Nyhetsbrev v.3Hej och välkommen vårt första nyhetsbrev från nya butiken!


Vill du få vårat nyhetsbrev per e-mail så gå in och registrera dig i den nya butiken!

Alla som registrerar sig före den 31 Januari i år är med i en utlottning av ett presentkort på 300:-. (man måste inte handla för att registrera sig)

Uppdateringar sker fortfarande av nya butikssidan så det är otroligt många varor som skall hänga med från den gamla butiken. Det mesta är inplockat men det dyker hela tiden upp något nytt i gömmorna som jag glömt.


********************************


Nu är vi tillbaka i full fart igen efter julens alla helger.
InkyWings fyller 8 år nu i Januari och vi kommer koncentrera firandet till en vecka - nämligen vecka 5. Håll ögon och öron öppna för mer information om erbjudanden etc.
Det kommer vara öppet i lagret söndagen den 25 Januari kl. 13-17 med födelsedagserbjudanden och firandet i webshopen pågår 26-31 Januari.

Just nu håller jag på att se över dagar och tider för kurser under våren samt när lagret kommer ha öppet. Lite pysselkvällar och ev. någon helg ska bokas in också. All info om öppettider + kurser kommer finnas på i nya butiken så fort det är klart.


********************************


Januari är nyheternas månad - CHA-mässan i USA och Formex här i Sverige. Efter båda dessa mässor kommer nyheterna börja droppa in i butiken. InkyWings satsar i första hand på ett brett utbud inom stämpeltillbehör men du kommer även hitta en hel del annat både stort och smått.


********************************


Glöm inte bort att hålla koll här i bloggen! Här hittar du alltid information om senaste nytt och massor av inspiratoin från vårt härliga Design Team.

/Lisa
InkyWings Motivstämplar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback