Ytterligare en mässdag.

Nu har vi spenderat ytterligare en dag på mässan och försökt spana över lite trender och annat intressant. Både jag och Anna-Lena konstaterade att blommor fortfarande är riktigt hett, och helst ska det vara egengjorda sådana. Materialet kvittar, vi har sett alla möjliga varianter i papper, men även band, bling och virkade blommor hänger på.
Vimplar och banderoller finns med på "inne-listan" och det sprayas och färgas in papper och andra dekorationer hej vilt. Tattered Angels har samarbete med flera andra företag och har tagit fram glimmer mist mm i färger som passar deras papperskollektioner mm. Riktigt skoj att se att det går att kombinera så mycket. Det glittrade rätt mycket oxå, och vad man använde för att få det att glittra varierade.
I övrigt var det en kokhet trend hos företagen i sig att displaya sina papperscollektioner mm på provdockor. Helt otroligt läckert och man nästan önskade att man kunnat köpa med sig en av klänningarna hem. :)
På väg ut, när mässan stängde sprang vi över dom här "herrarna" och passade på att knäppa årets "idolfoto". :)
Tjing från oss för idag, blev inte så många kort knäppta trots allt.
Det blev dock en rejäl handskakning och en "high 5" hos ett nytt företag! Mer om detta kommer framöver - tills dess får ni befinna er på sträckbänken. :)

Kommentarer
Postat av: Elwa

Tack för att vi får vara med på ett hörn! Så mycket spännande ni får se... Och så spännande med en ny leverantör!

Postat av: lenislenis

Spännande!

2011-01-31 @ 22:50:03
URL: http://lenislenis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback