Rykande färsk påfyllning.

Pressen går för fulla muggar och påfyllning sker av alla InkyWings omonterade stämplar. Allt eftersom motiven blir pressade så fylls butiken på och det går att beställa igen!

Igår fick jag hem lite mer Grungeboard som varit restat. Alfabet "striped" och Elements i Swirlar och Harlequin. Har du inte hunnit prova detta härliga material så har du missat något otroligt häftigt. Du kan färglägga dessa med i princip vad du vill - Grungeboarden håller det mesta i färgväg. Tyvärr är den inte syrafri, men för dig som leker med kort och altrade saker är den perfekt, och för dig som ändå vill scrappa med den rekommenderar vi att färga in både fram och baksida så släpper den inte ifrån sig "syran" lika lätt.
Ta en sväng förbi butiken när du ändå är ute och surfar! :-)

www.inkywings.com/Shop/index.html

image888
(gamla motiv från InkyWings som kommer tillbaka efter sommaren!)

Till helgen är det påsk! Hoppas du får njuta av god mat och en härlig helg med familjen (och så lite godis förståss).  InkyWings har inte påsklov (stängt) i år, men som vanligt så arbetar jag inte över helgen/röda dagar utan jag expiderar din order och svarar på mail / i telefon under vardagarna.

Håll i kvasten!
/Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback