Nyhetsbrev v.4Vecka 4


Nu närmar sig InkyWings födelsedagskalas med stormsteg!


Vi börjar med kalas här på lagret den 25 Januari kl. 13-17. För dig som har möjlighet att ta dig hit så kommer det bli fina erbjudanden och så klart fika. Istället för tårta kommer det stå en liten chokladfontän på bordet där du har möjlighet att doppa frukt/godis som tilltugg till kaffe och te. :-) 

Planera in ett besök på lagret och ta del av följande erbjudanden:

* Egna UM-stämplar 10:-/st. (gäller ej Sockergrynet och Elisa)

* ReaPapper 5:- /st och Övriga mönstrade papper 6;- /st
   (gäller mönstrade papper som normalt kostar 7-10:-/st)

* Stort REA-bord med massor av nedsatta varor.  HALVA rea-priset gäller!  (halva priset på röd lapp)

* Handla för minst 1000;- och du får en lott till dragningen om en Förvaringssnurra från Making Memories med innehåll värde ca 1000:-

* För varje 100-lapp du handlar för får du dessutom välja en valfri tidning ur vår tidningslåda! (scrap- & stämpeltidningar)


OBS! Ovanstående erbjudanden gäller ENDAST i lagret den 25e Januari kl. 13-17.


******************************** 


v. 5 (måndag - lördag) firar vi i webbutiken
för dig som inte har möjlighet att titta förbi lagret redan på söndagen innan. Jag kan lova att det kommer bli flera fina erbjudanden även här som du inte skall missa!  Erbjudandena kommer presenteras under kommande helg!


********************************


Kurser och öppet i lagret

Datum och tider är ännu inte riktigt klart men jag jobbar på det. Allt hänger på att få ihop tiderna med min mans jobbschema för att få det att gå ihop med resten av familjen mm. Så fort allt är klart kommer detta upp i butiken!


********************************


FORMEX

I lördags var jag och Åsa från design teamet ner på Formex i Stockholm för att kika på nyheter och trender. Olyckligtvis för våran branch ligger ju CHA-mässan först nu till veckan i USA så det var väl lite tunnsått bland nyheterna för vår del. Men vi fick en hel del uppslag och ideér med oss i bagaget hem förutom två trötta ben.... ;-)


********************************


KREDITOR - FAKTURA

Jag kan glädja er som gärna vill handla mot faktura att nu kan ni det även hos InkyWings! Allt blev klart idag så nu är det bara att tuta och köra.  Vi samarbetar med Kreditor och alla fakturor kommer gå genom dom, dvs betalningsfristen är 14 dagar för dig som vill handla på faktura.


********************************

FÖDELSEDAGSTÄVLING
Fredagen den 23 Januari drar vi igång en födelsedagstävling i vårt tävlingsforum!
ALLA kan vara med och vinsterna kommer lottas ut bland er som deltar! Tävlingkategorier mm kommer presenteras under fredagen! (tävlingen pågår fredag 23e - lördag 31a januari)  Passa på att registrera dig redan nu i tävlingsforumet om du inte redan gjort det. Då kan du vara med från första stund när vi släpper utmaningarna! ;-)
http://inkywings.forum24.se/

********************************


Alla som registrerar sig före den 31 Januari i år är med i en utlottning av ett presentkort på 300:-.
(man måste inte handla för att registrera sig) Tipsa dina vänner!

Uppdateringar sker fortfarande av nya butikssidan så det är otroligt många varor som skall hänga med från den gamla butiken. Det mesta är inplockat men det dyker hela tiden upp något nytt i gömmorna som jag glömt.


/Lisa
InkyWings Motivstämplar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback