TÄVLING! Designa stämplar.

Tycker du om att rita, teckna eller skriva vackert?
Då är den här tävlingen absolut för dig. Du kan vinna dina egna motiv som stämplar.


Hur gör jag? Du ritar, tecknar eller skriver i svart på vitt papper och skickar in dina bidrag till oss via vanlig snigelpost. Ju bättre original desto större chans att vi vill och kan använda oss av just din bild! (använd inte bläck, blyerts, färgade papper, randiga papper etc) Vill du ha dina orginalteckningar i retur, skickar du med ett frankerat kuvert med din adress på så postar vi dessa när tävlingen är över. (runt den 1 september)

Tävlingstid: vi behöver ha ditt/dina bidrag senast måndagen den 16 augusti.

Vem kan skicka in? Alla kan skicka in. Var NOGA med att märka alla dina bilder med namn och adress så vinsten tillfaller rätt person.

Vilken typ av motiv?  I princip vad som helst som du tror flera skulle kunna vara intresserad av att stämpla på sina kort! Kanske saknar du något i InkyWings sortiment?

Om jag inte kan teckna eller skriva, men ändå har förslag på motiv och texter? Då får du gärna skicka in dessa förslag till oss! Då går det bra att e-maila till oss på: inkywings *snabel-a* inkywings.com  Om vi gör en stämpel utifrån ditt förslag så skickar vi dig en färdig stämpel!

Jag (Lisa) och Design Teamet kommer att gå igenom dom bidrag som kommer in och se vilka motiv vi tror kan passa som nya stämplar hos InkyWings. Det är viktigt för oss att det passar in i vårt övriga sortiment och att vi känner att motiven har en framtid som stämplar.

Om vi vill använda ditt motiv som stämpel så kommer jag att meddela dig om detta INNAN stämpeln tillverkas! Har du inte hört något om dina inskickade motiv före den 1 september så passade tyvärr inte dina motiv för oss den här gången.

VINSTEN: Om vi vill använda ditt/dina motiv så får du dessa som färdiga stämplar (omonterade). Och inte nog med det, du kommer få *alla* nya stämplar som tillverkas i samband med denna tävling! Om det blir ett ark eller kanske två ark - ja, det vet vi inte i dagsläget, men det kan således bli en ganska spännande vinst. :-)

DET FINSTILTA: InkyWings har rätten att använda sig av ditt motiv för att tillverka gummistämplar i valfri storlek utifrån orginalet.  Endast motiv som plockas ut som "vinnare" i den här tävlingen kommer användas, övriga motiv kastas eller sänds tillbaka (om du skickat med kuvert/porto) och får inte att användas vid något annat tillfälle av oss. Är du en av dom som vi plockat ut som vinnare och vill använda motiven från så meddelas du om detta innan vi tillverkar några stämplar. InkyWings har då ensamrätt på att tillverka stämplar från detta motiv, du kan således inte skicka samma motiv till någon annan stämpeltillverkare.
Ditt motiv används inte till något annat än gummistämplar av oss. I vår katalog (som vi har med oss på mässor) samt på internet kommer ditt namn stå som Designer vid just "din" stämpel. Vilket namn som presenteras avgör du själv. Ingen annan ersättning utgår än ovan beskrivna Vinst. Stämplarna kommer ingå i vår vanliga kollektion (katalog) utan tidsbestämt slutdatum.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!

Får man färglägga sin "stämpel"?

2010-07-23 @ 19:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback