Ber om ursäkt.

Får be om ursäkt för att jag utlovat bloggning om nyheterna på mässan nu när vi varit där och sen inte hållt det speciellt bra...
Vi har helt enkelt inte haft tid att göra nått längre inlägg eftersom vi knappt hunnit vara på hotellrummet. Söndagen hade vi fullt schema eftersom vi lyckades tabba oss och börja med att gå till mässan vid 07 i tron att vi skulle på en kurs. Den började ju inte förrän 19.00. Som sagt, nackdelen med AM och PM i det här landet för oss som inte är van.
Sen efter mässan så var vi ju då på kursen och den slutade inte förrän 22.00 och sen var vi ut och åt lite och sen föll vi halvdöda i säng.
Nu idag (måndag) så har vi varit på mässan hela dagen oxå och sen var vi bara hem och vilade benen en timme och sen stack vi iväg till DownTown Disney där det är lite affärer mm utanför själva Disneyland.
Har fotat en del spännande av det som kommer hem nu framöver så jag ska se när jag lyckas få in en del av det. Lär ju ha tillgång till internet på nått höger iallafall. I morgon har vi ju sista hela dagen här och på onsdag bär det av hemmåt igen. Flyget går inte förrän på kvällen, men vi lär ju åka härifrån på eftermiddagen för att hinna till flygplatsen och vara incheckade i tid.
Jag vet att flickorna  i design teamet där hemma håller på att förbereda för massa spännande saker i samband med InkyWings 10-års jubileum. Vi kommer fira i 10 dagar så missa inte detta! Vi drar igång den 10e Februari och kör 10 dagar framåt så blir det lätt att komma ihåg. ;-)

Kommentarer
Postat av: Sveinunganette

Great page I will be a return visitor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback