Ikväll smäller det! :-)

Ikväll släpper vi alla 20 (!!) utmaningarna/tävlingarna på InkyWings nya tävlingsforum. Vi firar World Card Making Day den 4e oktober, men tjuvstartar alltså redan nu ikväll och håller på heeeeela veckan ända fram till söndag kväll kl. 22.00 den 12 oktober.

Du hänger väl med!!!???
http://inkywings.forum24.se/

Gå in och regga dig redan nu så du inte missar något! Jag själv (Lisa) + alla InkyWings Design Teamare är medhjälpare på forumet och kan hjälpa dig ifall du har frågor.  Låt det bli en pysslande vecka och utmana dig själv med sånt du kanske inte har gjort förut. Du har gott om tid på dig.  Alla priser lottas ut bland dom som deltar, så alla har lika stor chans att vinna här.

Sen kan det tänkas att det finns busiga individer i Design Teamet som släpper loss ytterligare nån liten tävling under veckan.... man vet aldrig?! Så kika in då och då på forumet.  Ett tips är också att ladda upp dina bidrag i god tid innan stoppdatumet så det inte blir för många som laddar upp den sista timmen - risken är då att forumet går ner. Ladda upp allt eftersom du gör ett alster så blir det mer utspritt med uppladdningarna! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback