lägga ut det här i bloggen.

E-posta ditt bidrag till inkywings[snabel-a]inkywings.com

Ha det gott!

/Ingrid

image230
image233

Blommor och bokstäver

Bokstavssoppan som jag använt till bakgrunden är ett nygammalt motiv som funnits tidigare och nu kommit tillbaka i sortimentet i begränsad upplaga. Om det finns stort intresse för motiven så kommer de att stanna i produktion! Blommorna är målade med Distress refiller.

/Ingrid

image229

Bästa vänner

Det behöver ju inte vara födelsedagar eller andra högtider för att man ska skicka ett kort till någon man tycker om.  Tänk så roligt det är att få post i lådan utan någon speciell anledning, "bara för att" liksom. Här har jag gjort ett kort med en stämpel från Paperbag Studios, närmare bestämt arket "Laugh", där det finns många fina motiv till förmånligt pris.

/Ingrid

image228

Lilla snigel

Idag har det varit en riktigt solig och härlig dag med sommartemperaturer och jag har förstås passat på att vara utomhus så mycket som möjligt. Men mot kvällen hamnade jag vid mitt pysselbord och fick till ett par kort med vårtema. På det här kortet har jag använt motiven Snigel Liten och Vårhälsningar.

Njut av våren!

/Ingrid

image227


VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!
InkyWings kommer ha stängt även vecka 16 - dvs ända fram till 22 april pga mammas bortgång. Prio 1 kommer att läggas på personliga stämplar + redan betalda ordrar OM jag känner att jag orkar! Ber om ursäkt för att detta kommer innebära förseningar för era ordrar.  Om du inte har möjlighet att vänta så emailar du bara ett svar på din lagda order och talar om att du vill avbeställa ordern så fixar jag det. I annat fall så kommer personlig bekräftelse så snart jag orkat börja packa ordrar igen.  Nya stämplar släpps istället troligen vecka 17.
/Lisa


Sommarvärme!

Nu har den kommit på riktigt (!!!??????) den härliga värmen. Jag dras ut i solen och min pysseltid inne är väldigt begränsad. Tur då att jag gjorde några kort förra helgen ( när det snöade här...) som jag kan visa upp för er idag.

image225

Nyckelpigan är stämplad först på det blå kortpapperet, sedan stämplade jag den på ett vitt papper, färglade och klippte ut. Den är fäst med 3D-kuddar.

image226

Två bilar är vänner. Vänskap är en del av den nya stämpeln "Vänskap är en gåva".

Njut av sommarvärmen och ta vara på dagarna!
/Sara

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!
InkyWings kommer ha stängt även vecka 16 - dvs ända fram till 22 april pga mammas bortgång. Prio 1 kommer att läggas på personliga stämplar + redan betalda ordrar OM jag känner att jag orkar! Ber om ursäkt för att detta kommer innebära förseningar för era ordrar.  Om du inte har möjlighet att vänta så emailar du bara ett svar på din lagda order och talar om att du vill avbeställa ordern så fixar jag det. I annat fall så kommer personlig bekräftelse så snart jag orkat börja packa ordrar igen.  Nya stämplar släpps istället troligen vecka 17.
/Lisa

Triss,systerkärlek och info

image223

Skojkort till nyblivna trillingföräldrar kanske?
Vagn och hjärta är lackade men det syns lite dåligt i scannern så ni får ta på er de speciella lackglasögon som vi använder...

image224

Jag tycker Lisas små ordstämplar passar ypperligt på det här prickiga papperet!!!
En kärleksförklaring till en syster är inte så dumt eller hur? Satt o lyssnade på ett gäng tonårstjejjer där en beklagade sig över sin lillasyster som var så larvig och barnslig men bra att ha ändå... :-D.

Ibland behöver man bara höra något för att fantasin ska komma igång, ibland tittar man i tidningar på både kort och annonser eller surfar på nätet och vips - kommer kortet flygande inne i huvudet och då gäller det att ha papper och penna till hands för att komma ihåg allt.

Hur gör du för att komma ihåg dina idéer??? Har du något bra tips att delge oss?

Chruss


VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!
InkyWings kommer ha stängt även vecka 16 - dvs ända fram till 22 april pga mammas bortgång. Prio 1 kommer att läggas på personliga stämplar + redan betalda ordrar OM jag känner att jag orkar! Ber om ursäkt för att detta kommer innebära förseningar för era ordrar.  Om du inte har möjlighet att vänta så emailar du bara ett svar på din lagda order och talar om att du vill avbeställa ordern så fixar jag det. I annat fall så kommer personlig bekräftelse så snart jag orkat börja packa ordrar igen.  Nya stämplar släpps istället troligen vecka 17.
/Lisa
Kortvecka eller kort vecka...(+ info)

Tolkningsfråga eller hur ;-D
Själv har jag kort vecka på jobbet och kortvecka i pysselverkstaden :-D
Lisa har plockat fram ett par äldre stämplar  i nyproduktion, bl a siffersoppan här nere.
Den är användbar på många sätt, kanske till en nybakad student med mattedille? Eller till någon som inte vill höra talas om en ålder när han/hon fyller? Eller ett skojkort till någon? Användbarheten är oändlig tror jag, om man tänker på all fantasi som många kära bloggläsare har!

image222

Ha det bra där ute - vi vaknade till ett par cm snö som har smält bort nu - så nu tror jag på våren här i Mälardalen med omnejd!

Chruss

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!
InkyWings kommer ha stängt även vecka 16 - dvs ända fram till 22 april pga mammas bortgång. Prio 1 kommer att läggas på personliga stämplar + redan betalda ordrar OM jag känner att jag orkar! Ber om ursäkt för att detta kommer innebära förseningar för era ordrar.  Om du inte har möjlighet att vänta så emailar du bara ett svar på din lagda order och talar om att du vill avbeställa ordern så fixar jag det. I annat fall så kommer personlig bekräftelse så snart jag orkat börja packa ordrar igen.  Nya stämplar släpps istället troligen vecka 17.
/Lisa

GLAD PÅSK

önskar Lisa, Ingrid, Christina och jag er!

(Bakgrunden är en GRID och äggskalen är stämplade på stickerspapper.)

/Sara

image221

PÅSKSTÄNGT

Påskstängt hos InkyWings till den 15e April.

OM jag orkar så öppnar jag igen den 16e på måndagen - besked kommer på hemsidan och här i bloggen om det blir stängt längre.  Jag fick nämligen besked i morse att min mamma gick bort i natt. Några rader om detta finns att läsa i min personliga blogg för den som inte vet bakgrunden.

/Lisa


GLAD PÅSK!

Jag vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!

Pyssla, ät ägg och var rädd om varandra där ute!

Idag (skärtorsdag) håller jag på att packa ikapp det som inkommit fram till nu så inget ska bli liggandes under min ledighet. Jag håller dock koll på betalningar som kommer in och postar brev under nästa vecka!

Jag har inte hunnit stämpla något påskkort att lägga ut här, men vem vet... det kanske kommer? I morgon bör vara en hyfsat lugn dag så kanske blir det även lite pyssel.... hoppas ni alla får chans till det !

Glöm inte att hålla utkik i bloggen + på hemsidan när vi öppnar igen den 16 april. Någon gång under den veckan så kommer jag presentera mycket underbara Collage-motiv designade av Elisa Wall. 
Lite annat skvaller på motivfronten är att det kommer ytterligare scrap-stämplar framöver, har ett helt ark på G där. Sedan har jag beställt fler motiv från PiiDesign och dessa kommer släppas i sommar - troligen till Papperskraft i Leksand.  Så det händer just nu väääldigt mycket på stämpelfronten! :-)

Brun höna

Här kommer ett påskkort i brun ton. Hönan är stämplad på bakgrund gjord mha walnut ink. Därefter har jag färglagt med distresser. Samma höna fast i liten storlek är stämplad huller om buller på kortstommen. Flourishen är från Bosskut och glad påsk har jag skrivit själv i en av de nya scrapstämplarna.

Ha en bra dag,
Sara

image220

Puss i påsk!

Ännu ett i raden av påskkort. Här med nalle och flower ribbon från Penny Black tillsammans med härligt våriga distressfärgerna Mustard seed och Worn lipstick.

På återseende,
Sara

image218