Avslutningserbjudande 30 - 31 Januari

Nu är det en rungande avslutning på InkyWings födelsedagsmånad. TUSEN TACK till alla som beställt och hängt med på erbjudanden, chatter, tävlingar osv som vi haft! Hoppas ni lagt till InkyWings blogg på er runda för där kommer fortsätta hända saker titt som tätt.


Dom tre populäraste erbjudandena under denna månad har varit dessa:

(passa på att utnyttja dom än en gång!)

1) FRI FRAKT - en solklar etta - det uppskattar ni verkligen - då har ni chansen att utnyttja det än en gång.
Butiken har automatiskt ställts in för fri frakt - notera att detta kan jag BARA erbuda inom Sverige. Vill du ha ditt paket skickat utanför Sverige så får du betala faktiskt frakt + expeditionsavgift och istället få 10% rabatt på dina beställda varor! Ingen rabattkod behöver uppges för detta.


2)
25% på InkyWings egna omonterade motiv har också slagit väl ut. Många har passat på att beta av sina önskelistor med detta erbjudandet.
Nu har du ytterligare två dagar på dig att utnyttja detta härliga erbjudande! Rabattkod:  IW-UM25%  (rabatten dras av manuellt vid din personliga bekräftelse)


3)
Den här rabatten har inte varit önskad i bloggen vad jag kunnat se, men med tanke på att det har varit många som utnyttjat den så ger jag er ytterligare en chans att köpa dessa set med stämplar till ett riktigt bra pris! EZ-monterade stämplar till ca 25:- /st - det är oslagbart!!
Vad pratar vi nu om? Jo, Dee Gruenigs härliga motiv från Posh Impressions.  Ordinarie pris är 359:- / ark men dessa två dagar har du chans att köpa ett ark för endast 299:-  Rabattkod: DEEEZ289:-  (rabatten dras av manuellt vid din personliga bekräftelse)


Är du kvar och firar med oss?
Tisdagen den 30 och Onsdagen den 31 Januari kommer dom som lägger order nr 6 och nr 26 att få sina varor helt GRATIS!!!
  (2 personer per dag)
Shoppa loss och hoppas att det är just DU som har den stora turen att lägga en order i precis rätt tid! Du får reda på vid din personliga bekräftelse om du är den lycklige vinnare av detta härliga erbjudande!  Vinnarna kommer läggas ut med namn under torsdagen (1/2) både här i Butiken och i bloggen.


Kika in i bloggen under dessa sista januaridagar så får du härlig inspiration av Design Teamet på temat färgsprakande avslutning! Undra just vad dom kan hitta på - även jag väntar med spänning!



Den 31 Januari beställer jag från en grossist i USA som har det här utbudet:
http://www.papercraftsource.com

Vill du att jag tar hem någon av varorna som finns på denna sida åt dig så beställer du detta från mig SENAST den 31 Januari. Även betalningen skall vara insatt på mitt konto senast den 31 Januari. 

Skriv varans namn + beställningsnummer + pris i Dollar och pris i SEK när du beställer.

Du räknar dollarpriset x 10 och får då fram ett pris i Svenska kronor som varan kostar. Frakt tillkommer från InkyWings till dig enligt våra vanliga villkor. 

Notera att det inte går att göra en beställning via sidan ovan eftersom den är gjord som en referenssida till återförsäljarnas kunder.
(du kan dock lägga i en varukorg och sedan ta en kopia av din lista och e-maila mig för att på så vis få med alla nummer som behövs vid beställningen)

Med reservation för slutförsäljning hos grossisten har jag dina varor hemma på ca 2-3 veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback