Hoppsan, dom var visst TVÅ!

Visste att det skulle komma en julpappers kollektion, men att det skulle komma TVÅ hade jag missat. :-)
Skoj överraskning eftersom dom föll i smaken båda två.

Vad sägs om en lite mer "vintage" serie - Nöeloch en härligt pastellig vintermysig serie - Winter Joy.Alla serier har givetvis massa tillbehör som stickersark, journalingblock, rubons etc som Bo Bunny brukar ha. Mycket härligt att vänta i höst alltså.


whoo-ligans

Vad sägs om den här söta lilla spök-serien från Bo Bunny?Vill ni se mer av serien och av dom andra nya serierna så surfa in på
Bo Bunnys blogg!

Mer Bo Bunny

Lite mer surfande upplyste mig om att hela FEM serier papper släpps på sommarens CHA!

Här är en sneak från ytterligare en av serierna.Lite skol-tema, passar perfekt för skolstarter mm i höst!
Dom två andra serierna som jag inte visat ännu är en med halloween-tema och en med julpapper. Döläckra även dom. Ska nosa upp lite bilder åt er. :-)SVAR PÅ FRÅGA ANG. STÄMPELTÄVLINGEN:

Om man får färglägga sin stämpel. Både ja och nej. Orginalet som skall användas ifall jag vill tillverka en stämpel utav just din bild kan INTE vara färglagt. Men vill du göra en egen kopia och färglägga och skicka med går det utmärkt. Orginalet får dock inte vara annat än svart och vitt. Är dom ej det kommer dom automatiskt att ratas när vi går igenom bilderna.

/Lisa

Sommarens nyheter

Surfade runt lite och ramlade över nyheter från Ranger och BoBunny!

Kolla här vad som släpps på sommarens CHA-mässa! Jag kommer beställa hem dessa så fort jag har möjlighet!

Bo Bunny - minst två nya serier, dessa hittade jag nu, kanske släpps det fler?

Nytt verkar vara dessa "collection packs" vilket är smidigt för den som vill ha alla papper i serien i en smäll. :-)

Hos Ranger hittade jag lite smått och gott, bl.a detta:


TAGS! Kan man aldrig få för många av - smidigt när man vill göra nått "litet" eller öva. :-)


Multi-medium i dom små "stickles-flaskorna". Smidigt med mindre förpackning som inte torkar ihop innan man hunnit använda allt. Man kanske bara vill "testa lite" och då kan en burk vara både för stor och för dyr. Bra tänkt!


Inte helt oväntat! Stickles i dom nyaste distress-färgerna. TACK Tim! :-)

Och vet ni... jag har sett sneak peaks på Tims nya stämplar, nya sizzix-dies mm oxå och det är helt uuuuunderbara saker!!! Vill du oxå se? Spring då till Tims egen blogg - han presenterar dom bäst själv. :-)
http://timholtz.typepad.com/my_weblog/

InkyWings tar semester v.30 + 31 och då är både webbutik och lager helt stängt. Åter igen v.32 på halvfart - dvs jag går in och jobbar undan någon dag per vecka. Alla ordrar som inkommer v.30+31 som beställs mot faktura (ENDAST!) och håller vikten under 2kg skickas fraktfritt. :-) Gäller ej förhandsbeställningar eller personliga stämplar. (endast försändelser inom Sverige) Hänger hela din order på en specifik vara måste du vara tydlig med hur ordern skall behandlas om den varan är slut! Jag packar och skickar i turordning från v.32 när jag börjar jobba igen och det utgår alltså inga bekräftelser på dessa ordrar.

TÄVLING! Designa stämplar.

Tycker du om att rita, teckna eller skriva vackert?
Då är den här tävlingen absolut för dig. Du kan vinna dina egna motiv som stämplar.


Hur gör jag? Du ritar, tecknar eller skriver i svart på vitt papper och skickar in dina bidrag till oss via vanlig snigelpost. Ju bättre original desto större chans att vi vill och kan använda oss av just din bild! (använd inte bläck, blyerts, färgade papper, randiga papper etc) Vill du ha dina orginalteckningar i retur, skickar du med ett frankerat kuvert med din adress på så postar vi dessa när tävlingen är över. (runt den 1 september)

Tävlingstid: vi behöver ha ditt/dina bidrag senast måndagen den 16 augusti.

Vem kan skicka in? Alla kan skicka in. Var NOGA med att märka alla dina bilder med namn och adress så vinsten tillfaller rätt person.

Vilken typ av motiv?  I princip vad som helst som du tror flera skulle kunna vara intresserad av att stämpla på sina kort! Kanske saknar du något i InkyWings sortiment?

Om jag inte kan teckna eller skriva, men ändå har förslag på motiv och texter? Då får du gärna skicka in dessa förslag till oss! Då går det bra att e-maila till oss på: inkywings *snabel-a* inkywings.com  Om vi gör en stämpel utifrån ditt förslag så skickar vi dig en färdig stämpel!

Jag (Lisa) och Design Teamet kommer att gå igenom dom bidrag som kommer in och se vilka motiv vi tror kan passa som nya stämplar hos InkyWings. Det är viktigt för oss att det passar in i vårt övriga sortiment och att vi känner att motiven har en framtid som stämplar.

Om vi vill använda ditt motiv som stämpel så kommer jag att meddela dig om detta INNAN stämpeln tillverkas! Har du inte hört något om dina inskickade motiv före den 1 september så passade tyvärr inte dina motiv för oss den här gången.

VINSTEN: Om vi vill använda ditt/dina motiv så får du dessa som färdiga stämplar (omonterade). Och inte nog med det, du kommer få *alla* nya stämplar som tillverkas i samband med denna tävling! Om det blir ett ark eller kanske två ark - ja, det vet vi inte i dagsläget, men det kan således bli en ganska spännande vinst. :-)

DET FINSTILTA: InkyWings har rätten att använda sig av ditt motiv för att tillverka gummistämplar i valfri storlek utifrån orginalet.  Endast motiv som plockas ut som "vinnare" i den här tävlingen kommer användas, övriga motiv kastas eller sänds tillbaka (om du skickat med kuvert/porto) och får inte att användas vid något annat tillfälle av oss. Är du en av dom som vi plockat ut som vinnare och vill använda motiven från så meddelas du om detta innan vi tillverkar några stämplar. InkyWings har då ensamrätt på att tillverka stämplar från detta motiv, du kan således inte skicka samma motiv till någon annan stämpeltillverkare.
Ditt motiv används inte till något annat än gummistämplar av oss. I vår katalog (som vi har med oss på mässor) samt på internet kommer ditt namn stå som Designer vid just "din" stämpel. Vilket namn som presenteras avgör du själv. Ingen annan ersättning utgår än ovan beskrivna Vinst. Stämplarna kommer ingå i vår vanliga kollektion (katalog) utan tidsbestämt slutdatum.

Indianer och blommor

Det går inte att kalla sommaren för indiansommar ännu - men vi kanske kommer att få en fin avslutning när det väl är dags!Skar ut en triangel och satte en bit av det mönstrade på baksidan också så att när jag skar upp en flik och vek ''tältduken'' åt sidan så syntes detta mönstrade också.
Lite bokstavstickers, pärlor till rökpuffar och en liten halvpärla i hennes hårband, eller vad det nu heter på indianvis :-D
Indianskan kommer från The Greeting Farm och är målad med MCP-tekniken, dvs pigmentpennor och lösningsmedel.Av masken jag gjorde i Tim H papper häromdagen - plockade ut blommorna och la dem på vitt papper och sprayade glimmer mist chalk, stämplade en text från Tim H som jag tycker är rätt finurlig egentligen - det är ju just så man ska göra :-D

Ha det bäst!
Chruss


Göra egna masker

Hallå - hur är det i värmen? Var rädda om er och drick mycket vatten! Här i Mälardalen är det varmt och torrt, tropiska nätter och lite svårt att sova men det är skönt att vi fått en sådan sommar!

Jag ska visa hur du kan göra egna masker med hjälp av dels Tim H och dels clearscraps''plast''.Överts är det Tim H - det innehåller 2 st maskpapper och ett underliggande fästark, precis som de färdiga masker som säljs. Den undre är det ark (12'') från clearscrap.
Skillnaden på dem är att Tims är tunnare, en aning aning lättare att få dit färg medan clearscraps med fördel kan användas till att doddla med om man vill.
Att göra egna masker är lite roligare än att köpa färdiga som finns, du kan anpassa dem mer till dina projekt, som kortmakare kan du göra masker som inte är stora utan mer lagom för ett kort.
Plus att man får ju en unik mask!


Clearscraps mask har plastöverdrag, jag gjorde helt enkelt så att jag klippte ut en lagom bit, tog bort skyddspapperet och vips var det klart att använda.Skyddet sitter på båda sidorna.Jag testade dessa 3 dies från Sizzix och Tims kollektion.Började med ''snurklorna'' och den hårdare plasten från clearscraps.
Mallen som blir, dvs den uppe till höger kan du nu spraya, svampa, doddla och allt vad du kan tänkas htta på. Är det bara den ena du vill ha så kan du klippa isär dem eller lägga ett papper över den ena.
De små som s a s kom ur mallen, de kan du sätta direkt på ditt alster, måla dem eller använda dem som mall också, lägg dem på ett papper och spraya.

Iom att det är lite hårdare plast så rekomenderar jag ex när du har sprayat färg att du låter den ligga, ta lite hushållspapper och torkar av lätt och lyfter med en pincett.


Gjorde även den här lilla mallen - den blev inte fullt så snygg men man måste ju prova, alla dies kanske inte passar till att bli masker.


Här är masken av Tim H plast.
OBS, du får alltså 2 stycken ark i förpackningen. Det står på den du ska stansa i vilken sida som ska vara uppåt. Kasta inte den ''plast'' som är under, det är där du fäster själva masken för förvaring, precis som de du köper.
Gör du en mask med mycket smådelar så tar du bara ett skräppapper, sätter fast masken och gnuggar lätt över hela så fastnar småbitarna där.
Denna mask är precis som med alla andra, du kan göra eget blompapper genom att antingen ta bort alla blommorna och färga papperet eller så lägger du ut en eller flera av blommorna och färga in där.
Precis som med hårdplasten ovan går allt att använda, spray, svamp, Tims ''joystick'' etc. Det är dock lite svårare att doddla efter hans papper tycker jag personligen iom att det är så tunnt -  men det är bara att testa och leka.

Spännande eller hur - visst har du en die du länge velat göra en mask av?
Låt inget hindra dig nu!!!
Samtliga artiklar finns att köpa hos InkyWings!

Ha det bra!
Chruss

VälkommenStort grattis till Åsa (InkyWings DT) som blev mamma till en liten flicka för ett par dagar sedan.


Material från InkyWings: Trollsländor från the Sunshine Kit-the Greeting Farm, papper från Paper Girl-the Girls paperie, ProMarkers-pennor, distressstickles-picked Fence, bling från Prima samt alpha-stickers.

Sol och hav

Idag bjuder jag på en riktig solig Lo med foto från havet. En riktigt färgglatt alster blev det med favoritfärgerna gul och turkos.

På utflykt i en trampbåt (12x12)


Visst är bakgrundspapperet såå underbart, jag föll som en fura när jag fick syn på det. Givetvis är det från en av BoBunnys nya serier som InkyWings har tagit hem. Även det ljusturkost prickiga papperet är från BoBunny men en äldre serie.

BoBunny har även släppt matchande block med journaling-papper till serierna, det mindre halvcirkels-papperet som påminner om ytterligare en sol kommer från ett sådant block.

Sedan har då Tim Holtz varit i farten igen och släppt ett ett helt underbart och kraftigare band som påminner om ett måttband. Trollsländorna är från the Greeting farms "Sunshine kit" och är färglagda med promarkers och halvpärlorna, Dew Drops, finns också hemma hos InkyWings.

Lo'ens titel har jag skrivit med en mängd olika alfabets-stickers och thickers, ett bra sätt att använda sina rester. Men ni ser väl att jag har glömt en bokstav :-)

Inte så varmt..

Fortsätter veckan med ett lite kyligare inlägg. Nästa semesterfoto involverar nämligen ett dopp i havet som inte var direkt uppvärmt när vi var där i början av juni. Jag kan säga så här mycket, tjatet om att få bada slutade ganska tvärt efter det här doppet..

Liite kallt (8x8)


The Greeting Farm har släppt ett nytt stämpelkit som riktar sig till oss som håller på med scrapbooking (the Sunshine Kit), men givetvis passar stämplarna även till kortmakare. De underbara blommorna kommer från kitet som finns hos InkyWings och kommer upp i webshopen efter ledigheten. Jag har färglagt motiven med ProMarker.

Fyra nya pappersserier från BoBunny har också kommit hem och kommer också hamna i webshopen. Vi som hade möjlighet att shoppa papperna på Papperskraftsmässan kan intyga att de verkligen är härligt fräscha och sommriga, det rosa papperet på den här Lo'en är bara ett exempel.
Det grå-blåa papperet jag använt som bakgrundspapper är baksidan av Vintage Love - Letters från Glitz.

Övriga produkter från
InkyWings är cardstock, alpha-stickers, band och floss.

Hej i värmen / Livet under ytan

Ni var väl på Papperskraft i helgen!! Tack alla utställare, mässbesökare och medhjälpare för en helt underbar och varm helg. Detta gör vi väl om igen?

--------------------------------------------------------

Sommaren är här med alla härliga semesterfoton. Jag och min familj har redan hunnit varit en vecka i en hyrstuga nere på västkusten och vad vackert ni har där nere! Ni kommer nog få se en hel del Lo'er med foton därifrån eftersom jag kom hem med närmare 1500 foton..

Livet under ytan (8x8)


Det här fotot är ifrån ett besök på Havets Hus i Lysekil, ett mycket uppskattat besök vill jag lova.
Det härliga blå papperet från Melissa Frances passar perfekt till akvarievattnets blåa färg och "bubblorna" från YouDo är som gjorda till härliga vattenmotiv.
Övriga varor från InkyWings är manilla-tags samt alpha-stickers från October Afternoon.

Till en Vin/saft flaska

En enkel Gåbortpresent är alltid bra att ha. Denna Flaskhängare är en trevlig sådann. Jag fick själv en av underbara Elsamaja som var på besök hos mig för några veckor sedan, och jag fick hennes mall. Denna mall hade hon skrivit ut från Milo som gästade oss här förra veckan. Mallar hittar ni på hennes sida här.Innuti flaskhängaren kan man läga i något mera trtevligt, ett presentkort eller några Trisslotter :-)
Papper: Grömn Cardstock, BoBunny Calypso

Stämpel: Som en stjärna,

Övrigt: Stämpel Färglagd och stämplad med LePlume

Ni har väl inte glömt bort att det är Mässa i Leksand i helgen!!!

Mer info hittar ni här.


Kram Anna-Lena aka Hönan