Spellbinders dies i andra maskiner?

Sprang just över en helt perfekt video som visar hur du använder Spellbinders dies (Nestabilities mfl. dies) i andra maskiner än deras egen. (ex. Cuttlebug, Revolution, Sizzix etc!)



InkyWings kommer ta hem fler dies av dessa framöver + även embossingmattan som behövs för att kunna få det embossade på diesen! :-)

Mässan i Leksand 2008

Tack för en härlig mässa, alla företagare och alla besökare! Fin stämning som vanligt! Här följer ett antal foton från mässan. Om någon inte skulle gilla att vara med på bild, säg till så suddar jag!
Bakom kameran: Elisa

                                                     

Nyaste stämplarna

Här får ni en liten bild på dom 10 stämplar som släpps på mässan nu i helgen i Leksand. (Design: E.Nygårds)
Bilderna från den nya desigern blev lite försenade och det släppet är uppskjutet till lite senare. (troligen försöker jag släppa dessa vid invigningen av InkyWings nya lager!) 





Stämplarna har ännu inte kommit ut i butiken, och eftersom jag har stängt i flera veckor nu och flyttar lagret så kommer jag inte att prioritera att lägga ut dessa just nu heller. Så småningom kommer dom dock dyka upp i butiken.  Jag kan även hinta om att några av mina clear stamps kommer dyka upp som singel-motiv i gummi! Många har frågat efter enstaka motiv och nu har jag gjort slag i saken och börjat fixa det. 

Mer stämpelnyheter att spana efter är Halloweenstämplarna från Angi-B som snabblanserades som hastigast förra året i Karlstad. Det var ju precis i Halloween-tider och aningens sent då, men nu kommer dom att komma igen och även få en plats i katalogen. Håll utkik framåt höstkanten! :-)

Hoppas vi ses på mässan i Leksand!

/Lisa

Pippi!

Vad de är söta, pippina som Lisa släpper på mässan! Kråkor, men de kan få andra färger på fjädrarna ändå...
Hoppas vi ses på mässan! Kom fram och säg hej!




Biljetter!

Snart är det mässa och nya stämplar. Så fort jag fick dessa i min brevlåda så bara poppade en idé upp. Eftersom jag var på väg bort så gällde det att raskt skriva ner det på nått...inget block så det fick bli en bit glasspapper....

Den flygande fågeln finns i 3 storlekar och den sittande i 2 - målat enbart med promarkers, stöpplat en blå bakgrund med 3 nyanser och en ''stöppelpensel''.
De sitter / flyger omkring och försöker få tag på biljetter till mässan i Leksand nu till helgen!



Ni har sett Lisas härliga papper?
Bl a det här med tuppar och höns. Har använt punchinella och stämpeln i mitten är en ur tidigare kollektioner, ''det är din dag idag''.



Ännu ett favoritpapper, det är en del utstansade stjärnor och bakom detta har jag lagt ett småprickigt papper - vintergatan syns där borta -...lite floss och 2 utpunchade cirklar varav den ena stämplad med ''fånga dagen''.



Ha det gott!
Chruss

God sommer!

Nå har sommeren kommet for godt, mange av oss skal på ferie snart :-). Det skal jeg også, derfor vil jeg gjerne ønske alle EN RIKTIG GOD SOMMER!!!

Dette kortet har jeg laget for anledningen, med det herlige “Postdame”-stempelet som har blitt en av mine favoritter.


 
Dette er mitt siste bidrag som DT-medlem hos InkyWings. Andre plikter venter på meg og tiden strekker ikke til alt jeg ville ønske å gjøre.

Jeg takker dere alle for en aldeles flott år sammen!!

 

Kjempestor klem fra Beata


Trevlig sommar

Till Amandas lärare inför sommaren - ett trevligsommarkort! Barnatrio och text från InkyWings, och som dekor en bit grungeboard infärgad med chalks och med en triangelformad eyelet på.


Glöm inte din DT-ansökan!

Är du intresserad av att bli en i "teamet" så har du nu ungefär en vecka på dig att skicka in din ansökan till InkyWings.  Jag söker en kortmakare och en scrappare (till att börja med).

Info om hur du söker och vad du ska ha med i din ansökan finns i
det här inlägget.  Kanske är det precis DIG jag letar efter? :-)

Uppdaterat ang. Sommarstängning!

STÄNGT: 24-29 Juni - vi packar och är på mässa i Leksand.
STÄNGT:  v. 27, v. 28, v.29 pga flytt! :-)


Jag har nu beslutat mig för att stänga igen helt några veckor för att kunna flytta ut lagret i ladugården i lugnt och ro. Det är nämligen ingen idé att försöka bära in alla saker efter mässan utan smidigt om jag kan förpassa dom på rätt ställe direkt. Därför stänger jag igen en stund. Risken när nämligen att varorna inte kan packas upp på ett par veckor och då är det ingen höjdare att försöka expidera några ordrar. :-)

Men när jag öppnar igen och kör igång så ska det förhoppningsvis bli riktigt bra och forfarande är planen att ha en härlig invigning i slutet på augusti. Håll öron och ögon öppna! (InkyWings öppnar dock innan dess, men invigningen kommer när allt är HELT klart!)

Ny design!

Nu har jag bytt design här i bloggen igen. :-)

Det är Elisa - Elwa - Wall som gjort bannern denna gången och resterande färger fick plockas upp efter den - snyggt va?


Ni är precis lika välkomna som vanligt, och glöm inte bort att du när som helst kan skicka in ett litet kort eller annat alster till bloggen genom att maila till den här adressen:  [email protected]

Då och då laddar vi upp inkomna alster och visar här.

/Lisa


Litet notisblock

Ett litet notisblock med inkywingsstämplar och bundet med BIAn. Lätt att ta med i handväskan!


Punchinellan har landat!

Nu har resterande Punchinella landat och finns upplagt i butiken!  Lite fler olika färger än dessa kommer finnas på mässan i Leksand - dock i begränsat antal! :-)


Tyvärr måste jag oxå meddela att det har blivit lite förseningar med vår nya stämpeldesigner och risken finns att jag inte hinner få fram dom stämplarna till Leksandsmässan. Dock kan jag glädja er att det kommer några nya stämplar designade av mig själv som släpps på Papperskraft. :-)   (åt journalinghållet och lite flaxigt så där.... ) 

En liten förhandstitt kommer säkert presenteras här i bloggen under nästa vecka....


Uppkopplingsproblem - FIXAT!

Lisa har problem med internetuppkopplingen och har ingen kontakt med omvärlden.

Hon arbetar med era ordrar för fullt och hoppas att uppkopplingen kommer tillbaka i eftermiddag.

Hoppas ni har överseende med det.

/ Ann-Louice



Nu är problemet löst - TACK OCH LOV! 
Ringde Bredbandsbolaget och då hade dom precis fått in rapport om nått avbrott i Dalarna och det var tydligen nått vajsing nån stans så det var inte mina prylar det var fel på. (skönt)

Nu har bekräftelser gått ut till dom jag hunnit packa under dagen och ni ser på butikssidan hur långt jag kommit!

Personliga stämplar åker i posten i morgon tisdag och jag fortsätter då att packa resterande ordrar som ligger och väntar.  Tack för att ni har/haft tålamod att vänta! :-)

Vinnare Skissutmaningen.

Nu kommer äntligen vinnarna från Ann-Louices skissutmaning. :-)

Jag säger GRATTIS till:


Gunn Marit Håland


och....

Marie Sköld:


Tyvärr kan jag inte presentera en tredje vinnare för dessa två bidrag var dom enda som kommit in till skissutmaningen.....

Så till glädje för Gunn Marit och Marie så vill jag meddela att dom båda får dela även på tredje vinsten och har således ett presentkort  var på 150:- hos InkyWings. GRATTIS!!   E-maila mig på inkywings[snabel-A]inkywings.com och säg att ni vunnit skissutmaningen så ska jag berätta hur ni ska göra när ni använder ert presentkort vid beställning! :-)


Rulla ner och läs om info ang. nästa vecka hos InkyWings!
(orderstatus + info om personliga stämplar osv!)

Status vecka 25

OBS! 16 Juni.
I morse vaknade jag med en brakförkylning igen. Det innebär att jag inte vet hur morgondagen ser ut ännu. Men planen är att packa ikapp ordrar som ligger och väntar samt skicka ut dom personliga stämplarna från maj-beställningen som nu är klara. Bekräftelser på ordrar kommer alltså gå ut under måndagen och tisdagen och dom personliga stämplarna postas troligen på tisdag.


Nya varor har anlänt och det mesta är uppladdat under nya varor i shopen. Mer tillkommer allt eftersom. Jag hoppas att Punchinellan äntligen dyker upp till veckan oxå. Dom har iallafall anlänt till Sverige enl. tullen. ;-) 

Ber om ursäkt oxå för att jag inte fått ut vinnarna från skissutmaningen, jag ska ta och fixa det i ett separat inlägg. Det har varit otroligt mycket senaste veckan med många ordrar, varor som anlänt + skolavslutning mm. Man önskar man vore bläckfisk och kloningsbar ibland. :-)


Altrat foto

Ett svart-vitt foto från förr, fick färg med Distress. Jag använde stompfar för att plocka upp färgen och måla på fotot med. Se till att du har en stompf för varje färg! Jag avslutade med att stämpla (okänd stämpel) med Distress Walnut Stain så det ser ut som repor på fotot.
Fotot monterade jag på det uppstämplade motivet Flicka, jag skar ut blomdekoren på stämpeln och lite snett på motsvarande hörn för att stoppa in kortet där. Jag hade tur att ha ett foto som passade precis! Textstämpeln hittar du här.
En spetsbit och några kopparbrads fick komplettera.


Ruter nio

Ett altrat spelkort får sin plats på ett kort. Tacksam storlek att arbeta med!

Jag har först grundat med vit akrylfärg, och sedan svampat med brun och röd Fluid chalk. Dragit på kanterna med svart och brun vattenfast dyna. Sedan rev jag en bit ur en tysk diktbok från loppis, stämplade motivet på det sedan jag maskat av collagestämpeln för att bara få kvinnan. Text längst upp på kortet, sedan Tim H-blomma. Tre andra stämplar syns också, Flower-power-blomma , liten skrivcirkel, och fylld krona .

Några rivna dekorativa papper i ena hörnet och en bit band på kortet fick räcka förutom motivet.


Påskort

Nej, jag är inte ute och gör påskkort ovanligt tidigt även om mitt sjätte sinne säger att jag bör börja jobba med julkorten inom en snar framtid....

Utan påskort:


Jag har använt en liten vit papperspåse som ihopvikt på mitten blir ca 8*8 cm - lagom på ett 15*15 kort. Man kan ju även använda den som helt separat litet påskort..

Du hittar papperspåsar i två olika storlekar i webshopen hos InkyWings!

Jag plockade fram mina mina grungeboard och plockade av ett lås och 2 gångjärn. Dessa och påsen sprayade jag med glimmermist!
När detta torkat så började jag dekorera kortet. Först med mönstrat papper inne och stämplade på detta med bl a lilla almanackan, retroblomma och swirlar.:



Sedan dekorerade jag framsidan med de helt underbara nya primablommorna
Prima Artful Collage - helt underbara!
Limmade fast dem med scrappy glue och strök sedan ett tunnt lager scrappy glue i mitten och hällde på Doodlebugs glitter!



Sedan limmade jag på grungeboarddelarna:



Tagen, där tog jag lite glimmermist på en svampbit och strök ut från mitten och ut runt hela för att få lite effekt. Stämplade  liten skrivcirkel och skrev med egen handstil... I taghålet satte jag ännu en av de vackra primablommorna och en brad ur egen samling med tyg.

        

Ha en fortsatt skön helg!
Glöm inte tävlingar, nyheter och framförallt DT-sökandet!
Visst vill väl just du bli vår nya kollega???

Chruss

Att baka eller inte baka...

Mandelmusslor med vispgrädde och hjortronsylt - mums! Men tyvärr tar de tid att baka och jag har inte det tålamodet! Men formar har jag, och man kan använda dom till annat! Först borrade jag ett litet hål för upphängning. Sedan använde jag lite alcoink Raisin, Wild Plum och Guld för att ge formen lite färg. Men inte heltäckande, det är mer intressant när ev. rost eller fläckar får synas! Limmade fast lite micropärlor i "rännorna" nere, och fäste en tråd för upphängning. Låste fast den på insidan av formen med en liten glaspärla. Motivet är "Flicka"


Ännu mer nya varor!

Har precis laddat upp ännu ett gäng varor som har anlänt här hemma!  Bl.a. lite stansar och Nestabilities dies! Finns några av varje sort av diesen så först till kvarn...



Nu är det bara 40 minuter kvar ifall du vill vara med i skissutmaningen som presenterades förra veckan. Senast kl. 18.00 skall ditt bidrag vara inskickat till [email protected]

Fejkade hällristningar

För länge sedan hade vi ett strandtema på jobbet och hade användning för stora släta stenar bland annat. En av dem tog jag nu hem, och tvättade av. Stämplade med hällristningsliknande stämplar, med StazOn Blazing Red. Det liknar faktiskt de hällristningar jag sett i färgen! Stenen använder jag på förstubron som dekor och som dörrstopp där! Swirlad sol passade också in tyckte jag.


Nya varor + Semestertider i sommar.

Webshopen uppdateras just nu med några nya varor som kommit in. Ett par leveranser till skall hinna dyka upp innan det är dags för mässan i Leksand så håll utkik och förbeställ gärna om du kommer till mässan. (senast den 23e vill jag ha förhandsbeställningarna! - helst förskottsbetalning på dessa!)

För dig som inte har möjlighet att komma på mässan så bör du beställa senast den 23e du med för att vara säker på att jag hinner packa din order INNAN jag börjar packa ner varorna till mässan. ;-)


Stängt under sommaren:
13 Juni = skolavslutning
20 Juni = Midsommar
26-30 Juni = Papperskraft Leksand
v.27-v.33 = halvfart i semestertider. (kan med kort varsel bli helt stängt några dagar!)


Vi väntar inom kort in:
Nestabilities (dies till Spellbinders), Blomstansar, Bling, påfyllning av Bind-it-all Wire, Påfyllning Adirdondackdynor, Påfyllning Krympplast, Påfyllning Glue Dots, Fina prickiga band, Påfyllning Prismacolor Pencils (till MCP-teknik) och säkert lite annat smått och gott som jag inte kommer ihåg nu. ;-)

/Lisa

Ny design på strömbrytaren!

Äntligen har jag gjort det jag länge tänkt göra: altra strömbrytaren i min verkstad! Skruvade loss, gjorde ren och alcoinkade med Pesto och Stream. Lät det torka över natten och sedan stämplade jag med StazOn Oliv, rosbakgrund. Mätte sedan ut hur jag skulle rikta stämpeln för att det någorlunda skulle stämma på själva brytaren, som jag också inkat. Resultatet - en annorlunda strömbrytare! Jag är jättenöjd med den!

Vill du se fler altrade saker? Följ denna länk!


Tag-kort

Det blev ett par kort till av taggarna...





Påminner om skissutmaningen! Några dagar kvar nu innan bidragen ska vara inne. Scrolla ned och läs - och var med! 


Tags

Fortsätter altra...
Många av er vet nog att jag får mina ryck och vill använda de spillbitar som jag hamstrat och inte kan skiljas ifrån. Och jag vet att många av er andra är precis lika ekonomiska! För inte kallar vi oss väl snåla? Under sköna dagar i husvagnen passade jag på, en perfekt syssla där eftersom man ju inte kan ta med obegränsat med pysselsaker.


Först skar jag till tags i olika storlekar och använde mig av de lite mer udda färgerna som kanske inte kommer till pass så ofta. Det spelar ju ingen roll hur baksidan ser ut om man ska ha tagen på ett kort eller en lo. Sedan sorterade jag spillbitarna och matchade ihop lämpliga färger med varandra. Rev bitar, chalkade kanter, limmade på lite som det föll sig, och lät för stora bitar gå utanför kanten. De är ju lätta att putsa av senare. På vissa har jag limmat på en matchande bit i mitten, tanken är att sedan stämpla eller limma fast önskad dekor på taggarna. Jag har också chalkat kanterna på taggarna med en eller flera färger som passar. Sist punchades hål i lämplig storlek för garn eller brad.

Några har redan fått en stämpel på och garn/band som stämmer i färg. Klart att användas på ett kort. Här ser ni taggarna och så två färdiga kort!

     


Altrat

Efter kortmakeri med student-,  glad-sommar-kort och en hel del scrappat, så kände jag för altrat! Det var ett tag sen, och det stimulerar fantasin att skapa så ibland. Och ni vet - allt som inte rör sig kan man stämpla på! Kanhända det som rör sig också, bara det inte rör sig alltför snabbt...

Jag har gjort en ask till Amanda, att ha små saker i. När man är sju år, tycker att rosa och lila är bästa färgerna, älskar bling, och har många småpryttlar så kan man nog bli glad över en ask! Finns man dessutom själv med på en stämpel, så gör det saken ännu bättre...

Jag har använt en tom karamellburk som jag grundade med vit akrylfärg. På locket målade jag bara översidan. Kanterna är färgade med alcoinks, Raisin och Wild Plum. Hjärtat är inkat med samma färger och guld.
Jag stämplade på rosa mulberrypapper med
Rosbakgrund, med Cherry Pink StazOn. Skar ut lämplig storlek att klä burken med, och limmade fast med decoupagelim. La locket upp-och-ner på en bit mulberrypapper och ritade någon cm utanför bara för att ha en riktlinje när jag stämplade motiven. Jag har använt stämplarna "Till mitt hjärta", bollblommor, cirkel med söm, krona och swirlad sol (som alla finns här ) stämplat med Distress "Aged Mahogany" och embossat med clear.
Sedan limmade jag på rundeln och skar ut den med skalpell.

Motivet med Amanda är urklippt från stämpelmotivet Barnatrio (se länk ovan) och målat med Promarkers. Dekorerat med en blingsten, en guldembossad krona och ett hjärta av Grungeboard. Inuti då? Asken var vackert guldfägad, så det behövdes inte något ingrepp där. Men där ligger en lapp från farmor med några rader på!

Altrad ask


Remember

Jeg er fortsatt i en vintage/old look stemning :-). Og det nydelige stempelet "par vid bil" passer helt perfekt til denne type kort :-)



Jeg brukte et par journalingskort fra MM, som passet helt utmerket sammen med det røde arket fra Cosmo Cricket. Som pynt har jeg brukt en sølvnøkkel fra 7Gypsies, fotohjørner, også i sølv, fra Buttons Galore, Prima blomster og brads.

Ha en flott helg, alle sammen! Og ikke glem skissekonkurransen - se innlegget under :-)

Beata

En skiss att utmanas av!

Här kommer en härlig skiss gjord av Ann-Louice att inspireras och utmanas av.  Skapar du något efter skissen (kort eller LO går bra!) så e-maila det till [email protected]  senast nästa fredag den 13e Juni kl. 18.00. Av alla bidrag som kommer in lottar jag ut 3 presentkort på 100 kronor som gäller vid köp av InkyWings egna omonterade stämplar!

Notera - korten måste vara stämplade och då får det bara förekomma stämplar som InkyWings saluför. LOn behöver inte vara stämplad, men om du väljer att använda stämplar så gäller samma regler som för korten.

Skriv i ämnesraden att det gäller Bloggskissen!

Skissen:


Här är lite inspiration på skissen från Design Teamet! Njut och skapa! :-)

  
  



Du missar väl inte att vi söker 2 nya DT i sommar? Rulla ner i bloggen för mer info om vad vi söker och hur du gör för att lämna in din ansökan. Kanske är det just DIG vi letar efter?

Sista på ett tag

Här kommer mitt sista bidrag som DT-medlem på ett tag. Jag har bett om tjänstledigt under hösten och Lisa har accepterat. Jag har gjort en tag i äkta Tim Holtz-anda. Jag färgade in tagen genom att svampa på distressfärg. Därefter har jag använt diverse stämplar och stämplat huller om buller. Stjärnan och kronan har jag klippt ut i grungeboard, swirlen är utstansad. De är infärgade med dynor, crakle paint och lumière.



Tack Lisa och Dt-gänget för många långa år. Hoppas ni, och alla kunder, får en bra höst!

/Sara, som kommer tillbringa varje dag under hösten i en stämpelaffär nära mig :-)

Två tags

Det är alltid bra att ha några tags på lut för olika sammanhang - om man behöver slå in en present eller vill ge bort en blomma. Här har jag använt prästkrage och textstämplar från InkyWings. Granskogen, gräset och hjorten är motiv från Stampscapes härliga utbud.


Status på ordrar och leveranser.

Idag landade resterande 3 lådor från det jag fick början på i fredags så jag har "roat" mig hela eftermiddagen med att packa upp och försöka få ordning på allt. Hann tyvärr inte ladda upp i butiken så det görs under tisdagen. Packning av ordrar pågår och bekräftelser kommer att skickas ut under tisdagen till dom flesta hoppas jag.

Dom personliga stämplarna som är betalda är nu i "process" och skickas ut så snart dom är färdiga. Normalt brukar detta bli mot mitten/slutet av månaden. Har du inte betalat i tid är din order nu struken och du får beställa igen. (nästa omgång tillverkas i slutet av augusti)

Vill du förhandsbeställa och hämta varor på mässan i Leksand så går det bra. Jag vill ha din order INNAN midsommar för att hinna packa beställningen innan jag packar ner varorna inför mässan!  Förskottsbetala gärna så underlättar det för oss på mässan sedan. (det är inte säkert att det är jag som finns vid borden när just du kommer) Skriv tydligt i meddelandet att beställningen skall hämtas på Papperskraft i Leksand när du beställer.

En turkos gratulation

När det gäller kort är jag mycket för det enkla och avskalade, där motivet får tala. En del stämplar är så vackra i sig själva att det egentligen inte behövs så mycket mer. En av mina favoriter från den senaste InkyWings-kollektionen är Rosbakgrund, som är mönster från en gammal hälsingetapet.



Här har jag stämplat bakgrunden med Distressdyna i färgen Broken China. Den runda stämpeln är en av många scrapstämplar som finns i i sortimentet - ett riktigt "allround-motiv" för alla typer av gratulationer.

Jag söker nya DT!

InkyWings kommer få två platser lediga i Design Teamet nu i sommar, är DU den vi söker?  

Du skall vara kreativ, nyfiken och vilka prova på nya utmaningar. Du skall klara av att skapa under tidspress och med givet material som kanske inte alltid är det du skulle ha valt själv. I första hand gäller det att lyfta fram våra egna stämplar för dig som söker kortmakar-platsen!  Det är bra om du har en viss kunskap om material och tekniker som hör stämplingen och scrappingen till.  

Material att skapa med skickas ut med jämna och ojämna mellanrum och som kortmakare får främst stämplar ur vår kollektion. Div. annat material förekommer, men inte på regelbunden basis. För dig som söker scrap-platsen så kommer du få tillsänt papper mm utöver dom stämplar jag vill att du lyfter fram på dina LO.  

Du kommer som medlem i Design Teamet få ansvar för vissa veckor i bloggen där du skall visa nya alster och på annat sätt vara aktiv. Jag vill även att du i mån av tid laddar dina alster i egen blogg (om du har) + i forum/gallerior som hör till scrap och stämpling.  

Just nu letar jag lite extra efter en kortmakare som tycker om att dekorera sina kort på ett smakfullt sätt med det där "lilla extra", samt älskar att leka med tekniker och nya produkter.

Jag är även på jakt efter en scrappande person som har en egen stil och förmågan att förmedla det där "lilla extra" med sina LOs.  

Tror du att detta är något som skulle passa just dig? Ansök då senast den 30 juni till:  inkywings[SNABEL-a]inkywings.com och skriv DT-ansökan i ämnesraden!  

Uppdraget söks i första hand på 1 år. (1 augusti - 31 juli)  

Jag vill att du bifogar:
  (alla bilder skall vara MAX 500pxl)  

Som kortmakare:

Ett kort som du gjort den senaste månaden
Ett kort som visar en teknik du testat och tycker om.
Ett kort som du gjort efter en skiss - länka till skissen!
En kort berättelse om vem du är, hur länge du har stämplat och vad det är som gör att du vill bli DT hos just InkyWings och vad du har för förväntningar på uppdraget.
Har du blogg, hemsida eller brukar visa dina alster i något speciellt galleri så länka gärna dit.  

Som scrappare:

En LO du gjort den senaste månaden.
En LO som är typisk för din stil.
En LO som du gjort efter en skiss - länka till skissen!
En kort berättelse om vem du är, hur länge du har scrappat och vad det är som gör att du vill bli DT hos just InkyWings och vad du har för förväntningar på uppdraget.
Har du blogg, hemsida eller brukar visa dina alster i något speciellt galleri så länka gärna dit.  

Skriv gärna i din ansökan ifall du kan tänka dig att medverka på mässor, hålla i demos etc om det skulle bli aktuellt i framtiden.  

Om jag hittar dom personer jag söker till Design Teamet kommer dessa presenteras i bloggen mot slutet av juli månad. Notera - detta är inte en tävling där någon måste vinna. Jag kommer leta tills jag hittar den eller dom personerna som jag hoppas blir dom rätta. :-)  Mina kvarvarande DTs kommer få göra sin röst hörd eftersom ni kommer samarbeta mycket tillsammans. Det måste kännas rätt för er alla!  

/Lisa

Underbara söndag!

Ta det lugnt nu i solen - spring in och stämpla lite, eller sitt i skuggan och måla!



Här har jag använt vit fotokartong och sprayat guldfärgad glimmermist och direkt tagit en svampoch svept ut färgen jämnt och bra. Sedan en röd glimmermist på ena sidan som fick bli som den blev med lite större fläckar. När det torkat stämplade jag rosbakgrund med adirondack red pepper och sedan stämplade jag postdamen med svart dyna.
Stämplarna finns
här.

                

Två inspirationskort i bara farten.
Kortet med tagen på är först ihopskrynklad, sedan sprayad med glimmer mist och så strök jag den slät. Axet stämplad 2 ggr med adirondack rust. Texten stämplad med svart adirondack.
Tulpanen är stämplad på alcoinks - dessa kort har jag blivit varse att folk tycker väldigt mycket om - snabba, enkla och alcoinksen ger dem en härlig lyster!

Ha en fortsatt bra dag och var rädda om er i värmen!
Chruss