Vårens trender...

Ja, vad såg vi egentligen för trender där borta i det stora landet i väster... vad är det som kommer till våren?
Egentligen finns ju ALLT... hela tiden, det är mest frågan om smak vad man egentligen tycker sticker ut - visst är det så?
Förutom allt som vår "husgud" Tim Holtz petar på så vill jag nog säga att vi fortsättningsvis kommer få se mycket blommor. Många egendesignade blommor i olika varianter. Vi har lärt oss att göra blommor av pappersremsor och crépepapper och tekniken fungerar nog på dom flesta material om man så vill. Mr Holtz gör blommor av både grungeboard och metall, så det fungerar oxå! Inte med samma teknik som pappersremsorna kanske, men det blir egendesignade blommor i slutänden iallafall. Sånt tror vi på.
Ang. färger så finns allt, ja, det gör det verkligen. Allt från pastelligt vintage till mörkt och murrigt vintage. Allt från Skarpa glada färger till dämpade nästan tråkiga färger... Det finns något som passar vårt humör och det vi vill skapa hela tiden, det är bara att gå ut där och välja.
Något vi såg mycket av var Cupcakes - alltså muffins. Verkar vara typiskt amerikanskt att allt ska ha muffinsform osv, men det kan man väl ta. ;-) Vi kanske inte är lika inne som dom på just muffins, men det är ju inget som stör direkt. Det är lätt att anamma muffinsmodellen och göra den till något eget.
Jag har varit och klämt och känt på nya härliga lite bredare band och efter önskemål av mina DT-tjejer så blir det nog lite sånna som dyker upp här framåt våren oxå. Dom är härliga och enkla att dekorera med just för att dom fyller ut lite extra. Ränderna går aldrig ur som det heter... randigt står stadigt, liksom prickigt i alla former.
InkyWings kommer forstätta ta hem produkter från dom företag vi redan har hemma, så som just produkterna från Ranger och Tim Holtz. Alla nya färger av distressdynor kommer dyka upp. Tims nya dies i samarbete med Sizzix tar vi hem. Lite nya Spellbinders som såg underbara ut och dom nya pappersserierna från Bo Bunny. Nya papper kommer från Melissa Frances och Glitz som kompletterar Bo Bunny väldigt bra tror jag. ;-) Och självaste Tim har ju även han skapat papper och dom kommer oxå hem. Det är tre olika block i storleken 12x12 i lite olika färgställningar.
Jaa... då är det bara att gå och vänta på nyheterna då... som vi alla vet så brukar det ju tyvärr kunna dröja en del för vissa nyheter men vi hoppas att det inte blir allt för länge. :-)

Kommentarer
Postat av: helena

Har du också ett altare till holtz ära? Vår husgud ;)

//Helena o Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback