Hösthälsningar

Här har vi Fniss-Johan i höstfärger tillsammans med Igelkotten Ingela x 2. Båda är målade med Distress-refiller och bakgrunden har jag gjort med Walnut Ink Tinz. Löven är stämplade på färgat papper och utklippta. Bokstäverna stansade med Quickutz.


104972-473

På nästa kort har jag använt en större variant av samma löv och stämplat på pärlemorskimrande bakgrund gjord med en teknik som heter Faux Mother of pearl. Ser avancerat ut, men är jättelätt att göra. Det går till så att man droppar lite Lumièrefärg på ett fat eller plastlock. Det går också bra med annan akrylfärg även om man inte får samma glansiga effekt. Knyckla sen ihop en bit plastfolie och doppa den i färgen. Dutta lätt med plastfolietussen över ett blankt (glossy) papper så att du får ett spindelvävsliknande mönster. Vänta tills akrylfärgen torkat  och stryk sen färg över hela pappret direkt med en dyna eller med hjälp av svamp. Det går också bra att använda en gummiroller (brayer).Torka till sist av överflödig färg med hushållspapper och pappret är klart att använda.


104972-474


Scrolla nu längre ner på sidan och läs Lisas inlägg om de eftertraktade hÄnglarna. Och glöm inte att kolla in InkyWings skisstävling med chans att vinna ett presentkort!

Har du några frågor om hur DT-gängets kort är gjorda? Fråga gärna genom att skriva en liten kommentar, så försöker vi svara.

Ha en bra vecka!

/Ingrid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback