Mia S - Gäst DT

Egentligen skulle Mia varit ut redan i Februari månad som gäst-DT, men tiden räcker inte till ibland så här kommer nu hennes härliga bidrag. Mia var en av dom som vann en gäst-DT månad under jullovstävlingen.  GRATTIS MIA!


Lite kort om mig!  
Mia heter jag och på nätet finner man mig under nicket MiaS. Jag bor en bit utanför Göteborg med sambo och två barn. Första gången jag gjorde kort var till julen 2000 efter jag hittat ett julkortskit på Panduro. Nästa gång var när jag slösurfade på nätet i slutet av 2004, googlade på scrapbooking och WOW vad mycket jag fick att titta på. Tog mod till mig våren 2005 och började scrappa och sen kom kortmakeriet in ganska omgående. Har man redan papper så varför inte göra grattiskort. Stämplar inhandlades och sen var det kört, jag blev förälskad. Om du frågar mig om jag är en scrappare eller kortmakare så blir svaret både och.  


I love you - Ett alla hjärtans dag kort med den söta lilla grodan. Det mönstrade pappret har fått sig en dusch med glimmer mist gold, syns tyvärr inte så bra på fotot.  


Grattis - En söt liten ängel förgyller detta kort. I blommorna har jag hällt på 3d-lack och sedan hällt i små små lila pärlor.  
 


Slutligen vill jag tacka dig Lisa för förtroendet att vara Gäst-DT!
Stort tack även för ett jättefint paket, lovar att göra massa kul kort framöver :-)  
mvh MiaS

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie

Fina kort! Vilken söt grodprins :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback