Fira World Card Making Day med InkyWings!

Den första lördagen i oktober är utnämnd som World Card Making day och har om jag fattat rätt hunnit få åtminstonde några år på nacken. Det innebär att i år inträffar denna dag den 4 oktober.

Här kan du läsa mer om World Card Making Day:
http://www.worldcardmakingday.com/

Vill du fira med oss?

InkyWings ordnar en onlinecrop/mara under hela helgen där utmaningarna släpps redan på torsdag kväll den 2a oktober. Det bästa är att du sedan har EN HEL VECKA på dig att göra klart alla utmaningar/tävlingar och sedan ladda upp dom i det nyskapade tävlingsforumet! DU HÄNGER VÄL MED??

Hälften av utmaningarna kommer vara kort/stämpel-relaterade och hälften LO/Scrap-relaterade så alla kan vara med.

Priserna i varje utmaning/tävling lottas ut så alla som deltar har samma chans!

Vill du vara med så passa på att registrera dig snarast på det speciella tävlingsforumet där InkyWings kommer husera med sina tävlingar framöver! Smile
http://inkywings.forum24.se/

Tävlingarna pågår alltså från torsdag kväll den 2a oktober fram till söndag kväll den 12e oktober (kl. 22.00) Bidragen måste alltså ha laddats upp i forumet (i resp. tävlingstråd) senast kl. 22.00 på söndag kväll.

Själv kommer jag befinna mig på mässa i Partille - Gbg 3-5 okt (läs mer om mässan på http://www.papperskraft.se/), men några av InkyWings DT kommer husera på forumet och hjälpa er om ni behöver ha svar på något.

Sprid budskapet vidare så många kommer med och tävlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback