"Glamour-snigel"

Skulle man råka glömma bort en födelsedag eller något annan man vill gratulera till, så passar väl denna snigel jättebra att dekorera det försenade kortet med! Sniglar är ju av naturen lååångsamma ... :-D För att piffa till skalet lite har jag täckt det med micro-glaspärlor. Jag stämplade först hela motivet på vitt papper och målade med Promarker-pennor. Stämplade snigeln ytterligare en gång på dubbelhäftande tejp i ark, klippte ut bara skalet och klistrade det ovanpå det målade motivet. Hällde sen ut lite glaspärlor på ett plastlock, tog bort skyddsfolien från klisterdetaljen och doppade hela motivet i pärlorna så att de fastade i ett jämnt lager på tejpen. Väldigt effektfullt!

Till texten har jag använt magnetbokstäver. Fotohörnen och retroblommorna är utstansade.

104972-876 

Scrolla nu ner till föregående inlägg och läs om vårnyheterna hos InkyWings och den stora stämpelrean. Och du missar väl inte den spännande tävlingen!

/Ingrid

Kommentarer
Postat av: Anette

En sån söt snigel. Gillar alla de där lååånga motiven som kommit, men denna snigel var verkligen något extra. Och precis som ni skrev, passar perfekt till en seeen hälsning ;o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback