Nyhetsbrev vecka 35

Banner IW Nyhetsbrev

Vecka 35

Nu har hösten börjat komma igång på allvar. Kanske inte utomhus tack och lov, men väl inne vid pysselborden.

Själv planerar jag att besöka FORMEX på fredag vilket är en bra uppstart på hösten och säkert blir det ett och annat inköp med hem.

******************************** 

Halva laddningen med The Greeting Farm har dykt upp och jag väntar hem den andra halvan innan jag laddar upp något på hemsidan. Förhoppningsvis dyker det upp idag eller i morgon.

Det samma gäller Stampscapes, en liten del av beställningen har kommit hem och resterande hoppas jag dyker upp idag eller i morgon som senast. Det bästa av allt är att alla stämplarna nu går att få tag på Omonterade - och ni vet väl vad det betyder? BILLIGARE stämplar! Äntligen! Nu finns chansen att köpa ett helt ark till ungefär samma pris som en enda monterad stämpel kostade tidigare! HURRA!! En superchans att testa dessa härliga stämplar utan att betala en förmögenhet.

Två serier BoBunny-papper har nu laddats upp i butiken - missa inte dessa - dom är otroligt läckra! Ytterligare två serier är beställda och på väg hem!
 

Du har väl inte missat att det släpps 56 nya färger av ProMarkers? Äntligen säger vi som saknat lite rosa nyanser mm. Jag kommer ta hem alla färgerna och så fort dom levereras så kommer dom i webbutiken. (det sägs att dom släpps i slutet av September)

Nytt för i höst är att personliga stämplar nu tillverkas VARJE månad, utom under sommarmånaderna Juni och Juli. Det blir ett test för att se om beställningsantalet räcker till för att köra så ofta. Beställningen görs i en egen shop (länkat från vanliga webshopen) och all info rörande detta står i den separata shopen. Se till att läsa noga så du inte missar viktig information!

Håll utkik i webshopen framöver, påfyllning av saker som tagit slut kommer in löpande och hamnar inte alltid i nyhetskategorin. Har något varit slut länge? Hör av dig till oss och påminn att vi skall ta hem på nytt!

******************************** 

Kurser och öppettider i höst:
Webshopen är nu uppdaterad med höstens kurser och
öppettider för lagret.

********************************

Du hittar InkyWings på följande mässor i höst:

Papperskraft 26-27 September Partille Göteborg
www.papperskraft.se

Kort och Scrapbooking 24-25 Oktober  Karlstad
http://www.kortochscrapmassa.blogspot.com/

********************************

Lagret fyller 1 år!
Vi firar söndagen den 30 augusti kl: 13-17 med fina erbjudanden och en repris av den smaskiga chokladfontänen! En dag värd att planera in ett besök i lagret alltså.

Erbjudande 1) Köp 6 papper - betala för 5.
Gäller alla våra papper och papperet du får på köpet blir ett i samma prisklass eller billigare än dom du betalar för.


Erbjudande 2)
Le Plume II pennor 20:-/st !
(ord. pris 25:-/st eller 10st 220:-)

Erbjudande 3) Alla InkyWings omonterade stämplar 50% rabatt.
(gäller endast dom vi har i lager)

Erbjudande 4) Pappersrosor. 5 förpackningar = 100:-
(ord. pris 25:- /fp)

OBS! Erbjudandena gäller endast söndagen den 30e augusti kl. 13-17 på plats i lagret i Rälta.

********************************
Fredag = Studiedag!
Även i höst kommer jag studera på fredagar. Jag har nämligen kommit in på distanskursen Fotografering - visuell kommunikation på högskolan och ser fram emot vidga mina vyer inom detta.

********************************

Pyssla lugnt!

/Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback