Skapa med bladguld

Idag och imorgon ska vi titta lite närmare på lite rejäl blingbling. Det är dags att använda oss av de ädla metallerna. Som ni säkert såg förra veckan (och på Karlstadsmässan) visade Chruss er hur man snyggar till en leksaksödla till en exklusiv detalj för alla tillfällen.

Idag har jag använt mig av bladguld för att skapa en Lo. Med en sådan dekoration som guld så behövs inte så mycket mer.

Hedenhös (8x8)


Jag har använt mig av limmet Tombow Multi Glue. Limmet är som gjort för bladguld då det torkar får en "post-it" effekt, vilket är precis det man behöver för att få guldet att fastna. Jag applicerade limmet på de ytor jag ville blinga och lät det torka. Sedan lade jag försiktigt på guldet och använde en torr och ren pensel för att trycka fast guldet i limmet.

Material från butiken: Cardstock, bladguld, Tombow Muli Glue samt Tiny Alpha Stickers

Innan vi avslutar för idag måste jag göra reklam för Kittävlingen som vi anordnar under jullovet:

Jullovstävling hos InkyWings
En kittävling med 4 delmoment och fina priser.
Tävlingstid 20 dec - 6 januari.
Alla bidrag laddas upp på InkyWings tävlingsforum tidigast den 20e december och senast den 6e januari kl. 23.59.
http://inkywings.forum24.se
Totalt vinstvärde ca 3600:-

Kitet kostar 199:- och innehåller papper och dekorationer, dom flesta kit är olika så slumpen avgör vilket kit du får! Du kan redan nu gå in i webshopen hos InkyWings och beställa ditt kit. TÄNK PÅ - att beställa kitet senast den 15e december för att vi ska hinna se din betalning och skicka ut kitet innan vi tar semester över julen!

Du väljer om du vill köpa ett "kort-kit" eller ett "LO-kit". Skillnaden är att med kort-kitet medföljer 2-3 stämplar med *motiv* = julstämplar och med lo-kitet medföljer 2-3 scrapstämplar. Det finns 4 tävlingar / kit att deltaga i.
NOTERA! Vill du delta i BÅDE kort och LO tävlingar köper du TVÅ kit. Du väljer alltså när du beställer om du vill ha motivstämplar = du deltar i KORT-tävlingarna, eller om du vill ha Scrapstämplar = du deltar i LO-tävlingarna!

Bland alla som köper ett kit OCH laddar upp minst ett bidrag till någon av tävlingarna lottar vi ut 1st Blå Bind-it-all maskin + en förpackning med 6st wire i blandade färger.

Regler och tävlingsklasser medföljer ditt kit och finns även på tävlingsforumet veckan innan tävlingen drar igång! Du har alltså chans att tjuvstarta tillverkningen om du beställer ditt kit tidigt! Wink Uppladdning i forumet får dock inte ske förrän tidigast den 20e december.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback