Rälta har pysslat! :-)

Lite sommarsurr från InkyWings i Rälta....

Sommarbiiiin
Dom här sötnosarna dyker upp i shopen inom kort!  (från Stampendous)Sen har jag fått till en LO med några av dom nya härliga scrapstämplarna i "clear-stamps" material.
Bara ett MÅSTE för dig som scrappar... skönt att ha texterna på Svenska! :-)

Lotteriskrapet

Den långa swirlen under lapparna på vänstersidan är en vanlig monterad stämpel från Heidi Grace som du redan nu hittar i shoppen tillsammans med några andra härliga swirlar och blommor i ett kit. Två olika mysiga kit finns att välja på!Mässan i Leksand närmar sig med stormsteg! Glöm inte att boka in 30 juni - 1 juli i almanackan om du är det minsta i närheten av Dalarna den helgen.... ;-DDD  8 företag finns på plats med dignande bord med läckerheter!
Och nu pratar vi inte mat.... utan stämplar och scrapsaker så klart !;-)
Mer info om tider etc hittar du på www.papperskraft.seDu missar väl inte att vi söker en DT-medlem från Norge just nu!? En varaktig plats på minst ett år. Information om hur du söker etc finns längre ner i bloggen + i shopen under nyheter.Dom nya plattorna med stämplar från PiiDesign har precis landat och inom kort kommer det dyka upp härlig inspiration från InkyWings Gäst-DT som är specialnappad för detta uppdrag. :-) Håll vidare utkik här i bloggen så kommer närmare presentation + kort från henne!

Det kommer även några nya scrapstämplar från InkyWings i det vanliga omonterade gummimaterialet. Alla dessa stämplar släpps till försäljning på mässan i Leksand den 30e juni. Kommer finnas i onlinebutiken kort efter mässan!Hinner ni stämpla något i sommarvärmen? Du vet väl att du får GÄRNA e-maila dina alster till inkywings[snabel-a]inkywings.com så kan det hända att dom dyker upp här i bloggen! :-)

/Lisa

Kommentarer
Postat av: Tobiasnatalie

Nice site... Very cool design! Useful information. Go on! Good Site


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback